Jdi na obsah Jdi na menu

VÍKEND 18.-19.2.: VŠECHNA PŘEDSEVZETÍ SPLNĚNA

 

VÍKEND 18.-19.2.: VŠECHNA PŘEDSEVZETÍ SPLNĚNA

SOBOTA 18.2.2012
 
LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ - HALA ZŠ HORKA-DOMKY TŘEBÍČ
 
trebic-sz-120218-002.jpgPSKC Okříšky - Spartak Pelhřimov 4:2 (0:2, 3:0, 1:0)
Branky: 3x Patrik Barák, 1x Milan Picmaus. Asistence: 2x Petr Molák, 1x Marek Holešinský a Denis Tesařík
 
Vstup do utkání se nám ani trochu nepodařil. Soupeř byl rychlejší a pohotovější. Včas nás napadal a my se ne a ne chytit. Nepřesné nahrávky, ale hlavně útočníci schovaní za protihráči. Obrana měla těžkou úlohu. Nebylo proto divu, že první třetina dopadla debaklem. O přestávce bylo na lavičce ticho a všichni jsme jen kroutili hlavami. O výsledku zápasu trebic-sz-120218-003.jpgrozhodla druhá třetina, ve které přece jen náš soustavnější tlak přinesl výsledky. Sice jsme ještě pořád nehráli svoji hru, spíše dřeli, ale tři úspěšné střely zápas otočily. Pelhřimov se nevzdal. Poslední třetina měla podobný průběh jako první. Nám se nedařilo, vyráběli jsme hrubé chyby v obranném pásmu a Filip měl v brance co dělat. Jednobrankové vedení týmu dokonce podržel skvělým vytlačením protihráče v nájezdu, ten přestřelil. Nedáš – dostaneš, brankou v předposlední minutě jsme vítězství potvrdili.
 
Sokol Erupting Dragons HavÍíčkův Brod - PSKC Okříšky 6:11 (4:4, 1:3, 1:4)
Branky: 4x Filip Rampír, 3x Milan Picmaus, 1x Petr Molák, Marcel Pospíšil, Marek Holešinský a Jiří Wasserbauer. Asistence: 3x Milan Picmaus, 2x Petr Molák, Jiří Wasserbauer, 1x jakub Boudný a Filip Rampír.
 
trebic-sz-120218-016.jpgV zápasech s týmem Havlíčkova Brodu máme dlouhodobě nepříznivou bilanci. Letos to navíc byly samé debakly. Po tom posledním jsme si řekli, že takto pokračovat nemůžeme. Proto se jedním z letošních cílů týmu stalo předsevzetí v posledním zápase neprohrát o víc než dva góly. Nevím, jestli je to tím, nebo že nesmíme dostat první branku, abychom se nesesypali, ale na hřiště nastoupil oproti zápasu se Spartakem úplně vyměněný tým. Během dvou minut jsme vedli o dvě branky. Brodští přidali a během osmi mnut šli do dvoubrankového vedení oni. Hrál se pohledný, útočný florbal, jiskřilo před oběma brankami. Závěr třetiny patřil nám. Skončila nerozhodně. Možná závěr první třetiny týmu ukázal, že není bez šance. Abychom trebic-sz-120218-022.jpgdosáhli úspěchu, stáhli jsme hru jen na jednu pětku. Na ploše se střídalo jen osm nejsehranějších hráčů, ostatní fandili. Soupeři chyběl Jakub Bína, nám zase Honza Dokulil, takže i po této stránce bylo vše vyrovnané. Tah s jednou lajnou se vyplatil. Postupně získávala převahu, v obraně jsme byli důslednější a konečně jednou uhlídali prostor. Soupeř si s námi nevěděl moc rady. Konečný výsledek překonal všechna naše očekávání. Záhadou ale zůstává, proč ve dvou zápasech v jeden den jsou naše výkony tak diametrálně odlišné.
 
snap_2012.02.19-22.57.03_004.png
 
Sestava: Ondřej Holešinský, Filip Vaverka, Patrik Barák, Jiří Wasserbauer, Marek Holešinský, Milan Picmaus, Petr Molák, Denis Tesařík, Filip Rampír, Leoš Trojan, Lukáš Kolář, Jan Suchna, Marcel Pospíšil, Jakub Boudný.
 
NEDĚLE 19.2.2012
 
LIGA VYSOČINY MUŽŮ - HALA ZŠ HORKA-DOMKY, TŘEBÍČ
 
PSKC Okříšky - FBŠ Sabots Jihlava B 6:4
 
Tento zápas byl pro nás velice důležitý. Vstoupili jsme do něj velice dobře. Rychlost i tvoření hry se nám dařilo a tak jsme postupně vstřelili tři branky a tím také skončila první třetina. Druhá třetina byla již o něco tvrdší a také přinesla zlepšenou hru jihlavského celku. I přes snahu Sabotů jsme třetinu opět vyhráli. A to 2:1. Třetí třetina znamenala již klasické polevení našeho týmu a strach o udržení náskoku z předchozích třetin. Jihlavští stáhli zápas na rozdíl jediné branky, ale my jej nakonec zvládli i přes prohru ve třetí třetině 1:3.
 
Snipers Třebíč C - PSKC Okříšky 3:7
 
snap_2012.02.19-22.52.16_003.png
 
2. LIGA JUNIORŮ, DIVIZE III - HALA TJ JISKRA HAVLÍČKŮV BROD
 
Snipers Třebíč - PSKC Okříšky 2:0
 
Do zapasu jsme šli s tím, že zabojujeme, ale hlavně ať nedostaneme hodně golů, což se nam podařilo. První třetina byla velice vyrovnaná, ale to i celý zápas, jen se nám podařilo udržet stav 0:0. Druhá třetina byla taky dobře odehraná. Hralo se spíš na rychlé breaky, ale i tak jsme dokazali soupeři hrozit. Pak přišla bohužel nešťastná chyba a v přesilové hře jsme dostali gol. Branka nás moc nerozhodila a tak jsme si hráli stále svoji hru a soupeř nevěděl jak na nás a tak tedy skončila 2. třetina. Do 3. třetiny jsme šli s tím, že vyrovnáme. Šance byli na obouch stranách, ale nám se nedařilo vstřelit branku. Pak jsme zase hrali přesilovku a bohužel i v té jsme dostali gol. Ale ani tato branka nás nestrazila na kolena a pořad jsme hrali svoji hru. Ale bohužel nám se nedařila střelba a čas utíkal. Celý zapas jsme hrali perfektně a bojovně, ale bohužel jsme nevstřelili branku a tak zapas skončil 2:0 pro Třebíč.
 
PSKC Okříšky - FBŠ Jihlava 2:2
 
Na Jihlavu jsme si věřili, že urveme tři body a taky se nakonec podařil alespoň jeden bod. Začátek utkaní byl vyrovnaný jak proti Třebíči. První třetina skončila 0:0 a do 2. třetiny jsme šli s tím, že si pohlídáme nejlepší hráče a necháme zahrát i Michala, který nám jel pomoct. Ve druhé třetině se otevřelo skóre a skončila 1:0 pro Jihlavu. Ve třetí třetině se konečně prolomila naše střelecká smůla a David Salák nekompromisně zavěsil. Náhle to vypadalo dobře, ale bohužel jsme dostali zase gól a museli jsme znovu zabrat. To se nám podařilo a asi 3 minuty před koncem zápasu dostal Jakub Diviš přihrávku a vystřelil od půlky. Honza Račák stal na správném místě před golmanem a Jakubovu střelu tečoval a dal vyrovnávací gol na 2:2. Jihlava moc nevěděla, jak na nás hrát a proto nám díky výborné obraně nedokázala vstřelit branku. Díky tomu si celý tým zaslouží pochvalu za skvělé výsledky.

snap_2012.02.19-22.51.40_002.png

okrisky-el-120219-032.jpgLIGA VYSOČINY ELÉVŮ - HALA ZŠ OKŘÍŠKY
okrisky-el-120219-011.jpg
V sezóně 2011/12 jsme naposled hostili v Okříškách týmy elévů z celého kraje Vysočina. Pořadatelů nebylo mnoho, navíc nepřijel jeden rozhodčí, ale vše jsme zvládli dobře. Aby si všichni zahráli, nechali jsme zápasy na celých dvanácti minutách a z programu vypustili jen nájezdy. Ve dvou přestávkách probíhali soutěže v rychlosti vedení míčku a v překážkové dráze. Zápas stíhal zápas, všude bylo rušno. Poděkování patří okrisky-el-120219-004.jpgtrenérům i malým hráčům, že se vše perfektně zvládlo. Náš tým byl jako obvykle složen většinou z přípravky, proto zatím do bojů o nejvyšší místa zasáhnout nemohl. Jeho rovnocenným soupeřem je jen Spartak okrisky-el-120219-025.jpgPelhřimov – bílí. Utkání s ním jsme zvládli na jedničku a přesvědčivě vyhráli. Ale ani ostatní výsledky nebyly špatné, je vidět postupné zlepšování. Oproti dřívějšku jsme dali rekordní počet branek a daleko méně obdrželi. Uvidíme, jestli se nám také tak bude dařit příště v Dačicích.
 
Sestava: Marek Talla, Šimon Švarc, Štěpán Švarc, David Kučera, Radka Kučerová, Ondřej Fiala a Ondřej Dvořák.

snap_2012.02.19-22.42.43_001.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář