Jdi na obsah Jdi na menu

STARŠÍ ŽÁCI V NEDĚLI 22.1.12 POJISTILI TŘETÍ MÍSTO V TABULCE

Díky dobrým výkonům ve dvou důležitých zápasech s týmy ohrožujícími naše třetí místo v tabulce jsme zvýšili svůj náskok a soutěž můžeme dohrávat bez nervozity.

 
HIPPOS ŽĎÁR N./S. - PSKC OKŘÍŠKY 2:16 (2:6, 0:4, 0:6)
trebic-sz-120122-011a.gifBranky: 4x Marek Holešinský a Milan Picmaus, 2x Marcel Pospíšil, Filip Rampír,Patrik Barák, 1x Petr Molák, David Koukal. Asistence: 4x Jan Dokulil, 2x Petr Molák, 1x Marcel Pospíšil, Filip Rampír, Marek Holešinský, Milan Picmaus a Denis Tesařík.
 
Zpočátku první třetiny jsme se vůbec nemohli dostat do zápasu. Protihráči byli rychlí, stačili napadat naše rozehrání a ani útoku se moc střelecky nedařilo. První branku jsme tak inkasovali my a teprve v páté minutě se podařilo vyrovnat. Pak se již projevila větší hráčská zkušenost na naší straně, soupeř se přesto nevzdával a snížil. Ještě o trochu víc zetrebic-sz-120122-018b.gif hry jsme měli ve druhé třetině, převaha byla jasná, ale bez branek se hrálo téměř deset minut. Nezdařil se ani Milanovi Picmausovi nájezd díky malému zpětnému pohybu míčku. Rychlost žďárských nám očividně dělala problémy, zvláště pak obráncům druhé lajny. Až ve třetí třetině jsme ovládli hřiště a dosáhli výrazného vítězství
 
PSKC OKŘÍŠKY - ASK BYSTŘICE N.P. 13:3 (2:0, 4:2, 7:1)
Branky: 5x Milan Picmaus, 3x Filip Rampír, 2x Marcel Pospíšil a Petr Molák. 1x Jan Dokulil. Asistence: 5x Filip Rampír, 3x Jan Dokulil, 2x Petr Molák a Patrik Barák, 1x Marek Holešinský a Marcel Pospíšil.
 
trebic-sz-120122-021c.gifBystřice je tým, který se zápas od zápasu neustále zlepšuje a tak byly obavy na místě. Oproti předchozímu utkání byl tento trochu ostřejší, nasazení větší. První třetina velice vyrovnaná, útoky se střídaly na obou stranách. Proto jsme si dost oddechli, když se nám až v desáté minutě podařilo konečně vstřelit vedoucí gól a minutu před sirénou další. Ačkoliv jsme ve druhé části náskok ještě zvýšili, branka dfo naší sítě AStrebic-sz-120122-034d.gifK hodně povzbudila. Tlaku jsme však odolali a při prudkých střelách bystřických obránců měli i trochu štěstí. Soupeři se na florbalky začala lepit nervozita. Třetí třetina již nepřinesla žádný zvrat. Zvedli jsme hlavy a zlepšili kombinaci, což se odrazilo i ve skóre. Taktiku soupeře lobovat míčky před naši bránu na zabíhajícího hráče se nám dařilo celkem snadno eliminovat. Jestli v dnešních zápasech máme někoho trebic-sz-120122-031e.gifz našeho týmu vyzvednout, tak je to brankář Ondra Holešinský. Měl svoji florbalovou premiéru a právě proti Bystřici se blýskl řadou perfektních zákroků.
 
Sestava: Ondřej Holešinský, Patrik Barák, Jan Suchna, Marcel Pospíšil, Marek Holešinský, Milan Picmaus, Petr Molák, Denis Tesařík, Filip Rampír, David Koukal a Jan Dokulil.

snap_2012.01.22-17.58.26_001.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář