Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁPASY VE TŘECH DNECH 12. AŽ 17. ÚNORA 2019

ÚTERÝ 12. ÚNORA 2019 -1. LIGA DOROSTENCŮ, skupina C - Tréninkové centrum Sokol Pardubice
Sokol Pardubice  -  PSKC Okříšky-MoBu   6:3  (3:0, 0:3, 3:0)
Branky/asistence: Martin Veselý 2/0, Jáchym Hons 1/0, Patrik Abaffy 0/1, Tomáš Kuchyňa 0/1
Dohrávka v Pardubicích nezačala dobře. I když jsme se počáteční tlak snažili zachytit a často útoky opláceli, první třetina končila naším jednobrankovým mankem. Co se podařilo v první části, ve druhé už nikoliv. Během pěti minut se díky naší dsc_0037.jpgnedůslednosti a nedůrazu ztráta zvýšila o další branky na hrozivých 0:3. Teprve pak jsme se konečně probudili k aktivnější hře. Nejprve Martin Veselý pěkně po zemi prostřelil gólmana Pardubic a pak nám pomohly dvě dobře sehrané přesilovky. Třetí část začínala za nerozhodného stavu a ten vydržel až do desáté minuty. Ve vyrovnané hře jsme měli celou řadu gólových šancí, jenže soupeřův gólman byl k nepřekonání. A pak přišel nepochopitelný zkrat, díky němuž jsme celý dobře rozehraný zápas ztratili. Vyloučení za hru vysokou hokejkou a následná reakce kapitána týmu znamenaly oslabení tři proti pěti, které Sokol využil k vedoucímu gólu. Pokračoval oslabení ve čtyřech a další branka. Poslední třetí gól v této sérii už byl jen potvrzením rezignace a zklamání z posledních minut. Opravdu velká škoda naší nedisciplinovanosti.
 
NEDĚLE 17. ÚNORA 2019 – 1. LIGA DOROSTENCŮ, sk. C – ŽĎÁR N./S., NA BOUCHALKÁCH
PSKC Okříšky  -  FBC Štíři Č. Budějovice  8:10   (2:3, 4:3, 2:4)
Branky/asistence: Jáchym Hons 3/2, Tomáš Kuchyňa 0/3, Adam Ampapa 2/0, Martin Veselý 1/1, Martin Noháček 1/0, Michal Pařízek 1/0
V závěru sezóny máme nalosované samé silné soupeře, se kterými hrajeme sice vyrovnané zápasy, ale se špatným koncem. I když jsme hned v první minutě šli do vedení, za pár vteřin bylo vyrovnáno, r-da-190217-013.jpgpo další minutě stejná situace a pak při oslabení gól v naší brance. Vstřelená branka nás nenakopne, ale spíš uspokojí a utlumí. Tak tomu bylo po celý zápas. První třetiny míváme slabší, jak spolu kompletně netrénujeme, musíme se nejprve sehrát. Ve druhých třetinách je již výkon lepší. Vyrovnali jsme tlak Štírů i skóre a třikrát šli do vedení. Jenže soupeř vždy pár vteřin po našem úspěchu opět vyrovnal. Navíc se nepodařilo proměnit ani trestné střílení, takže po dvou třetinách nerozhodný stav. Ve třetí části skóroval nejprve soupeř a my dotahovali, ale naše hrubé chyby mu umožnily odskočit o další dvě branky. Větší chuť a vůle po výhře byla na jeho straně. Ani kontaktní gól nepomohl, abychom jej v závěru přehráli a vyrovnali. V pěkném, rychlém, bojovném zápase měli Štíři mírně navrch v rychlosti a hlavně vůli po výhře.
V průběžné tabulce 8. místo z 11 týmů.
Malé fotoalbum ze zápasu ve Žďru n./S. ZDE. Video z druhé třetiny utkání se Štíry ZDE a ze třetí třetiny ZDE
 
SOBOTA 16. ÚNORA 2019 – 2. LIGA DOROSTENCŮ, sk. 5 – TŘEBÍČ, HORKA-DOMKY
PSKC Okříšky  -  Sklo Bohemia Světlá n./S.   12:4   (2:0, 6:2, 4:2)trebic-db-190216-016.jpg
Branky/asistence: Martin Veselý 5/2, Martin Noháček 1/4, Zbyněk Doležal 3/0, Petr Pojer 2/1, David Kučera 1/2, Vojta Adam 0/3
Jen díky hráčům áčka dorostenců se nám podařilo sestavit tým pro oba zápasy. Díky tomu jsme na lavičce měli alespoň tři hráče pro možnost vystřídání. A účast hráčů áčka pomohla nejen s počtem, ale i s výkonem družstva. Zápas jsme měli od samého začátku ve své moci a soupeři nedovolovali se výrazněji prosadit. První třetina byla ještě herně vyrovnaná, brzy jsme však šli do vedení, které jsme pojistili v jejím závěru. Od druhé jsme jen zvyšovali náskok.
 
PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons  12:8   (4:2, 2:5, 6:1)
Branky/asistence: Tomáš Kuchyňa 5/4, Martin Noháček 2/3, Vojtěch Adam 3/0, Martin Veselý 0/3, Michal Pařízek 1/0, Petr Pojer 1/0
Druhé utkání bylo po dvě třetiny o poznání náročnější. V první třetině vyrovnaná hra, kdy se Lukášovi v bráně podařilo zlikvidovat nájezd a tým si vybojoval dvoubrankový náskok. S tím se ale brodští nesmířili a do druhé části nastoupili s ještě větším nasazením. Postupně získali převahu a dařilo se jim skórovat. Obratem zápasu i skóre jsme hodně znervózněli. To nakonec vyústilo v pětiminutové vyloučení s červenou kartou do konce utkání i oslabení tři proti pěti. Naštěstí přišel závěr druhé části. O přestávce nálada příliš optimistická nebyla. Jenže ve třetí třetině začal úřadovat Tom Kuchyňa. Vyburcoval ostatních šest hráčů k nasazení zbytku sil, s jeho útočnou hrou byli soupeři bezradní. Výsledek je hlavně jeho zásluhou.
V průběžné tabulce 6. místo z 8 týmů. Fotoalbum ZDE.

NEDĚLE 17. ÚNORA 2019 – LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – ZŠ okky-m-190217-011.jpgOKŘÍŠKY
 I když okříšský tým hrál v domácím prostředí, několik hráčů se z různých důvodů omluvilo. Neúplná sestava tak přes veškerou snahu na dřívější úspěchy nenavázala. Vázla souhra, hráči se snažili prosadit individuálně. Zkušenější týmy tento způsob hry vystihly a včas nás stačili obsazovat.
Pojetí rudíkovského týmu je opačné, snaží se kombinovat, hráči si dávají přihrávky. To se mu vyplácí. Přesto že je složen kromě dvou hráčů z většiny elévů, začíná se v soutěži prosazovat. Porazil i silnou FBŠ a dosáhl shodného výsledku s okříšským týmem.
FOTOALBUM ZE ZÁPASŮ ZDE.

image-1.png

NEDĚLE 17. ÚNORA 2019 – LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM
PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S.  3:4
PSKC Okříšky  -  Spartak Pelhřimov 2:6 
PSKC Okříšky  -  FBŠ Jihlava  1:7
PSKC Okříšky -  Fbc Orel N. Město na M.  2:10
PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S. Benjamins 4:1
Na turnaj do Bystřice jsme chtěli přihlásit i druhý tým. To se ale nepodařilo, neboť i další dva kluby této možnosti využily a na nás již nezbylo místo. Proto jsme tentokrát zkušenější hráče nechali doma a na soupisku zařadili nováčky a nejmladší, z větší části z minipřípravky. Celkem deset dětí si zahrálo všechna utkání s chutí a poslední z nich se jim podařilo dokonce vyhrát. Gratulujeme.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář