Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁPASY 16. A 17. PROSINCE 2023

2. LIGA JUNIORŮ, SK. 5 – SOBOTA 9. 12. 2023 – TŘEBÍČ, HORKA DOMKY

PSKC Okříšky – ADONE SK Jihlava   10:4  (2:0, 3:2, 5:2)
Branky/asistence: Tomáš Uher 3/5, Šimon Korba 5/1, Lukáš Spilka 1/0, David Bastl 1/0, Štěpán Ludmila 0/1, Jakub Plunder 0/1, Tomáš Navrkal 0/1
trebic-j-231209-21-vert.jpgKvalitní výkon celého týmu. Zpočátku vyrovnaný zápas jsme s přibývajícím časem postupně začali ovládat a ve třetí části již soupeři příliš nedovolili. Jediné naše zaváhání nastalo v polovině utkání, kdy jsme polevili a SK skóre téměř vyrovnalo. Naštěstí jsme během minuty opět gólově odskočili a vrátili se k předchozímu nasazení. Dobrá kombinace i střelba

Video ze zápasu ZDE.

PSKC Okříšky – Snipers Třebíč  6:8   (3:3, 2:4, 1:1)
Branky/asistence: Tomáš Uher 3/1, Šimon Korba 1/2, Štěpán Ludmila 1/0, Lukáš Spilka 1/0, Lukáš Hájek 0/1

Hrát juniorskou kategorii, kdy je třeba zvládnout dva zápasy za den, pouze v devíti hráčích do pole je náročné. Bohužel nám nic jiného nezbylo. Snipers to měli snazší, domácí prostředí, více než plný počet hráčů a k tomu ještě vlastní rozhodčí. Přesto jsme dokázali být vyrovnaným soupeřem. V první části se nám dařilo i střelecky a brzy jsme vedli o dvě branky. Dobrý náskok jsme ale do sirény prohospodařili. Vyrovnaná hra pokračovala i ve druhé třetině až do rozhodujícího okamžiku zápasu. Tím bylo naše hodně přísné vyloučení na 4 minuty za vysokou florbalku. Střílející florbalka se sklouzla po nastavené čepeli soupeře a uhodila jej do obličeje. Ve dlouhém oslabení jsme inkasovali a Snipers získali dvoubrankové vedení, které udrželi až do konce. Ve třetí části jsme si opět vytvořili několik dobrých gólových příležitostí, ale už se nám střelecky tolik nedařilo.

Video ze zápasu ZDE.

Sestava: Tomáš Uher, Filip Dokulil, Šimon Korba, Lukáš Spilka, David Bastl, Štěpán Ludmila, Jakub Plunder, Tomáš Navrkal, Lukáš Hájek, Vojtěch Blecha

Fotoalbum ZDE.

LIGA STARŠÍCH ŽÁKŮ, SK. 5 – NEDĚLE 10. 12. 2023 – JIHLAVA

PSKC Okříšky – Snipers Třebíč bílí   3:7  (3:1, 0:2, 0:4)jihlava-sz-231210-8-vert.jpg
Branky/asistence: Petr Nováček 2/0, Jan Fila 1/1, , Petr Beránek 0/1
Náš nejlepší zápas dne. Hodně dlouho jsme početný, a hlavně mnohem starší tým Třebíče trápili. Odměnou byl nerozhodný stav po dvou třetinách 3:3. Teprve ve třetí části se Snipers prosadili. Přece jen jsme na mnohdy o hlavu větší hráče nestačili být dost důrazní. S přibývajícím časem nás zatlačili na vlastní polovinu a dvěma dorážkami a dvěma střelami z dálky zápas rozhodli.

PSKC Okříšky – Orel Kněžice  3:1  (2:1, 1:0, 0:0)
Branky/asistence: Petr Nováček 2/0, Jiří Man 1/0, Bruno Brabenec 0/1
Tak jak ve všech utkáních i tentokrát dobře zvládáme první polovinu zápasu. Tím, že máme tým složený z 80% z mladších žáků, jsou pro nás tři třetiny značnou zátěží. S docházejícími silami ubývá i koncentrace a v poslední třetině nezbývá, než se soustředit na bránění. Přesně takový byl zápas proti Kněžicím. Náskok z prvních dvou třetin se podařilo udržet i díky Dominikovi Herynkovi v brance, který skvěle zlikvidoval dva nájezdy soupeře. 

PSKC Okříšky – SK Jihlava   0:9  (0:3, 0:3, 0:3)
Tímto utkáním se moc chlubit nemůžeme. První dva zápasy jsme hráli hned po sobě. Stály nás hodně sil. Následovala dvouhodinová přestávka, která nás zcela dostala z tempa. Nasazení se vytratilo, a tak si soupeř lehce vytvářel spoustu místa pro své kombinace. Byli jsme pomalí, báli se protihráče napadat, koncentrace na utkání chyběla. Turnaj pro nás byl tentokrát velmi náročný. I přes nepodařené poslední utkání jsme byli spokojeni a všichni hráči za celý den zaslouží velkou pochvalu.

Sestava: Herynek Dominik, Března Dominik, Man Jiří, Chadim Patrik, Brabenec Bruno, Navrátil Adam, Beránek Petr, Fila Jan, Nováček Petr

Fotoalbum ze zápasu ZDE.

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ - NEDĚLE 10. 12. 2023 – TŘEBÍČ, HORKA DOMKY

PSKC Okříšky – Snipers Třebíč bílí      4:3trebic-e-231210-17-vert.jpg
PSKC Okříšky – SK Jihlava                    7:2
PSKC Okříšky – SK JeMoBu                  4:2
PSKC Okříšky – SK Jihlava ježci           1:2

Sestava: Bacher Marek, Jewell Samuel Th., Hnízdil Jonáš, Ludmila Kryštof, Rymeš Štěpán, Papoušek Martin

Tři výhry a jedna prohra, první v této sezóně. Přitom trochu zbytečná. Soupeř lepší nebyl, jen my zahazovali řadu šancí. To platí pro všechna utkání, výkon týmu na tomto turnaji nebyl soustředěný tak, jak by bylo potřeba. Určitě dokážeme zahrát lepší zápasy. Ocenění za tři výhry nad věkově zcela vyrovnanými protivníky.

KC Okříšky – Snipers Třebíč modří       3:9
KC Okříšky – SK Jihlava lvíčata               2:3
KC Okříšky – TEPE SK Jihlava                  0:7
KC Okříšky – SK JUVENIC PŘIBYSLAV    0:8

Sestava: Bacher Rostislav, Vodička Adam, Beránek Štěpán, Doležal Lukáš, Kesner Dominik, Ramach Jan, Procházka Jakub

Mladší elévové byli v mnohem těžší situaci. V turnaji byli nejmladší a hráli proti třem starším a zkušenějším soupeřům. Srovnatelní byli jen s hráči TEPE SK Jihlava, s nimiž dosáhli nejtěsnějšího výsledku, k remíze příliš nescházelo. I první polovina utkání proti Snipers Třebíč byla až do stavu 3:3 velmi vyrovnaná. Ale ve hře je u nás znát pokrok, jen se nedat odradit. 

Malé fotoalbum z prvního utkání ZDE.