Jdi na obsah Jdi na menu

VÍKEND JAK DUBNOVÉ POČASÍ

2. LIGA JUNIORŮ, SKUPINA 5 – SOBOTA 20. 4. 2024 – JIHLAVA

PSKC Okříšky – ADAPS SK Jihlava 2:6  (1:2, 1:1, 0:3)
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 1/0, Šimon Korba 1/0, Tomáš Uher 0/1

PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov  6:10  (2:4, 2:1, 2:5)
Branky/asistence: Šimon Korba 1/3, Tomáš Uher 2/0, Štěpán Ludmila 1/1, Lukáš Spilka 1/1, Tomáš Chadim 1/0

jihlava-j-240420--7-of-28-.jpgDo posledních dvou zápasů sezóny jsme šli s odhodláním o co nejlepší výsledky, abychom obhájili dobré umístění v tabulce. Tomu odpovídaly i výkony všech hráčů. Za předvedené nasazení zaslouží uznání. V obou utkáních jsme zůstávali pozadu pouze v proměňování šancí. Bohužel záměr nevyšel, velkou roli sehrály sestavy soupeřů, kteří v nich mají řadu hráčů se zkušenostmi ze celostátních soutěží mužů. Jihlavští z Divize a pelhřimovští z Národní ligy. 

Obě utkání si byla podobná, na vysočinské poměry velmi dobrá úroveň. Po dvě třetiny i brankově byly oba týmy v těsném kontaktu. Ve třetích třetinách však začala být zjevná větší sehranost protistrany, v jejich rozehrávce a kombinaci bylo více trpělivosti, my více využívali rychlé protiútoky. Soupeř pak jihlava-j-240420--24-of-28-.jpgvyužil našich chyb. Zatímco celé utkání s SK Jihlava probíhalo v dobré sportovní atmosféře, zápas s Pelhřimovem byl mnohem vypjatější. Dobrý dojem z utkání narušily incidenty mající dohrávku před disciplinární komisí. Škoda řešení, která obě strany v nejednoznačných okamžicích volila.

Sestava: Bořek Poukar, Tomáš Uher, Šimon Korba, Štěpán Ludmila, Tomáš Chadim, Tomáš Navrkal, Vojtěch Blecha, David Bastl, Jan Svoboda, Daniel Caha, Lukáš Spilka a Filip Dokulil

Fotoalbum ZDE.

 

MLADŠÍ ŽÁCI – NEDĚLE 21. 4. 2024 – TŘEBÍČ

PŘEBOR VYSOČINY 3+1

KC Okříšky - OKNOPLAST SK Jihlava ježci  14:3trebic-mz-240421--1-of-27-.jpg
KC Okříšky - OKNOPLAST SK Jihlava  10:3
KC Okříšky – Snipers Třebíč modří  9:0
KC Okříšky –  SK JeMoBu  11:1

Výsledky hovoří za vše, zápasy byly jednoznačné. Jinak by tomu bylo, kdyby nechyběla řada hráčů, která obvykle v přeboru nastupuje, to znamená elévové. Tím, že byl souběh s fotbalem a nemocní, tak museli částečně zaskakovat kluci hrající vysočinskou ligu pět plus jedna.

Sestava: Kryštof Ludmila, Dominik Března, Štěpán Rymeš, Samuel Thomas Jewell, Patrik Chadim, Adam Navrátil, Petr Nováčektrebic-mz-240421--8-of-27-.jpg

LIGA VYSOČINY 5+1 

PSKC Okříšky – Hippos Žďár n./S.  17:2
PSKC Okříšky – TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  4:4

Remízou jsme ligovou soutěž v říjnu zahájili a remízou také ukončili. Ale mezitím máme na kontě téměř samá vítězství. Mladší žáci 5+1 jsou naším nejúspěšnějším týmem sezóny 2023/2024. Ani jeden zápas neprohráli a jen čtyřikrát remizovali. Ostatních šestnáct bylo vítězných. Na této vlně pokračovali i proti Hipposu. Hned na začátku si tým vytvořil dostatečný náskok, který držel až do konce.

trebic-mz-240421--18-of-27-.jpg

TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons nás zaskočil aktivní hrou. Napadání obránců jim činilo velké obtíže, a navíc jsme neproměnili ani vyložené šance. Největší na výhru přišla v poslední minutě, kdy Kryštof Ludmila po pěkné kombinaci trefil tyčku. Přece jen bylo znát, že máme během dne v nohách čtyři zápasy v přeboru a utkání se Žďárem. Proto jsme byli pomalejší než jindy a vázla i kombinace. Remíza byl spravedlivým výsledkem pro obě strany.

Sestava: Ondřej Žampa, Kryštof Vladimír Ludmila, Dominik Března, Jiří Man, Štěpán Rymeš, Jan Fila, Patrik Chadim, Albert Šmarda, Adam Navrátil, Petr Nováček, Tadeáš Němec

Fotoalbum ZDE.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – NEDĚLE 21. 4. 2024 – OKŘÍŠKY

okrisky-p-240421--19-of-73-.jpgV neděli bylo v naší tělocvičně rušno. Celkem 51 hráčů kategorie přípravek, k tomu realizační týmy a neméně tolik rodičů a diváků. Deset pěkných zápasů a v polovině turnaje soutěž o krále nájezdů. Na YouTube se můžete podívat na záznam celé akce a konkrétní zápas lze rychle najít kliknutím na čas utkání v rozpisu pod videem. 

Přípravka PSKC vstoupila do turnaje dobře. Dlouho byl stav utkání s Dačicemi nerozhodný, teprve v závěru se nám podařilo rychle za sebou vstřelit rozhodující branky. Ostatní zápasy už tak dobře nedopadly. Pelhřimovské týmy měly jednoznačnou převahu nejen nad námi, ale nad všemi. Vidět byla mnohem větší sehranost, přehled o hře a z toho plynoucí pěkné kombinace.  Naši kluci si s takovou situací nedokázali poradit. Přes pokyny zrychlit pohyb a těsněji soupeře obsazovat, jako by se báli a zůstali zaskočeni. I když prohry, byla to dobrá škola.

PSKC Okříšky – TJ Centropen Dačice tučňáci  5:2okrisky-p-240421--48-of-73-.jpg
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov - žlutí  0:7
PSKC Okříšky – Spartak Pelhřimov  0:11
PSKC Okříšky – Snipers Třebíč modří   0:6

Sestava: Jan Ramach, Matěj Ramach, Vít Ramach, Matěj Nováček, Damián Pacal, Tomáš Kourek, Jakub Vít, Martin Mašek, Maxim Uher, Adam Vodička, Jakub Procházka

Fotoalbum z turnaje ZDE, videozáznam ZDE.