Jdi na obsah Jdi na menu

2 . KOLO LIGY STARŠÍCH ŽÁKŮ

   PSKC Okříšky-Rudíkov   .
 
309993245_10219770187715150_2171975303983993078_n.jpg
 
PSKC Okříšky-Rudíkov : Spartak Pelhřimov 6:3
První zápas se nám povedl a ukázal se jako nejlépe zvládnutý. Jednu branku jsme obdrželi po chybě rozhodčích, kdy otočili výrok a my ve chvíli, kdy jsme šli v klidu střídat, tak soupeř pohodlně skóroval. Budiž ke cti, že přišla omluva od rozhodčích. Poslední branka přišla v oslabení. Konec zápasu jsme dohrávali v pomalejším tempu. Neskutečným výkonem se zaskvěl A. Zeman !!!
Branky: V. Fila  (D. Plavec), V. Dvořák (E. Karbašová), V. Dvořák (A. Zeman ), V. Fila (S. Jelínková), A. Zeman (V. Dvořák), M. Zoubek ( V. Dvořák )
 
PSKC Okříšky-Rudíkov : ASK Bystřice nad Pernštejnem 2:2
Branky padali jen v první polovině a bohužel jsme neproměnili velké šance. Bohužel zabijáky – zakončovatele na křídla do útoku jsme dnes neměli.
Branky: V. Fila (O.Nestrojil), E.Karbašová (V. Dvořák)
 
PSKC Okříšky-Rudíkov : SK JEMOBU 6:4
Rychle prohráváme 3:0 a dochází ke změnám v sestavě. Do konce poločasu dáváme jednu branku, ale zároveň jdeme do oslabení. Druhou půli obracíme a vyhráváme jí 5:1 !!! 
Branky: V. Dvořák, E. Karbašová, V. Dvořák (V. Fila), K. Jiříček (E.Karbašová), V. Dvořák (D.Plavec), V.Dvořák.
 
Sestava: M. Leixner, T. Charvát, V. Fila, E. Karbašová, M. Pospíchal, K. Jiříček, V. Dvořák, D. Plavec, M. Zoubek, Š. Vybíral, A.Zeman, O.Nestrojil, S. Jelínková
 
   KC Kněžice-Okříšky   .
 
KC Kněžice-Okříšky : SK Jihlava Ježci          3:7
KC Kněžice-Okříšky : Florbal Telč                 1:2
KC Kněžice-Okříšky : TJ Centropen Dačice  5:2
 
Vzrůstající formu korunoval poslední zápas, kdy jsme jako jediní dokázali porazit TJ Centropen Dačice. K lepším výsledkům nám tentokrát chyběla střelecká pohoda.
Martin Karbaš
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář