Jdi na obsah Jdi na menu

SOBOTNÍ ZÁPASY 9.2.19 SE STARŠÍM ŽÁKŮM NEVYDAŘILY

dsc_0018a.jpgLIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – TŘEBÍČ, Horka-Domky

PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč bílí    7:9  (3:4, 4:5)
Branky/asistence: Tomáš Uher 2/1, Šimon Korba 1/2, Roman Picmaus 2/0, Vojta Adam 1/1, Marek Talla 0/2, Šimon Vybíral 1/0, Štěpán Ludmila 0/1
Přestože jsme zápas prohráli, podali jsme v něm nejlepší výkon ze všech sobotních utkání. Hlavně větší část prvního poločasu je možné pochválit, neboť jsme si dokázali přesně nahrát, rychle přecházet do útoku a zakončovat. Srážely nás ale laciné branky z lehkých střel soupeře, které do týmu vnášely nervozitu i útlum v nasazení. Přesto se i ve druhé části podařilo nepříznivý vývoj otočit a ujmout se vedení. Jenže Snipeři o našich slabinách věděli, hráli s větší chutí a důrazem. To se jim vyplatilo.

PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice n. P.    3:10  (2:4, 1:6)
Branky/asistence: Michal Pařízek 1/0, Šimon Korba 1/0, Vojtěch Adam 1/0, Štěpán Ludmila 0/1trebic-sz-190209-001.jpg
Dnešnímu turnaji vládla rozdílem třídy ASK Bystřice n. P. Přesto jsme nezačali špatně a téměř celý první poločas s ní drželi vyrovnaný krok. Bohužel jsme neproměnili pár šancí a dva góly v poslední tří minutovce v naší síti znamenaly konec potřebného výkonu. Ve druhém poločase jsme trestuhodně nechávali soupeře úřadovat před naší brankou a volní hráči sázeli góly. Útoky byly individuální a jedna branka je opravdu málo. Špatný výkon celého týmu ve druhé části znamenal debakl.

PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H. Brod B   7:5  (4:2, 3:3)
Branky/asistence: Šimon Korba 3/0, Tomáš Uher 2/1, Vojta Adam 1/1, Marek Talla 1/0, , Marek pařízek 0/1, Martin leixner 0/1, Ondřej Dosedla 0/1
Na konec jsme se přece jen mohli radovat alespoň z výhry, nikoliv však z výkonu. Ani jeden z týmů nepředvedl pěkný florbal. Hra byla neuspořádaná, málokdy bylo vidět nějakou souhru. Na obou stranách spousta nepřesností nebo dlouhé držení míčku, které se nevyplácí. Naštěstí Brod střílel ještě nepřesněji než my a nedokázal využít své šance. Konečně jeden z mála týmů, který na tom byl podobně jako my ve většině utkání! Výhra nás posunula na předposlední místo dne.
Několik fotografií ze zápasů ZDE!
ashampoo_snap_2019.02.09_23h46m35s_002_.png
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář