Jdi na obsah Jdi na menu

VÁNOČNÍ TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKŮ HODONÍN 2017

hodonin-sz-171227-034.jpgAni o vánočních prázdninách jsme na florbal nezapomněli. Starší žáci využili pozvání na turnaj do Hodonína, kam jezdíváme každoročně. Letos se tam ve středu 27.12.2017 sešlo šest týmů: kromě nás dva týmy FBK Škorpionů Ostrava, 1. AC Uherský Brod, FBK AS Trenčín a FBC Šternberk. Sestava to byla velmi vyrovnaná a neodjížděli jsme domů s prázdnou. Jedno místo na nás po dvou výhrách a dvou prohrách „na bedně“ taká zbylo.

PSKC Okříšky – FBC Škorpioni Ostrava B 8:0

Vstup do turnaje vypadal nadějně. Škorpioni nám nechávali dostatek prostoru na rozehrávku a kombinace. Kromě osmi branek jsme ještě spálili řadu dalších šancí.

PSKC Okříšky – 1. AC Uherský Brod 1:5

Druhý soupeř byl pravým opakem prvního. Pozdější vítěz turnaje je dlouhodobě společně trénující parta, která letos dokázala být čtvrtá na mistrovství republiky starších žáků. Její vysoké nasazení s napadáním nás uzamklo v obranném pásmu a měli jsme se co otáčet, aby prohra nebyla vyšší.

hodonin-sz-171227-022.jpgPSKC Okříšky – FBC Šternberk 4:7

Do semifinále jsme si věřili, ale Šternberk nás brzy vyvedl z omylu. Nastoupil s mnohem větším odhodláním po výhře. Naopak naše obrana postavená z nejzkušenějších hráčů několikrát zaspala vytočení na střelu a rázem jsme prohrávali o čtyři branky. Výsledek jsme korigovali až v závěru, který soupeř s jistotou výhry vypustil.

PSKC Okříšky – FBK AS Trenčín 4:2

Utkání dvou poražených semifinalistů o bronzové medaile. Projevila se naše větší herní zkušenost. Brzy jsme si vytvořili dvou až tříbrankový náskok, který se podařilo pohlídat do samého konce. Úrovně předchozích dvou zápasů však toto utkání již nedosáhlo.

Konečné pořadí turnaje: 1. místo 1. AC Uherský Brod, 2. místo FBC Šternberk, 3. místo PSKC Okříšky, 4. místo FBK AS Trenčín, 5. místo FBK Škorpioni Ostrava, 6. místo FBK Škorpioni Ostrava B

hodonin-sz-171227.jpg

Naše sestava: Filip Caha, Radek Korba, Tomáš Kuchyňa, Patrik Abaffy, Michal Novotný, Martin Noháček, Michal Pařízek, Sára Syrovátková, Martin Leixner, Štěpán Ludmila, Tomáš Horký, Matěj Brabec a Marek Pařízek

Turnajové fotoalbum ZDE. A naše fotoalbum ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář