Jdi na obsah Jdi na menu

SOBOTA 27. 1. 2024 PLNÁ ABSENCÍ HRÁČŮ

2. LIGA DOROSTENCŮ, SKUPINA 5 – SOBOTA 27. 1. 2024 – TŘEBÍČ
 
53491086493_242a3c7044_c-vert.jpg
KC Okříšky-Telč  -  Spartak Pelhřimov  2:9  (1:3, 1:2, 0:4)
Branky/asistence: Tomáš Navrkal 1/1, Jan Svoboda 1/0, Michal Pacholík 0/1
Proti prvnímu týmu tabulky nám nezbylo než nastoupit v sedmi hráčích, tedy pouze se dvěma na střídačce. Gólmani sice byli dva, jenže jsme neměli dres, ve kterém by jeden z nich mohl počet hráčů posílit. Ještě horší situace nastala už v polovině první třetiny, kdy si Petr Pohanka bolestivě pohmoždil kotník a do konce zápasu již nestřídal. Během první minuty padly dva góly, nejprve skóroval Spartak, my obratem z hole Toma Navrkala odpověděli. Ani v dalších minutách nebyl zápas jednostranný, soupeř šel do vedení, i my jsme dokázali zahrozit. Škoda vyloučení v závěru třetiny a branky do šatny. Ve stejném duchu probíhala i druhá část. Bez střídání se ale nevyvarujete proti dvěma pětkám chyb, výsledek 2:5 však byl přijatelný. I celý zápas by nedopadl špatně, nebýt zbytečných komentářů a zákroků na hranici pravidel na obou stranách. Únava a ztráta koncentrace ve třetí třetině jsou důvodem její vyšší prohry.
 
KC Okříšky-Telč  -  Snipers Třebíč B   6:3  (2:0, 2:1, 2:2)
Branky/asistence: Šimon Korba 3/2, Michal Pacholík 1/0, Petr Pohanka 1/0, Tomáš Navrkal 1/0, Jan Svoboda 0/1, Vojtěch Lojka 0/1, Lukáš Spilka 0/1
Ani proti Snipers jsme nebyli favority. Naštěstí si Petrův kotník dal říct a mohli jsme střídat ve dvou. Opět proti plným pětkám. Druhý zápas neměl takové tempo jako první, takže jsme kondičně vydrželi uhrát všechny třetiny. Současně se dařilo soupeře včas obsazovat a eliminovat jeho střelbu. Z mírné převahy jsme v závěru první třetiny vytěžili dvougólové vedení a udržovali je po celý zápas. Když Snipers skórovali, my brzy zase odskočili. Rozhodla druhá třetina s naší převahou končící stavem 4:1. V poslední Třebíč přidala na tempu ve snaze vyrovnat, ale my měli poslední slovo gólem Šimona Korby ve spolupráci s Vojtem Lojkou.
 
Výsledky tohoto kola posunuly tým KC Okříšky-Telč  na 4. místo osmimístné ligové tabulky.
 
Sestava: Šimon Korba, Michal Pacholík, Petr Pohanka, Tomáš Navrkal, Jan Svoboda, Vojtěch Lojka, Lukáš Spilka, Bořek Poukar, Filip Dokulil
 
Malé fotoalbum ze zápasů ZDE.
 
 
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – SOBOTA 27. 1. 2024 – BYSTŘICE N. P.
 
PSKC Okříšky – SK Jihlava             7:0 KC Okříšky – TEPE SK Jihlava                0:6
PSKC Okříšky - SK Jihlava lvíčata    9:1 KC Okříšky – SK Jihlava ježci                 0:7
PSKC Okříšky - ASK Bystřice n.P.    7:1 KC Okříšky – ASK Bystřice n.P. Zubři       1:4
PSKC Okříšky - Snipers Třebíč bílí   5:2 KC Okříšky – SK JUVENIS PŘIBYSLAV     1:1
 
Do Bystřice jsme dorazili se dvěma týmy, kdy mladší tým čítal šest hráčů složený i z přípravkářů a starší složený jen ze čtyř hráčů.
Mladší tým se postupně dostával tempa a po třech prohrách v posledním utkání s Přibyslaví po bojovném výkonu zaslouženě remizoval 1:1.
Zkušenější tým doplněný Markem Bacherem v brance neměl možnost střídajících hráčů. Ale přesto dobrou kombinační hrou a nahrávkami prošel turnajem bez prohry a jednoznačně vyhrál. 
Zasloužená byla závěrečná regenerační čtvrthodinová sprcha po odvedeném výkonu. Jen doufáme, že příště nedojde k souběhu s jinými sporty nebo nemocností a naši účast v lize doplní další hráči.
 
Sestava PSKC: Marek Bacher, Jiří beránek, Kryštof Ludmila, Tadeáš Němec
Sestava KC: Jakub Lazárek, Rostislav Bacher, Lukáš Doležal, Šimon Hons, Maxim Uher, Adam Vodička