Jdi na obsah Jdi na menu

15.-16.12.12 - STARŠÍ ŽÁCI STÁLE BEZ PORÁŽKY

 

SOBOTA 15.12.12 - 2. LIGA JUNIORŮ, DIVIZE III - ZŠ TŘEBÍČ, HORKA DOMKY

 
PSKC Okříšky - FBC Štíři Č. Budějovice 5:5 (1:2, 0:0, 4:3)
 
Branky: 2x Pavel Sigmund, 1X Jan Kourek, Michal Vu a Petr Molák. Asistence: 2x Jan Kourek, 1x Jaroslav Kučera, Pavel Sigmund a Martin Žák.
 
Po sérii proher šli junioři do turnaje v Třebíči s odhodláním alespoň nějaký bodík vybojovat a odrazit se ode dna tabulky. Nejvíc nadějí vkládali do prvního utkání proti Budějovicícm. Příliš šťastně však pro ně nezačalo. Dvě dsc_0039a.jpgbranky krátce za sebou při pěti minutách hry nás pěkně zmrazily. Hra byla poté oboustranně vyrovnaná a velkou vzpruhou bylo snížení na 1:2 v poslední minutě třetiny kapitánem Honzou Kourkem. Druhá třetina byla stejně vyrovnaná jako první, branky však nepřinesla žádné. Oč hůř jsme začali první třetinu, o to lépe třetí. Během minuty jsme šli do vedení, které soupeři zlikvidovat trvalo víc jak pět minut. Když jsme opět zvýšili na 4:3 Pavlem Sigmundem, zdálo se, že by bodíky mohly jít na naše konto. Pak ale přišel dramatický závěr. Budějovice dvě minuty před koncem vyrovnaly a o necelou minuto později šly do vedení. Závěr jsme prostě nezvládli a ztráta všech bodů byla po předvedeném výkonu příliš krutá. Naštěstí ale 52 s. před koncem perfektně vyšla spolupráce Honzy Kourka s Pavlem Sigmundem, který perfektně trefil pravý horní roh budějovické svatyně. Remíza nás trochu mrzela, ale nutno sportovně uznat, že byla oboustranně zasloužená.
 
PSKC Okříšky - FbC Strakonice 4:6 (3:2, 0:3, 1:1)
 
Branky: 2x Martin Žák, 1x Petr Molák, David Salák. Asistence: 2x David Salák, Pavel Sigmund a Petr Molák.
 
Přestože jsou Strakonice oproti Štírům v tabulce o pár stupínků výš, šli jsme do zápasu s velkým odhodláním. A branky začaly padat htrebic-ju-121215c.jpgned od prvního písknutí. Za minutu a půl jsme prohrávali, po necelých dvou minutách třetiny bylo vyrovnáno. Pak jsme šli dvakrát do vedení a Strakonice dvakrát dotahovaly. Jinak skvělý výkon našeho týmu poznamenal výpadek ve druhé třetině, který také rozhodl o výsledku utkání. Přece jen se v ní projevil početní, věkový i výškový rozdíl mezi týmy, v němž jsme byli vždy ti slabší. Do třetí části kluci sebrali všechny síly a opět byli favorizovaným Strakonicím vyrovnaným partnerem. Celý zápas byl ve znamení pěkného rychlého florbalu. Pokud dokážeme produkovat stejnou hru i příště, určitě se kýžené body také dostaví.

snap_2012.12.15-22.59.37_001.png

pribyslav-sz-121216a.jpg

NEDĚLE 16.12.12 - LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ - ZŠ PŘIBYSLAV
 
PSKC Okříšky - Sokol Erupting Dragons Havlíčkův Brod 12:1 (6:1, 3:0, 3:0)
Branky: 5x Patrik Barák, 3x Jan Dokulil a Marcel Pospíšil, 1x Milan Picmaus. Asistence: 5x Jan Dokulil a Patrik Barák, 2x Marcel Pospíšil
 
Starší žáci prodloužili svoji sérii ve vysočinské lize bez prohry a výrazně vylepšili i brankové skóre. Rozdíl je velký, ale přece jen nás trápí poměrně velký počet brane, které dostáváme. Nejprve jsme nastoupili proti třetímu týmu tabulky a mělo tedy jít o vyrovnané utkání. Bohužel hned v první třetině jsme získali jednoznačnou převahu tím, že nám soupeř nechával příliš místa na kombinaci. To se brzy projevilo na ukazateli skóre a zbytek utkání se hrál většinou na polovině H.Brodu. Nutno ocenit výkon Martina Frühbauera v jeho prance, kterého nechávali spoluhráči až příliš napospas našim útočníkům.
pribyslav-sz-121216b.jpg
PSKC Okříšky - Spartak Pelhřimov 18:5 (3:0, 6:3, 9:2)
Branky: 5x Patrik Barák, 4x Marcel Pospíšil, 3x Jan Dokulil, 2x Milan Picmaus a Jan Suchna, 1x David Koukal a Marek Holešinský. Asistence: 4x Patrik Barák, 3x Jan Dokuli, 1x Marcel Pospíšil, Milan Picmaus, Filip Vaverka a Denis Tesařík.
 
Spartak Pelhřimov měl být podle tabulky snažším soupeřem. Opak byl pravdou a potvrdilo se pravidlo, že výkon roste s kvalitou soupeře. Oproti našemu družstvu mladší i výškově menší pelřimovští podali skvělý výkon. Aktivně nás napadali už v obranném pásmu, naprosto se nám vyrovnali rychlostně, zkrátka zápas měl náboj a líbil se nám. Dokonce se ve druhé třetině projevila u našich hráčů i nervozita a kritika rozhodčích, jak zápas prožívali. To, co nejvíc potřebujeme, je pořádně si „máknout“ a to se povedlo. Skóre na naší straně rostlo jen díky větší zkušenosti a sehranosti. Na poslední dvě minuty třetí třetiny jsme odvolali brankáře, neboť si všichni ještě chtěli zahrát a také abychom dali Spartakovcům šanci vstřelit branku, což se jim také povedlo. Děkujeme za pěkné utkání.
 
MALÉ FOTOALBUM ZDE.
 
Sestava: Filip Vaverka, Marcel Pospíšil, David Koukal, Denis Tesařík, Patrik Barák, Milan Picmaus, Jan Dokuli, Jakub Boudný a Jan Holešinský.

snap_2012.12.16-22.16.40_001.png

NEDĚLE 16.12.12 - LIGA VYSOČINY ELÉVŮ - ZŠ TŘEBÍČ, HORKA DOMKY
 
Naši elévové ze šesti týmů obsadili celkévé čtvrté místo. Hrálo se systémem každý s každým a poté ve dvojicích o pořadí. Dva zápasy proti oběma jihlavským týmum jsme vyhráli, tři prohráli (s Orlem Kněžice, Tornádem Jemnice a Snipers Třebíč). Boj o bronz s Tornádem Jemnice byl hodně napínavý, ale nakonec se štěstí přiklonilo těsnou výhrou na florbalky soupeře.
 
Konečné pořadí turnaje: 1. Snipers Třebíč, 2. Orel Kněžice, 3. Tornádo Jemnice, 4. PSKC Okříšky, 5. FBŠ Jihlava A, 6. FBŠ Jihlava B.
 
Sestava: Radek Korba, Ondřej Dvořák, David Kučera, Marek Talla, Štěpán Švarc, Šimon Švarc, Vojtěch Vybíral.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář