Jdi na obsah Jdi na menu

SOUSTŘEDĚNÍ NA HERALTICÍCH 25.-27.3.2011

heral-25-27-3-11u.jpg   Po dlouhé době přišel víkend, ve kterém měly všechny naše týmy volno. Bylo by škoda jej nevyužít. Uspořádali jsme proto soustředění na naší základně v Heralticích pro žákovské kategorie. Ze sedmnáctičlenného kádru bylo ochotno vyměnit domácí pohodlí za trénink kondice, rychlosti, vytrvalosti a zkoušku co vydrží deset skalních. V neděli před šestou navečer se vrátili pěkně utahaní, ale nikdo heral-25-27-3-11r.jpgnelitoval. Program byl našlapaný od pátečního večera až do konce a to si z něj kluci stačili našetřit i trochu volna na návštěvu spolužaček v Heralticích. Za vydatnou pomoc děkujeme Fidovi, který nás v pátek večer rozvážel po lese na pětikilometrovou výpravu neznámým terénem a hlavně paní Janě Koukalové. V sobotu nám uvařila skvělý oběd, jaký jsme na víkendovce snad ještě nikdy neměli.

   Program začal po ubytování soutěží v konzumaci zavěšeného rohlíku poslepu. To byla legrace. Ale brzy nás přešla, když jsme si museli zavázat oči a nechat se odvézt daleko heral-25-27-3-11s.jpgod základny. Rozděleni do dvou skupin jsme se museli vrátit sami na základnu. V sobotu po rozcvičce všichni plnili disciplíny sportovního testu. Oproti minule jsme se rozhodně zlepšili. Dopoledne ještě následoval přespolní běh v okolí základny a hry venku. Po zmíněném výborném obědě jsme vyrazili na velkou výpravu, jak je na našich soustředěních zvykem. Tentokrát jsme dostali mapu a měli dojít heral-25-27-3-11t.jpgdo opuštěného lomu u Štěměch. Bloudění to bylo veliké, ale s dopomocí domorodců i trenéra se to nakonec podařilo. Do chaty jsme se vrátili pěkně utahaní. Co naplat, večer nastalo další běhání – šest ukrytých dopisů po celých Heralticích dalo zabrat jak nohám, tak mozkům při šifrování a plnění úkolů. Ale i přes všechnu námahu jsou noci na chatě nezapomenutelné. Spát se nikomu nechce a usnutí je jen z donucení. V neděli na balení domů nikdo nemyslel. Zbývalo protáhnout se při gymnastice na improvizované žíněnce z vrstvy pilin. Trochu jsme experimentovaliheral-25-27-3-11q.jpg s lanem, hráli hry venku i v klubovně a vše zakončili u stolního tenisu.
   Co nás do všech těch akcí a námahy tak hnalo? Byly to dolárky, které jsme za každý výkon a soutěž vydělávali (a pak úspěšně prohrávali v ruletě). Absolutním vítězem pobytu se nakonec stal marcel, mnozí z nás zůstali zcela na mizině. Ale to nic, vše si vynahradíme zase na příštím soustředění. Výkony ve sportovním testu jsou otištěny v „Servisu pro členy“.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář