Jdi na obsah Jdi na menu

S TELČÍ V TELČI 25. – 27. 8. 2023

telc-d-230825-27-86a.jpg

Před novou sezónou byl náš oddíl i klub Florbal Telč postaven před stejný problém malého počtu hráčů pro přihlášení týmu dorostenců do vysočinské ligové soutěže. Slovo dalo slovo, jak vedení, tak hráči se shodli dát se, aby nikdo nezůstal stát. 

Víkendové soustředění v Telči si vzalo za hlavní cíl seznámit hráče mezi sebou. Škoda, že z naší strany byla účast menší, než jsme očekávali. Přesto, kdo přijel nelitoval. Akce měla svoji sportovní, ale i volnočasovou část a hodnocení všech bylo příznivé. Základem byly každodenní tréninky na hale Hradecká, ve kterých převažovala herní složka, ale i několik cvičení. Hned v pátek se promíchávalo složení družstev, takže čilá komunikace běžela od samého začátku. To bylo znát i v noci, kdy se nikomu moc spát nechtělo. Bylo stále o čem povídat.

telc-d-230825-27-54.jpg

Skvělý byl i sobotní výlet na koupání do zatopeného lomu Řásná. Několik kluků prokázalo velkou odvahu skoky z vysoké skály do vody, další to zkusili jen z menší výšky.

Soustředění se zúčastnilo i několik starších žáků Florbalu Telč. Na trénincích tak byl pokaždé optimální počet patnácti až dvaceti hráčů. Opravdu vydařená akce po všech stránkách.

Fotoalbum ze soustředění ZDE.