Jdi na obsah Jdi na menu

ÁČKO KONEČNĚ ZABRALO, ELÉVOVÉ A STARŠÍ ŽÁCI NA JEDNIČKU

SOBOTA 23. LISTOPADU 2019

DIVIZE, skupin D – hala BRNO, TUŘANY, Měšťanská 934/23 

Hornets Brno ZŠ Horní  -  PSKC Okříšky-JeMoBu   10:9   (5:2, 0:5, 5:2) Branky/asistence: Jan Trnka 2/3, Jan Račák 2/0, Marcel Pospíšil 2/0, Vojtěch Novotný 1/1, Adam Ampapa 1/0, Denis Tesařík 1/0, David Kučera 0/1

Po dlouhé době konečně kvalitní výkon, jaký by měl tým odvádět v každém utkání. Hned s úvodním hvizdem sice přišla pořádná sprcha, po čtyřech sekundách jsme prohrávali 0:1. Ale možná díky tomu jsme si uvědomili, že nám soupeř nic nedaruje a začali turany-ma-191123-009.jpgzvyšovat obrátky. Příkladem byl Honza Trnka, který se dokázal v útoku často prosadit a určitě byl nejlepším naším hráčem zápasu. Ani ostatní nezůstávali pozadu. I když celá první třetina byla pod převahou soupeře, stačili jsme jeho náskok pokaždé korigovat, a kromě toho si vypracovali min. dvě jasné šance, které jsme trestuhodně spálili. Dalším mínusem byla dvě zbytečná vyloučení, z nichž první soupeř potrestal a v závěru třetiny svůj náskok zvýšil. Co vypadalo na hladký průběh, přestalo být ve druhé třetině pravdou. Z naší strany podstatné zjednodušení hry a zpřesnění střelby. Najednou jsme zápasu vládli my. Dobrá rozehrávka zezadu a pohotové zakončení, jak je to snadné. Do třetí části se šlo s dvoubrankovým vedením. Hornets nasadili k maximálnímu výkonu. Naši obranu poprvé prolomili až v polovině třetiny. Brzy poté vyrovnali, ale my šli ze spolupráce Trnka – Pospíšil opět do vedení. Závěr třetiny už byl jen o zkušenosti a vůli soupeře na jedné straně a naší slabině v koncentraci a psychickém zvládání vypjatých závěrů zápasů. V každém případě týmu poděkování za kvalitně odehraný mač, snad to byl tolik potřebný obrat pro druhou část soutěže.

Fotoalbum ze zápasu ZDE video najdete ZDE.
 
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – tělocvična Kněžice
 
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons   4:3

knezice-e-191123-021.jpg

Zatím co my byli ještě ospalí po cestě na turnaj, soupeř od začátku nasadil vysoké tempo. Teprve postupem jsme se dostali do utkání a díky kombinační hře dokázali nepříznivý vývoj otočit na svoji stranu.
 
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  SK JUVENIS PŘIBYSLAV   7:2
Velkou obavu jsme měli z Přibyslavských střelců a úkolem bylo je dobře obsazovat. Ale Dominik v brance dobře zachytal a my postupně navyšovali konto.
 
PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Orel Kněžice   6:4
Derby jak má být. Kněžičtí si na nás věřili a utkání bylo po dvě třetiny zápasu hodně vyrovnané. Teprve v závěru jsme odskočili a v klidu zápas dohráli.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons   7:3
Druhé utkání s Brodem již nemělo takový náboj jako první. Možná svoji roli sehrála únava. Po celý zápas byla jasná převaha na naší straně.
FOTOALBUM Z TURNAJE ZDE.

NEDĚLE 24. LISTOPADU 2019

LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – hala ŽĎÁR N./S.
PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S. Benjamins  4:3  (2:2, 2:1)
Branky/asistence: Tomáš Uher 2/0, Michal Pařízek 1/1, Šimon Korba 1/0, Daniel Caha 0/1, Štěpán Ludmila 0/1
zdar-sz-191124-011.jpgVyrovnané utkání. Zpočátku byl soupeř rychlejší, my o krok pozadu, ale první nápor se nám podařilo zvládnout.  Pak už jsme během prvního poločasu šli dvakrát do vedení, ale pokaždé je brzy ztratili. Po domluvě o přestávce se naše hra zlepšila a odměnou bylo dvoubrankové vedení. Jenže uspokojení a zbytečné vyloučení vrátilo Benjamins do hry. Nakonec jsme byli rádi za těsnou výhru.
 
PSKC Okříšky  -  FbC Orel N. Město na Moravě  4:3  (0:0, 4:3)
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 2/2, Šimon Korba 1/0, Tomáš Uher 1/0, Michal Pařízek 0/1
Výhra trochu se štěstím. V celém zápase mírná převaha na naší straně, více se hrálo na polovině soupeře, jenže prostřelit jeho těsnou obranu se nám nedařilo. A když už se našla příležitost, šanci jsme zkazili nepřesností. První branka utkání padla až ve druhém poločase z naší florbalky Štěpána Ludmily. Jenže za několik sekund bylo po radosti. O další dvě minuty šel dokonce do vedení soupeř a času moc nezbývalo. Vyrovnat se nám sice podařilo z trestného střílení, jenže chyba v obraně a opět jsme prohrávali. Nezbylo než stáhnout sestavu na nejzkušenější hráče. To, co se nedařilo během utkání, povedlo se v závěru. Dvě dobře mířené střely a výhra.

PSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava BLACK   13:3  (9:2, 4:1)
Branky/asistence: Tomáš Uher 1/4, Michal Picmaus 3/1, Štěpán Ludmila 2/1, Michal Pařízek 2/0, Šimon Korba 2/0, Ondřej Dosedla 1/1, Daniel Caha 1/0, Lukáš Hájek 1/0
Převážná většina hráčů FBŠ Jihlava Black byla věkově z kategorie mladších žáků. Díky tomu měl celý zápas jednoznačný průběh. Udržet nasazení a koncentraci v utkání proti slabšímu soupeři nebývá jednoduché a tak jsme nejen skórovali, ale i inkasovali.
FOTOALBUM Z TURNAJE ZDE A VIDEO Z POSLEDNÍHO ZÁPASU ZDE.
 

VÝSLEDKY - SOBOTA 16. 11. 2019

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, sk. 5 – hala ZŠ Třebíč, Václavské nám., Horka - Domky

img_20191116_152629.jpg

MoBu-PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč B   8:12  (0:3, 3:6, 5:3)
Branky/asistence: jan Trnka 1/3, Jiří Kandl 3/0, Zdeněk Nesiba 2/0, Adam Ampapa 1/1, Vojtěch Novotný 1/1

MoBu-PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S. B     3:16  (0:4, 1:6, 2:6)
Branky/asistence: Adam Ampapa 1/2, Jiří Kandl 1/0, Josef Vaverka 1/0, Jiří Chalupa 0/1

ASK Bystřice n. P.  -  MoBu-PSKC Okříšky   8:18  (2:5, 5:4, 1:9)
Branky/asistence: Adam Ampapa 4/2, Jan Trnka 2/1, Vojtěch Novotný 1/2, Josef Vaverka 0/2, Jiří Kandl 1/0, Zdeněk Nesiba 0/1

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář