Jdi na obsah Jdi na menu

VÝSLEDKY TŘÍ TÝMŮ ZE SOBOTY 17.3.2012

VÝSLEDKY TŘÍ TÝMŮ ZE SOBOTY 17.3.2012

2. LIGA JUNIORŮ - SH ZŠ HORKA-DOMKY, TŘEBÍČ
 
FTS Florbal Náchod - PSKC Okříšky 7:1 (4:0, 1:1, 2:0)
Branka: Zdeněk Štveráček. Asistence: Josef Částka.
 
PSKC Okříšky - Sokol Erupting Dragons Havlíčkův Brod trebic-ju-120317c.jpg11:1 (5:0, 1:1, 5:0)
Branky: 3x Martin Žák, 2x Josef Částka, Jan Kourek a Jakub Diviš, 1x Filip Salák a Jan Račák. Asistence: 2x Filip Salák, 1x Jaroslav Kučera, Lukáš Brázda, Jan Kourek, Zdeněk Štveráček a Martin Žák.
 
Jako první ukončili svoji soutěž v sezóně 2011/2012 junioři. A podařilo se jim to víc než důstojně. Proti třetímu v pořadí Náchodu se jim sice moc nevedlo. Soupeř byl sehranější, přesnější, prostě odpovídající pořadí v tabulce. Druhý zápas však ukázal, že dotrebic-ju-120317a.jpg druhé ligy bez problémů patříme. H.Brod díky nasazení několika svých hráčů do bojů mužů o záchranu v 1. lize přijel v oslabeném složení, ale rozdíl ve výkonu obou týmů byl více než patrný. Soupeři jsme toho moc nedovolili, což bylo vidět už na výsledku první třetiny. Druhá třetina skončila nerozhodně, ale to jen díky střelecké smůle. V té vynikal později ve třetí třetině zejména Honza Račák“. Výkon všech byl perfektní, jmenovat stojí za to s přehledem hrajícího Filipa Saláka a za odvahu a průbojnost dorostence Martina Žáka.
 
trebic-ju-120317b.jpgDo druhé ligy jsme se nedostali díky umístění v loňském ročníku, z prvního místa postupoval právě Havlíčkův Brod. Pro nás se uvolnilo jedno neobsazené místo a my nabídky využili. Sezónu jsme začali dobře, ale řada absencí a možná i slabší účast na trénincích nás stály lepší umístění. Konečná tabulka ukazuje tři výkonostní skupiny týmů. My jsme v prostřední trojici, která dopadla nejtěsnějším rozdílem tří bodů a když se podíváte na brankové skóre, mluví jednoznačně v náš prospěch. Hodnocení letošních juniorů je tedy více než dobré.

snap_2012.03.18-19.51.51_002.png

Sestava: Jaroslav Kučera, Ladislav Kružík, Lukáš Brázda, Filip Salák, Jan Račák, Jan Kourek, Jakub Diviš, David Salák, Zdeněk Štveráček, Martin Žák a Josef Částka.
 
LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ - SH BYSTŘICE N./P.
 
PSKC Okříšky - Snipers Třebíč 15:4 (5:1, 8:1, 2:2)
Branky: 4x Petr Molák a Marcel Pospíšil, 3x Milan Picmaus, 2x Patrik Barák a Marek Holešinský. Asistence: 5x Milan Picmaus, 3x Filip Rampír, 2x Jakub Boudný, 1x Marek Holešinský, Petr Molák, David Koukal a Patrik Barák.

bystrice-sz-120318a.jpg

ASK Bystřice n./P. - PSKC Okříšky 7:11 (1:3, 1:3, 5:5)
Branky: 4x Milan Picmaus a Petr Molák, 1x David Koukal, Marcel Pospíšil a Patrik Barák. bystrice-sz-120318b.jpgAsistence: 3x Petr Molák a Patrik Barák, 1x Milan Picmaus, Filip Rampír a Marcel Pospíšil.
 
V posledních turnajích se staším žákům daří. Škoda, že forma přišla až v závěru sezóny, kdy už je vlastně o všem rozhodnuto. Přesto jsme zápasy v Bystřici n.P. nevypustili a všichni dokázali předvádět pěkný florbal. Obě utkání si byla hodně podobná. Jasnou převahu jsme pokaždé měli v prvních dvou třetinách. Třetí třetiny vždy dopadly nerozhodně, neboť hrát bystrice-sz-120318c.jpgna jednu lajnu pouze se třemi střídajícími hráči přece jen ubírá hodně sil. Jak Snipers, tak ASK měly proti našim devíti hráčům k dispozici 14-ti a 15-ti členné sestavy. Zatímce utkání s Třebíčí se v poslední části jen dohrávalo, ASK Bystřice byla silnějším týmem. Její hráči si dobře uvědomili příležitost, když nám ztěžkly nohy. Sedmigólovou ztrátu dokázali snížit na rozdíl pouhých tří branek. Hra se přitvrdila a znervózněla. Nezbývalo než si odpočinout při time-outu. Poté jsme poslední slovo přece jen měli my.
 
snap_2012.03.18-19.47.24_001.png
Sestava: Ondřej Holešinský, Patrik Barák, Marek Holešinský, Milan Picmaus, Petr Molák, Filip Rampír, David Koukal, Marcel Pospíšil a Jakub Boudný.
 
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ - SH DAČICE
 
KONEČNÉ POŘADÍ A NAŠE VÝSLEDKY:
1. Spartak Pelhřimov modří (:PSKC Okříšky 13:0)
2. SK Juvenis Přibyslav (:PSKC Okříšky 5:2)
3. Orel Kněžice (:PSKC Okříšky 5:1)
4. Tornádo DDM Jemnice (:PSKC Okříšky 7:1)
5. ASK Bystřice n.P. (:PSKC Okříšky 7:0)
6. Spartak Pelhřimov bílí (:PSKC Okříšky 4:4)
7. PSKC Okříšky
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář