Jdi na obsah Jdi na menu

VÝBORNÁ NEDĚLE, SPOKOJENOST V SOBOTU

LIGA STARŠÍCH ŽÁKŮ, SK. VYSOČINA – SOBOTA 3. 2. 2024 – JIHLAVA

KC Okříšky –  SK Jihlava  2:7  (1:2, 0:1, 1:4)
Branky/asistence: Petr Nováček 2/0, Jan Fila 0/1
Většina týmu soupeře složená ze starších žáků, takže pro nás hlavně sbírání zkušeností. Začátek zápasu jsme zvládli, potom se projevila zkušenost soupeře, kdy obranu máme zvládnutou, ale při přechodu do útoku propadáme, nestačíme pokrýt střelbu soupeře ze střední vzdálenosti a dostáváme góly.

KC Okříšky – ASK Bystřice n.P.   3:1  (1:0, 0:0, 2:1)
Branky/asistence: Petr Nováček 1/2, Adam zeman 1/0, Dominik Března 1/0, Adam Navrátil 0/1

Bystřice přijela s podobně složeným týmem jako my, vyrovnaný zápas který jsme rozhodli dvěma góly v závěru.

KC Okříšky – TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  5:6  (1:2, 3:2, 1:2)
Branky/asistence: Petr Nováček 3/1, Jan Fila 1/2, Bruno Brabenec 1/1
Havlíčkův Brod složil tým převážně z mladších žáků jako my, opět vyrovnaný zápas, ale pořád jsme dotahovali. V závěru už nám docházely síly. Musíme zapracovat na fyzické kondici.

Celkové hodnocení turnaje - mírné zlepšení hry dopředu.

Sestava:  Jan Fila, Adam Zeman, Bruno Brabenec, Dominik Března, Petr Beránek, Patrik Chadim, Adam Navrátil, Petr Nováček, Dominik Herynek

 

53505714742_8d25df02dd_c-vert.jpg

 

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – SOBOTA 3. 2. 2024 – BYSTŘICE N. P.

V šesti jsme jeli jen na jeden a půl zápasu, zbytek hrála čtveřice bez střídání. Bohužel se nám tentokrát sešel souběh s ligou starších žáků, fotbalovými zápasy, nemocností i jinými akcemi. Tým byl složený pomalu celý z elévů. Svoji ligovou premiéru si odbyl Štěpa Zimola. 

PSKC Okříšky – OKNOPLAST SK Jihlava  4:8
Přes velkou fyzickou převahu soupeře jsme první poločas odehráli hodně vyrovnaně. Ve druhé části již ubylo sil a střelbu jsme nestačili blokovat.

PSKC Okříšky – Snipers Třebíč modří  9:4
Po celý zápas jsme měli navrch, jak kombinačně, tak rychlostně. Na druhou část již museli odjet Štěpa s Tádou, ale i tu jsme odehráli bez větších problémů.

PSKC Okříšky – OKNOPLAST SK Jihlava lvíčata  6:6
Celá čtveřice zaslouží velkou pochvalu. Vyčerpávající utkání bez střídání zvládla skvěle. Zpočátku jsme si vytvořili náskok, ale ten soupeř zlikvidoval, když už bolely nohy a únavou jsme jej přestali stíhat..

Sestava: Jiří Beránek, Kryštof Ludmila, Samuel Jewell, Jiří Man, na první dva zápasy ještě Tadeáš Němec a Štěpán Zimola

Fotoalbum ZDE.

 

LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – NEDĚLE 4. 2. 2024 – PŘIBYSLAV

PSKC Okříšky – SK JUVENIS PŘIBYSLAV   5:2
Rozhodli jsme se trochu obměnit sestavu, zkušenější hráče jsme posunuli do útoku a vzadu jsme vyzkoušeli pár hráčů, kteří nemají s obranou moc zkušeností. Podle toho vypadal obraz prvního zapasu, kdy jsme prohrávali, ale pak jsme se začali dostávat do tempa a utkání jsme zvládli.

PSKC Okříšky – Snipers Třebíč   9:2
Nejlepší zápas týmu mladších žáků v tomhle ročníku. Od začátku zápasu kluci udávali tempo a nikoho nenechali na pochybách, že zvítězí. Zdobila nás bojovnost a vůle jít za vítězstvím. Pochvala hráčům, kteří si vyzkoušeli nové pozice.

Sestava: Jan Fila, Petr Nováček, Dominik Března, Kryštof Ludmila, Jiří Beránek, Bruno Brabenec, Albert Šmarda, Ondřej Žampa, Adam Navrátil, Jiří Man, Samuel Jewell, Patrik Chadim

 

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – NEDĚLE 4. 2. 2024 – TŘEBÍČ

53508451273_279b245dfd_c-vert.jpgPSKC Okříšky – Florbal Telč   3:0
Do turnaje jsme vstoupili v dobrém tempu a dařilo se i střelecky od samého začátku. Áda v brance soupeřům skórovat nedovolil, a to hráčům hodně pomáhalo.

PSKC Okříšky – ASK Bystřice n. P. Orlíci   4:1
I druhý zápas jsme odehráli dobře. Do branky šel Honzík, který odchytal dvě utkání. Po celých deset minut jsme si převahu udrželi.

PSKC Okříšky – Hippos Žďár n./S. bílí   1:5
Z naší strany prospané utkání. Hráči ze Žďáru byli pohotovější a jak se dostali k míčku, obratem stříleli. Nám chyběla rychlost a místo abychom zabrali, nechali jsme útočit soupeře. 

PSKC Okříšky – SK Jihlava lvíčata   7:1
Ponaučení z předchozí prohry se osvědčilo. Opět jsme se vrátili do formy a turnaj skvěle zakončili. Lvíčata měla ve svých řadách více mladších hráčů než my, tak mohl jít do brány Matýsek Ramach a utkání bylo asi z těch dnešních tří nejlehčí.

Sestava: Adam Vodička, Max Uher, Jakub Procházka, Vít Ramach, Matěj Ramach, Jan Ramach, Jakub Vít, Matěj Nováček

Fotoalbum ZDE.