Jdi na obsah Jdi na menu

VELIKONOČNÍ FLORBAL 31.3.-1.4.2018

SOBOTA 31.3.2018 – REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – JIHLAVA
 
PSKC OKŘÍŠKY   –   SANTOS JISKRA TŘEBOŇ–FLORBAL   7:9  (2:1, 4:3, 2:4)
Branky/asistence: Dominik Čech 3/0, Ondřej Uchytil 1/2, Jan Trnka 1/2, Marek Zezula 1/1, Michal Beneš 0/2, Pavel Trnka 1/0dsc_0280.jpg

Pro nás velmi důležitý zápas, velká škoda, že jsme neuspěli. Tři body byly potřeba pro zajištění účasti v příštím ročníku regionální ligy, vše tedy zůstává nadále otevřené až do posledního kola. Bohužel z pozvaných hráčů se šest z různých důvodů omluvilo. Nekompletní tým přesto nezačal špatně. Po inkasované brance hned v úvodu dokázal do konce první třetiny skóre otočit ve svůj prospěch. I druhá část byla vyrovnaná. Jenže z důvodu únavy nám v půlce ze zápasu odstoupil nejzkušenější hráč a kluků zůstalo do pole jen osm. Třeboňští toho na začátku třetí části náležitě využili. Přece jen větší herní zkušenost oproti našemu z větší části juniorskému týmu byla znát. Během čtyř minut čtyři branky v naší síti. Šest minut do konce pak už bylo příliš málo času na vyrovnání, i když jsme opět získali převahu podobně jako v první části. Stačila jen ke korekci výsledku.
 
dsc_0298.jpgPSKC OKŘÍŠKY   –   SK JIHLAVA  0:6  (0:1, 0:4, 0:1)
I když první klání s SK jsme prohráli těsně v úplném závěru, tentokrát se o bodovém zisku uvažovat nedalo. V devíti hráčích vč. gólmana s převahou juniorů nastoupit proti rozjetému prvnímu SK, to bylo jako donést body na zlatém podnosu. O to víc zaslouží poděkování za svůj výkon celý náš tým. Nechtěl se s výsledkem smířit, byla vůle napravit předchozí zápas. To by ale SK nesmělo mít ve svých řadách bratry Beránky – z šesti branek a pěti asistenci si na své konto připsali čtyři góly a čtyři asistence. Klobouk dolů. Být tam jiní hráči, určitě bychom šanci měli. Zaváhání jsmeashampoo_snap_2018.04.01_23h27m43s_004_.png si vybrali ve druhé třetině. První a třetí se naopak vydařila, perfektně zachytal Dandy a všichni zvládali obrannou hru dobře. Na útok síly nezbývaly, s pár našimi šancemi si gólman SK poradil dobře.
 
 
NEDĚLE 1. 4. 2018 – NELIGOVÝ TURNAJ ELÉVŮ –  JIHLAVA

29790547_10210406487548498_2856126703496748793_n.jpgV neděli jsme využili pozvání SK Jihlava na turnaj, který uspořádal pro kategorii elévů ve své sportovní hale. Vyslali jsme oba naše týmy, jak okříšský, tak rudíkovský. Kromě nás startovala ještě dvě družstva SK Jihlava a jeden tým TJ Jiskra Dobronín. Hrálo se systémem každý s každým a na závěr ještě po jednom delším utkání, takže celá akce končila až v poledne. Oba naše týmy si vedly velice dobře. Asi nejhezčí zápas byl jejich vzájemný souboj, který vyhrála okříšská sestava. Všechny ostatní zápasy jsme kompletně absolvovali bez ztráty bodu. Turnaj byl dobrou přípravou na poslední kolo Ligy Vysočiny elévů, kterou hrajeme za týden ve Žďáru nad Sázavou. Rodičům děkujeme za zajištění dopravy i fandění.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář