Jdi na obsah Jdi na menu

33:1 – SKÓRE ELÉVŮ V NEDĚLI 26. 11. 2022

ashampoo_snap_2022.11.26_16h55m58s_001_.png

Základní tým elévů absolvoval v neděli 26. 11. 2022 již čtvrté kolo ligy Vysočiny. Druhý, dodatečně přihlášený tým, který doplňujeme i hráči z přípravky, byl teprve na druhém kole. Oba odehráli po čtyřech zápasech s odlišnými soupeři.

Zkušenější elévové prošli turnajem bez zaváhání. S chutí zahájili první utkání proti domácímu týmu Hipposu a svojí kombinační hrou mu nedovolili žádné větší šance. Podobně vypadalo i druhé vystoupení proti Brodu. Rychle jsme šli do vysokého vedení a v závěru již mohli šetřit síly do dalších bojů. Skóre proti Zubříkům z Bystřice již tak vysoké nebylo, i když jsme měli jasnou převahu. Velkou překážkou pro nás byl jejich velký brankář a hodně dlouho trvalo, než jsme jej poprvé překonali. Pak už příliš času na vstřelení většího počtu branek nebylo. Ale výhra zasloužená.

zdar-e-221126-33a.jpg

Poslední zápas opět hraný na polovině soupeře. Těšili jsme se, že uhájíme bezbrankové skóre, jako v prvním kole ligy. Jenže ouvej. Snad v předposlední minutě celého turnaje se jednomu Orlíkovi povedlo jít do brejku a nádherně trefit pravý horní rožek nad Brunem v brance. Radost ze sobotních výsledků ve Žďáře nad Sázavou byla veliká. Však také úterý pokračují tréninky, aby klukům skvělá forma vydržela.

Sestava: Jan Fila, Adam Navrátil, Bruno Brabenec, Kryštof Ludmila, Samuel Jewell a Patrik Svoboda

Druhý tým složený z mladších hráčů odehrál utkání v rychlejším tempu za sebou. Trojici hráčů totiž ještě odpoledne čekal fotbalový turnaj v Dačicích, tak moc času na odpočinek nebylo. Hned v prvním zápase nás prověřil jeden z nejsilnějších týmů ligy, SK JUVENIS PŘIBYSLAV. zdar-e-221126-50a.jpgZačátek jsme ale zvládli skvěle, dokonce jsme se krátce ujali vedení. Jenže snaha útočit místo poctivého vracení se do obrany se vymstila. Soupeř nám několikrát předvedl rychlou nahrávku od mantinelu na neobsazeného kolegu před gólmanem a bylo po nadějích. Také proti Kněžicím jsme vedli a více než polovinu zápasu byl stav vyrovnaný. Jenže nedáš - dostaneš, a to opakovaně. Orelské branky byly z dálky, většinou dobře umístěné  pod horní tyč, gólman proti nim neměl šanci. Ale tým se během turnaje postupně zlepšoval. Dokazují to dvě závěrečné remízy. Zvlášť když mají v týmu novou oporu. Hlavně v brance se blýskl Ondra, který do oddílu přišel teprve před pár dny.

Sestava: Štěpán Rymeš, Jiří Man, Josef Zahajský, Ondřej Žampa, Jonáš Hnízdil a Martin Papoušek.

Fotoalbum z turnaje ZDE. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář