Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÁTELÁK MUŽŮ S SK JIHLAVA

SK Jihlava – PSKC Okříšky 6:5 (3:0, 1:3, 2:2)
Hráno ve čtvrtek 10.8.2017 od 19:00 h v hale SK Jihlava

První třetina – zhruba do poloviny bezbranková, skóre otevřel J. Beránek střelou téměř z poloviny do horní pravé části branky, když jej nestačilo pokrýt naše křídlo. Další gól jsme dostali z protiútoku po dobré nevyužité kombinační akci Trnů. V sólu soupeř prostřelil po zemi jak Máru, tak Dandyho. První velkou hrubku jsme vyrobili, když Dud včas nerozehrál a využít získaný míček nebyl pro SK problém. Ale šance jsme měli i my. Zejména pětka Pavla Trnky soupeří zatápěla. Ale jak jeho střela, tak dvě střely bráchy Honzy, i Denisova končili mimo nebo na gólmanovi. V první pětce dvě povedené střely vyslal Vochy a jednu Šoby. Přes velkou snahu byla patrná nesehranost našeho týmu, někteří hráči drželi florbalku poprvé v ruce po několika měsíční pauze.

Druhá třetina již byla lepší. Sice jsme nejprve inkasovali po druhé hrubce. Šoby si nerozuměl s kolegou a míček rozehraný do prázdna získal soupeř. Pak už ale byla převaha na naší straně a v druhé desetiminutovce se dařily i pěkné kombinace. Branky jsme se dočkali po pěkné sólové akci Pavla Trnky, podruhé skóroval při přesilovce Vochy parádně umístěnou střelou téměř od půlící čáry a třetí branku dala Pavlova pětka po pěkné kombinaci založené na vlastní polovině.

Třetí třetina začala naší snahou o vyrovnání. To se povedlo Vochyho pětce, když si několika přihrávkami rozebrala soupeřovu obranu. Jenže pak jsme se nechali strhnout hrou nahoru dolů. Situaci využil Honza Beránek, když se vysmekl a krátkým švihem parádně míček umístil střelou od levého mantinelu z poloviny našeho obranného pásma. Potřetí se smůla nalepila na florbalku Honzy Račáka. Nedokonale zpracovaný míček odskočil a bylo po nadějích na otočení zápasu. Do konce zbývalo necelých pět minut. Sice jsme útočili, v šanci vystřelil Honza Dokulil, ale korekce výsledku se podařila až v poslední sekundě utkání druhé pětce. Je otázka, zda gól platil, hned poté začala znít siréna, podle nás ano. To ale není podstatné, šlo o přátelák.

Zápas byl užitečnou a potřebnou průpravou. Šlo vlastně o první setkání našeho mužského týmu od konce minulé sezóny. Jihlavští již oproti nám nějakou dobu trénují a míčky je poslouchaly líp. Tak jako soupeři, tak i nám řada hráčů v sestavě chyběla.

První pětka: Jan Vochyán, Honza Dokulil, Honza Račák, Honza Dubský a Luboš Kuchyňa – skóre 2:5
Druhá pětka: Pavel Trnka, Jan Trnka, Ondra Uchytil, Marek Zezula a Denis Tesařík – skóre 3:1

 

20727854_2001297590106982_8907225538147005640_n.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář