Jdi na obsah Jdi na menu

BRNO OPEN GAME 2020

Další ročník Open Game Brno je již historií. Absolvovali jsme jej od čtvrtka do neděle 18. až 21. června 2020. Od ostatních se odlišoval deštivým počasím, až v neděli přestalo pršet. Moc venkovních hřišť nebo pobytu venku ve volném čase jsme si neužili. A tak pro mladší byl oživením JumpPark, kde si na trampolínách pořádně zařádili. Ostatní trávili většinu času na halách a na srubu, kde jsme byli ubytováni. Jak se komu vedlo v zápasech:
 
Mladší žáci BU 13 – celkem 11 chlapců a děvčat, napůl splňující kategorii a napůl mladší elévové. Velice mile překvapili svým výkonem. V základní skupině na druhém místě, dva výrazněji prohrané zápasy byly proti mnohem vyspělejším i věkově vyzrálejším týmům. Celkové 8. až 12. místo je naším nejlepším umístěním na turnaji.
dsc_0025.jpg
Základní skupina:
PSKC Okříšky - TROOPERS Black 10:1
PSKC Okříšky - FBŠ Hummel Hattrick Brno Blue 10:1
PSKC Okříšky - FLORBAL VSETÍN 4:13
PSKC Okříšky - SFK Kozel Kroměříž 7:2
Šestnáctifinále:
PSKC Okříšky - FBŠ Hummel Hattrick Brno Blue 13:4
Osmifinále:
PSKC Okříšky - 1. SC TEMPISH Vítkovice  4:14
 
Dorostenci BU 17 – celkem 15 hráčů si v základní skupině nevedlo špatně, po skvělém startu ve čtvrtek, kdy porazili oba soupeře přišla páteční remíza a závěrečná prohra s budoucím finalistou turnaje. Ta nás srazila na třetí místo doprostřed tabulky. Do prvního kola play-off jsme dostali těžkého soupeře, kterého pak v play-off o kolo výš vyřadil náš přemožitel ze skupiny. Black byli o něco pohotovější v přihrávce a to stačilo. Určitě jsme chtěli dosáhnout lepšího výsledku.
dsc_0148.jpg
Základní skupina:
PSKC Okříšky - 1. FBC Sokol Husovice 7:1
PSKC Okříšky - TJ Sokol Letovice 4:1
PSKC Okříšky - All Stars Team 1:1
PSKC Okříšky - Mírně napřed 0:3
Šestnáctifinále:
PSKC Okříšky - BLACK ANGELS team Black  1:5
 
Junioři BU 19 – v základu 10 hráčů, někteří se účastnili jen části zápasů, někdy vypomáhali dorostenci, pokud se utkání časově nekřížila. Slibný začátek ve čtvrtek v podobě dvou remíz proti favoritům skupiny vystřídaly matné páteční výkony. Na oba soupeře jsme si věřili, na hřišti to však vypadalo opačně. Proti Aligators jsme ztratili výhru 15 s před koncem a s IBK Omítky jsme podali svůj nejhorší výkon turnaje. Poslední místo v pětičlenné skupině znamenalo soupeře ze druhého místa. Po vyrovnaném prvním poločase 2:2 došly síly a Black nás ve druhé části poslali domů trénovat.
dsc_0135.jpg
Základní skupina:
PSKC Okříšky - Bulldogs Brno Orange 2:2
PSKC Okříšky - Zlín Lions 3:3
PSKC Okříšky - Aligators U18 2:2
PSKC Okříšky - IBK Omítky 1:3
Šestnáctifinále:
PSKC Okříšky - BLACK ANGELS  3:8
 
Neděle je věnovaná již jen na semifinálová a finálová utkání. Část hráčů odjela domů již v sobotu večer, kdo zůstal dopoledne balil kufry a uklízel srub. Část se šla podívat na závěrečné zápasy. Turnaj nám dal zkušenosti a porovnání. Zanedlouho nás čeká turnaj Prague Games, a tam jsme nalosováni ještě do mnohem těžších skupin.
 
FOTOALBUM Z TURNAJE ZDE. 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář