Jdi na obsah Jdi na menu

ÁČKO MUŽŮ SE S DIVIZÍ ROZLOUČILO PROHROU

SOBOTA 22. ÚNORA 2020
MUŽI A – DIVIZE, SKUPINA D – hala ZŠ TŘEBÍČ, Václavské nám., Horka - Domkytrebic-ma-200222---23-of-40--vert.jpg
PSKC Okříšky–MoBu   –   Hornets Brno ZŠ Horní   3:15  (3:6, 0:5, 0:4)
Branky/asistence: Adam Ampapa 1/1, Tomáš Kotačka 1/1, Jan Račák 1/0, Jiří Šenkýř 0/1
Zápas ukázal, jak velká je propas mezi prvním týmem tabulky a námi na jejím opačném konci. První branku jsme obdrželi necelou půlminutu po úvodním hvizdu a hned bylo jasné, kdo bude utkání vládnout. Rozdíl v rychlosti, pohybu hráčů bez míčku a v důrazu před brankou nám dělal obrovské potíže. Přesto pochvalu naši hráči zaslouží za to, že utkání nezabalili a snažili se hrát aktivně, i když kromě první třetiny již brněnského gólmana příliš neohrozili. Nejlepším naším hráčem byl beze sporu Lukáš Doležal v brance. Díky němu nebylo konečné bilancování ještě o hodně vyšší, v zákrocích se opravdu vyznamenával.
Fotoalbum ZDE.
ELÉVOVÉ – LIGA VYSOČINY – hala MOR. BUDĚJOVICE, ZŠ TGM
KC Rudíkov-Okříšky   –   Florbal Telč Tygříci   5:5
KC Rudíkov-Okříšky   –   SK JeMoBu – svišti   3:8
SK JeMoBu   –   KC Rudíkov-Okříšky 3:4
KC Rudíkov-Okříšky   –   Florbal Telč Lvíčata  8:5
I přes značně nekompletní sestavu, ve které poprvé do ligy nastoupili rudíkovští bráchové Tomáš a Nikolas, turnaj dopadl pro náš tým úspěšně. Nejtěžší zápas s SK JeMoBu-svišti jsme sice celkem vysoko prohráli, ale tento náš tradičně nejtěžší soupeř je skvěle sehraný. Konkurovat mu můžeme jen když nebude nikdo z hráčů chybět. Další zápasy byly hodně vyrovnané, proto dvě výhry a remíza nám udělaly velkou radost.
Fotoalbum ZDE.
 
NEDĚLE 23. ÚNORA 2020
STARŠÍ ŽÁCI – LIGA VYSOČINY – hala HAVL. BROD, Ledečská 3028
84330610_597638051092288_5721906636054855680_n.jpgPSKC Okříšky   –   TJ Sokol H. Brod B   3:3  (0:1, 3:2)
Branky/asistence: Tomáš Uher 2/0, Štěpán Ludmila 1/1, Michal Picmaus 0/1
Z naší strany ospalý výkon bez potřebného nasazení. Draci hned vycítili svoji příležitost. My byly v rychlosti stále krok za nimi, nemluvě o důrazu. Dva třinácti minutové poločasy utíkají strašně rychle zvláště když dvakrát za sebou prohráváte. Nezbylo než nasadit nejsilnější pětku. Ta sice tři minuty před koncem skóre otočila, ale poslední slovo měl soupeř. Zaslouženě chvíli poté vyrovnal.
PSKC Okříšky   –   TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons   0:7  (0:3, 0:4)
Áčko Draků bylo mnohem silnějším soupeřem, zaslouženě je leaderem vysočinské ligy. Pro nás určitě velice poučný zápas, abychom měli srovnání, v jakém tempu a vzájemné souhře je třeba hrát. Navíc nás donutil k mnohem většímu nasazení, než jsme předvedli před tím. Ale ani to nestačilo, abychom dali alespoň čestný gól.
PSKC Okříšky   –   SK Jihlava ježci   2:8  (2:6, 0:2)
Branky/asistence: Tomáš Horký 2/0, Štěpán Ludmila 0/2
Druhé utkání s SK v tomto ročníku ligy a v podstatě stejný výsledek. Z minula jsme se nepoučili. Nedůsledné obsazování protihráčů jim dávalo možnost časté střelby, kterou proměňovali s vysokou efektivitou. Co střela, to branka. My na druhé straně měli také šance, jenže míčky lítaly vedle, nad bránu nebo přímo do gólmana. Zlepšený výkon ve druhém poločase jen zabránil horšímu výsledku.
PSKC Okříšky   –   SK JeMoBu 6:2 (3:1, 3:1)
Branky/asistence: Šimon Korba 1/2, Štěpán Ludmila 2/0, Lukáš Hájek 1/0, Ondřej Dosedla 1/0, Roman Picmaus 1/0, Daniel Caha 0/1, Tomáš Horký 0/1
m-vert.jpgI SK JeMoBu je téměř stálým účastníkem prvního koše a bylo tedy otázkou, zda budeme jeho tempu stačit. Jenže aktivněji jsme začali my a brzy se díky tomu dostali do vedení. Doufejme, že to bylo ponaučení, jak výhodné je v krátkých utkáních získat na začátku převahu. O přestávce proto všichni dostali jediný pokyn, nepolevit, nepřestat být aktivní, neuspokojit se dvougólovým vedením. Vyplatilo se a celkové třetí místo v pětičlenném koši je pro nás úspěchem.
 
ELÉVOVÉ – LIGA VYSOČINY – hala PELHŘIMOV, ZŠ Osvobození
PSKC Okříšky-Rudíkov   –   TJ Centropen Dačice 4:2
PSKC Okříšky-Rudíkov   –   FBŠ Jihlava 4:2
PSKC Okříšky-Rudíkov   –   Spartak Pelhřimov - bílí 5:2
PSKC Okříšky-Rudíkov   –   Spartak Pelhřimov 3:3
Druhý tým elévů startoval na turnaji v Pelhřimově. Tentokrát byl doprovod složený pouze z rodičů, trenér s ním na poslední chvíli cestovat nemohl. Ale na výkonu kluků to znát nebylo. Až poslední utkání je donutilo hrát na plnou páru, když museli nepříznivý stav obracet na remízu. Příště již pojedeme opět oba týmy pohromadě spolu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář