Jdi na obsah Jdi na menu

SLOVO TRENÉRA

TÝM MLADŠÍCH ŽÁKŮ - odložené utkání, termín zatím neurčen

ÚKOL: VYHRÁTObrazek

SC HATTRICK FbŠ BRNO - podle způsobu hry předvedeného ve Znojmě bychom měli v tomto zápase bodovat. Mají hodně herně nevyrovnané hráče, zatím vše prohráli. Doufám, že se nezhojí na nás. Je třeba se soustředit po celý zápas a vyzkoušet svou sílu - rozhodně soupeře nesmíme podcenit ! Bude to hodně vyrovnané utkání. Kdo prohrá, usadí se nadlouho na posledním místě tabulky.

TÝM STARŠÍCH ŽÁKŮ - TURNAJ 17.12. V BYSTŘICI N./PERN.

ObrazekÚKOL: PROHRA O MÉNĚ NEŽ 10 BRANEK

SK JEMOBU - není třeba se příliš rozepisovat, kvality soupeře známe. Ale rozhodně bychom s nimi neměli opakovat první zápas, kdy jsme se položili na lopatky a křečovitě si dělali ze zápasu srandu. Dost jsme se před diváky shodili. Tedy: čtyři brání, pouze jedno tykadlo v útoku, nenechat se vylákat od branky a včas přistupovat k útočníkům. A pozor, střelám se nevyhýbáme, ale snažíme se je zachytit dřív, než padnou za brankáře.

ÚKOL: REMÍZA NEBO TĚSNÁ PROHRA

SK SNIPERS TŘEBÍČ - já vím, že si brousíte zuby na odvetu, ale sám bych byl spokojený s remízou. Snipers si v tabulce vedou dobře, již se rozehráli, proto se nenechte zaskočit zklamáním, když se ujmou vedení. Budeme v nevýhodě, neboť proti nim nastoupíme bez odpočinku po zápase s JeMoBu. Doufám, že to bude stejně pěkný a vyrovnaný zápas jäko v prvním kole. Ale nic naplat, SK Snipers zatím z šesti zápasů 5 vyhrálo a pouze jeden prohrálo a my naopak vyhráli jediný. Určitě ale půjde o prestižní záležitost.

ÚKOL: VÝHRAObrazek NEBO REMÍZA

ATX HIPPOS ŽĎÁR N./SÁZ.  - tady je myslím určitá šance na dobrý výsledek. A pokud se nám dva předchozí zápasy nepovedou, nenechte se rozhodit. Byla by škoda proti Žďáru nebodovat. Vždyť z 5 zápasů vyhrál zatím jediný proti JeMoBu B, se kterými jsme remizovali. Ostatní soupeře ale měli těžké z čela tabulky. Proto musíte ö přestávce nabrat hodně sil. Ani remíza by nebyla špatná. Receptem je pouze kolektivní pojetí hry.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář