Jdi na obsah Jdi na menu

 

 ObrazekV současné době bychom rádi našli hlavně sponzory pro žákovské florbalové týmy, neboť účast v soutěžích Jihomoravské florbalové ligy je pro skupinu velice finančně náročná. Přijďte se podívat, jak se tento zajímavý, rychlý halový sport dětem daří a pokud můžete, pomozte prosíme jeho rozvoji v Okříškách.

ObrazekDěkujeme všem, kteří se o naši činnost zajímáte. Jsme vděčni za každou podporu, kterou pro její rozvoj získáme. Zajistit finančně činnost oddílu a skupiny není vůbec jednoduché. Pomáháme brigádami, pújčujeme naši základnu, usilujeme o dotace od naší obce, kraje Vysočina i ministerstva školství (prostřednictvím Ústředí Pionýra). Pomáhají nám rodiče, přátelé a známí. Jsme rádi, že práci skupiny ocení formou sponzoringu i některé firmy.

Pokud se rozhodnete poskytnout na naši činnost finanční příspěvek, lze jej zaslat na účet číslo: 1524337389/0800 u České spořitelny, a.s., pobočky Okříšky. Naše IČ je 60419636 a DIČ CZ60419636. Děkujeme.

Stejně významná jako finanční pomoc je pro nás i pomoc věcná, např. formou provedení prací na základně, poskytnutí vybavení pro sportování, základnu, klubovnu apod.

Samozřejmostí je vyhotovení smlouvy o poskytnutí sponzoringu s údaji o jeho využití ve prospěch činnosti dětí a potvrzení o jeho přijetí. Plnění smlouvy si každý dárce může kdykoliv zkontrolovat.