Jdi na obsah Jdi na menu

LEDOVÁ PRAHA 2008 - POKYNY K ODJEZDU

ObrazekProgram třídenního výletu si upravíme podle vašich přání, určitě bude pestrý a zajímavý.

Pokyny k přípravě a odjezdu:

Sraz v pátek: 29. ledna v 10:30 hod. na vlakovém nádraží (odjezd rychlíku v 10:45 hod.), v Praze budeme ve 14:05 hod.

Návrat: v neděli 31. ledna opět vlakem v 15:06 hod., případně nejpozději v 18:06 hod.

Ubytování: bude ještě upřesněno - některá z pražských základních školObrazek

Co s sebou: teplé oblečení i s čepicí a rukavicemi na venkovní vycházky, do školy na ubytování běžné domácí oblečení a hlavně PŘEZŮVKY ! Na spaní potřebujete spací pytel a karimatku (včas se ozvěte, kdo něco potřebuje půjčit), Do batohu přibalit náhradní prádlo a ponožky, mycí potřeby, ručník, hřeben, plavky, hodí se tužka s malým bločkem. Jídlo nabalte na pátek, v sobotu a v neděli si nakoupíme společné. Kapesné nemusí být nijak velké, bohatě postačí 200,- až 300,- Kč, není třeba kupovat zbytečnosti. Věci nabalte do batohu, tašky nejsou na nesení příliš vhodné. Před odjezdem sledujte počasí a podle něj ještě upravte své oblečení.

ObrazekCena pobytu: činí 480,- Kč a je v ní zahrnuto vše potřebné - ubytování, strava, cestování metrem a tramvajemi, vstupné na benefiční koncert v kongresovém paláci. Doplatek bude potřeba jedině při návštěvě kina, případně jiné atrakce (nabízí se Aquapark, bobová dráha apod.)

   Účastnický poplatek je třeba uhradit vedoucímu před odjezdem do Prahy. Hned dostanete "placku" na volnou jízdu metrem a průkazku na vstupené na koncert, do muzeí a památek Prahy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář