Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÁTELÁKY NA ÚVOD SEZÓNY 2012/2013

POSLEDNÍ PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY A HURÁ DO SEZÓNY

 
KATEGORIE MUŽŮ 8.9.2012:
SNIPERS TŘEBÍČ  -  PSKC OKŘÍŠKY-KNĚŽICE 16:5
 
    Prní třetina probíhala jednoznačně v režii domácích, kteří měli převahu jak střeleckou tak golovou. Přehrávaly nás technicky i takticky byl vidět rozdíl mezi týmem, který hraje druhou ligu na špici a našim týmem. V druhé třetině pokračoval tlak snipers a přidávaly stále více branek. Třetí třetina už byla z naší strany uplně jiná začaly jsme běhat a napadat a vstřelily jsme 4 branky, ale to už nic nezměnilo na hrozivém výsledku 16-5 pro Třebíč. I tak to byla velice dobrá zkušenost.
 
KATEGORIE MLADŠÍ ŽÁCI 14.9.2012:
SNIPERS TŘEBÍČ - PSKC OKŘÍŠKY  4:12
 
treb-mz120914a.jpg   Před týdnem Snipers Třebíč uspořádali nábor nových hráčů a toto byla první příležitost aby si vyzkoušeli utkání s jinými soupeři. My jsme si zase vyzkoušeli nově zavedený systém 3+1, který se bude hrát v lize mladších žáků od letošní sezóny. Loni se hrálo 4+1 a zdá se nám, že to bylo lepší. Nejhorší je malé hřiště, na kterém není příliš místa na kombinaci. Zápas jsme co se týká skóre zvládli dobře, ale nevyhnuli jsme se řady chyb hlavně v obranné hře. Nechávali jsme protihráče příliš volné atreb-mz120914b.jpg jen díky tomu, že ještě nemají natrénovanou střelbu, byl brankový rozdíl tak velký.
 
KATEGORIE STARŠÍ ŽÁCI 14.9.2012
SNIPERS TŘEBÍČ - PSKC OKŘÍŠKY  0:14
 
    Tým Snipers nastoupil v nekompletní sestavě, navíc řada jeho hráčů přišla z loňské mladší kategorie. Naopak my máme většinu hráčů ročníku 98 a protože nás bylo málo, hráli i dva dorostenci. Proto byl obraz hry celkem jednoznačný, podobně jako výsledek. Trénovali jsme útočnou hru, obrana příliš práce neměla. A tak jsme do sestavy zapojili v první třetině i tři mladší žáky, aby si vyzkoušeli florbal 5+1.

PŘÁTELÁKY PROTI SNIPERS TŘEBÍČ 30.8.12

 
   Trochu oboustranně improvizované týmy odehrály v okříšské tělocvičně dva zápasy:
- kombinace mladších a starších žáků:        PSKC - Snipers      5:7
- kombinace dorostenců a juniorů:             PSKC - Snipers    14:9
 

PŘÁTELSKÉ UTKÁNÍ MUŽŮ S FBŠ JIHLAVA

    V pátek 17.8. se střetli naši muži v přátelském utkání s týmem FBŠ Jihlava. Zápas se hrál na čtyři čtvrtiny po 15 minutách. I přesto, že se týmy nacházejí v přípravném období, nabízel zápas vysoké tempo hry po celou hrací dobu. V naší sestavě se objevilo několik nových jmen, která rozhodně nezklamala.
 
                             Okříšky:               Jihlava:
BRANKY:              6                             8
STŘELY:             46                           34
SOUPISKA:          brankáři: Halásek, Neuwirth, Vaverka
                          obránci: Brázda, Diviš J., Rychlý
                          útočníci: Exner, Kourek J., Salák D., Salák F., Uher, Žák
 
    Do první čtvrtiny vstoupily oba týmy s velkým nasazením. A tak se brzy ukázalo, že toto utkání bude hrané na hraně a objevovaly se velmi tvrdé souboje v rozích. Potěšením pro nás bylo ubráněné oslabení. Výsledek bylo z naší strany sedm střel na bránu a jedna vstřelená branka. Soupeř vystřelil šestkrát a také vstřelil jednu branku.
 
    Druhá čtvrtina byla, alespoň co se tempa a vstřelených branek týče, velmi podobná té první. Oba týmy vstřelily po jedné brance a stav byl 2:2. Potěšující byla využitá přesilová hra a převaha střel, ale chybělo větší využití šancí.
 
     V další čtvrtině se oba týmy soustředily více na ofenzivu a z toho plynula řada protiútoků, bohužel se z nich Jihlavě podařily v této čtvrtině dát tři branky, zatímco my jsme dali pouze jeden gól a byl znovu přesilovkový.
 
     Do poslední čtvrtiny se šlo jednoznačně s cílem útočit a srovnat stav. Ale znovu se tak chtě nechtě otevíraly v obraně mezery. Z toho plynul i zvýšený počet střel na brány 15:16 pro Jihlavu. Podařilo se nám vstřelit dvě branky a Filip Salák ještě využil trestné střílení. Bohužel i tým Jihlavy si připsal tři branky. Konečný stav utkání tak byl 6:8 pro Jihlavu.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář