Jdi na obsah Jdi na menu

VÍKEND 11.-12.2.18: OSMNÁCT BODŮ Z JEDNADVACETI

PÁTEK 9. ÚNORA 2018

PŘÁTELSKÉ UTKÁNÍ STARŠÍCH ŽÁKŮ – HALA ZŠ OKŘÍŠKY

PSKC OKŘÍŠKY  -  SK JIHLAVA   8:7 (3:1, 4:1, 1:5)
Pěkný, rušný zápas s vysokým nasazením na obou stranách. První dvě třetiny byly v naší režii, ale velký náskok nás ukolébal. Kluci z SK se nevzdali a ve třetí třetině se snažili o častější střelbu. To se jim vyplatilo. Ve druhém, už jen desetiminutovém utkání zvítězil SK Jihlava 1:0. Víc takových zápasů.
dsc_0032a.jpg
dsc_0016a.jpg

 

SOBOTA 10. ÚNORA 2018
REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – HALA TŘEBÍČ


PSKC OKŘÍŠKY  -  1. FbK TÁBOR B   10:2  (8:1, 1:1, 1:0)

Branky/asistence: Petr Molák 3/1, Jan Trnka 1/3, Jan Dokulil 3/0, Filip Rampír 2/1, Milan Picmaus 0/2, Denis Tesařík 1/0, Pavel Trnka 0/1, Marek Zezula

Náš tým zahájil zápas velkou ofenzívou, táborské rychlostně i kombinačně přehrával, dařila se střelba. Skóre utěšeně narůstalo. Obraz hry se začal vyrovnávat až od druhé třetiny, kdy jsme začali střídat kompletní sestavu. Přesto jsme již žádný zvrat nepřipustili a zápas v klidu dohráli.

 

PSKC OKŘÍŠKY  -  FBC Č. KRUMLOV VELEŠÍN  7:4  (4:2, 2:1, 1:1)

Branky/asistence: Jan Trnka 1/2, Jan Račák 1/2, Petr Molák 2/0, Jan Dokulil 1/1, Denis Tesařík 1/0, Pavel Trnka 1/0, Lukáš Doležal 0/1

 Oproti prvnímu utkání mnohem těžší a pro diváky určitě i atraktivnější zápas s nasazením na obou stranách až do samého konce. Začátek vyšel lépe Krumlovu, dvakrát vedl o gól a my dvakrát vyrovnali. V závěru první třetiny zaúřadovali naši nejzkušenější hráči a po pěkných kombinacích jsme měli dvě branky k dobru. Podobně začala i druhá třetina, v polovině utkání jsme vedli dokonce o čtyři góly. Soupeř ale nic nevzdal, protiútoky jsme odvraceli jen tak tak. Proto jsme se ve třetí třetině soustředili na obranu a slibný náskok si pohlídali. Vyrovnaný zápas, výhra díky nápaditosti v útoku a spolehlivé obraně.

 

Fotoalbum ze zápasu s Táborem ZDE.

 

 

NEDĚLE 11. ÚNORA 2018
LIGA VYSOČINY JUNIORŮ – HALA HAVLÍČKŮV BROD

 

PSKC OKŘÍŠKY  -  SKLO BOHEMIA SVĚTLÁ N./S.  5:6  (1:1, 4:4, 0:1)

Branky/asistence: Jan Trnka 2/2, Dominik Čech 2/1, Vojtěch Novotný 1/0, Jáchym Hons 0/1

Zvítězil šťastnější. O tři body jsme se připravili sami díky neproměňování ani těch nejvyloženějších šancí. Takové byly tři nebo čtyři, kdy jsme minuli prázdnou branku. Není divu, že se k nám štěstí otočilo zády. Naopak soupeř byl střelecky perfektní, kazil minimálně, střílel pohotově a mnohem přesněji, víc šancí na rozdíl od nás využil než zkazil. Pěkný rušný zápas, ubral nám dost sil.

dsc_0078a.jpg
dsc_0236a.jpg
dsc_0117a.jpg

PSKC OKŘÍŠKY  -  SNIPERS TŘEBÍČ   11:7  (4:5, 1:4, 1:3)

Branky/asistence: Vojtěch Novotný 3/1, Jáchym Hons 0/4, Jan Trnka 2/1, Adam Ampapa 2/0, Petr Pojer 2/0, Dominik Čech 1/0, Ondřej Uchytil 0/1, David Kučera 0/1

Někteří junioři měli v nohách nejen předchozí náročné utkání se Světlou, ale i včerejší zápasy v regionální lize mužů. Navíc v tomto kole jsme museli hrát tři zápasy. Moc chuti po předchozí prohře znovu nastoupit nebylo. Snipeři sice přijeli v hodně oslabené sestavě, ale pustili se do nás s vervou. My naopak spíš chodili, než běhali a podle toho dopadla první třetina. Hrozba ztráty druhého zápasu nás probudila. Nástup do druhé části znamenal obrat v zápase. Během prvních tří minut jsme skórovali čtyřikrát a bylo rozhodnuto. Zbytek zápasu se již jen dohrával opět ve volnějším tempu, my jen mírně navyšovali brankový rozdíl.

 

PSKC OKŘÍŠKY  -  TJ SOKOL H. BROD ER. DRAGONS   8:5  (2:1, 3:3, 3:1)
Branky/asistence: Vojtěch Novotný 4/1, Jáchym Hons 2/1, Jan Trnka 1/1, Marek Zezula 0/2, Adam Ampapa 0/2, Dominik Čech 1/0, Petr Pojer 0/1

I když musel H. Brod stejně jako my hrát v tento den tři zápasy, z jeho předchozích vystoupení bylo jasné, že body nerozdává zadarmo a připravuje se zodpovědně. Toho jsme si byli vědomi, ale chuti hrát jsme už moc neměli. Konečná výhra byla hodně vydřená. Velkému tlaku soupeře v první části jsme odolali a z rychlých protiakcí šli do těsného vedení. Parádně nám vyšel začátek druhé třetiny se dvěma rychlými brankami. Jenže slibný tříbrankový náskok jsme díky útlumu rychle prohospodařili a museli začínat znovu. Dramatická třetí třetina dopadla lépe pro nás, ale tříbrankový rozdíl vznikl až v samém dosti nervózním závěru, kdy musel jít H. Brod do power-play.

NEDĚLE 11. ÚNORA 2018

LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – HALA ZŠ OKŘÍŠKY

 PSKC OKŘÍŠKY  -  TJ CENTROPEN DAČICE   8:5  (4:0, 2:3, 2:2)
Branky/asistence: Tomáš Kuchyňa 2/0, Denis Brabec 2/0, Martin Noháček 1/1, Michal Novotný 1/0, Radek Korba 1/0, Sára syrovátková 0/1 (1 branka Dačic vlastní)
 
PSKC OKŘÍŠKY  -  SPARTAK PELHŘIMOV  6:5  (2:3, 1:1, 3:1)
Branky/asistence: Tomáš Kuchyňa 4/0, Zbyněk Doležal 1/1, Michal Novotný 0/2, Martin Leixner 1/0, Martin Noháček 0/1

 Starší žáci už v pátek v přáteláku proti SK Jihlava ukázali, že jsou schopni i v oslabené sestavě pořádně zabrat. V neděli to jen potvrdili. Z nejzkušenějších hráčů tým doplnil jen Tomáš Kuchyňa, ale i tak zápas s dačickým týmem zvládli dobře. Mnohem těžším soupeřem byl Spartak Pelhřimov. Ale i u něj zasáhla různá onemocnění a sestavu mělo podobně jako my oslabenou. Po napínavém zápase, jehož vývoj jsme museli obracet, jsme se na Spartak bodově dotáhli a jsme za ním v tabulce na druhém místě jen díky bilanci skóre. Ani letos nás tak kvalifikační zápasy o postup na mistrovství ČR neminou.

 

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář