Jdi na obsah Jdi na menu

UKONČENÍ SEZÓNY 2017/18 PŘÍPRAVEK, ELÉVŮ A MLADŠÍCH ŽÁKŮ

radonin-konec_sezony-p-e-mz-180617-118.jpgSezóna utekla jako voda, a protože byla hlavně pro elévy a přípravku úspěšná, bylo na místě ji dobře zakončit. Trochu jsme měli obavy, aby se akce vydařila, ale v neděli 17. června 2018 se ukázalo, že byly zbytečné. Volba padla na Radonín a paní Filová se o vše postarala na 200%, rodiče jsme nemuseli přemlouvat, aby hráli fotbal nebo přehazovanou, no skvělé. Škoda, že dost hráčů nemohlo přijet, protože byli na atletických závodech, na dovolené, nebo i nemocní. I tak se nás sešlo ke čtyřiceti, napůl děti a rodiče. Začátek patřil zhodnocení sezóny a předání medailí. Bilance rudíkovské přípravky bez jediné porážky, okříšská přípravka jen se čtyřmi prohrami, elévové Okříšek

radonin-konec_sezony-p-e-mz-180617-017.jpg

radonin-konec_sezony-p-e-mz-180617-025.jpg

radonin-konec_sezony-p-e-mz-180617-055.jpg

31 vyhraných zápasů ze čtyřiceti a z Rudíkova dvacet tři výher a sedm remíz. Jen mladší žáci sbírali jako nejmladší tým ligy zkušenosti a během roku na nich byl znát velký pokrok. K tomu musíme ještě připočíst třetí místa na Innebandy cupu v Českých Budějovicích a úspěšná vystoupení na Nisaopen Liberec. Docházka na zápasy a tréninky dosáhla 75%.

Na každém správném zakončení sezóny nesmí chybět občerstvení. Paní Filová všem připravila kuřecí paličky, hodně zeleniny, limonády a nechyběl ani dort. A všichni se po tomto posilnění dali do sportování. Jako první přišel na řadu turnaj čtyř smíšených družstev hráčů a tatínků, poté turnaj za účasti maminek v přehazované. Střílelo se z luku, pinkalo a práskalo balónkama, mnozí si vyzkoušeli ringo a závěr patřil velkému zápolení v přetahované.

Odpoledne uteklo stejně rychle jako celá sezóna. Začali jsme po půl druhé a před šestou si stačili ještě v rychlosti říct, co nás čeká v letní přípravě a s jakými týmy jdeme do ligy 2018/2019. Tak díky všem, co jste se zúčastnili a vytvořili parádní náladu. Příště se na oplátku sejdeme někde na Rudíkovsku.
 
Fotogalerie z ukončení sezóny ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář