Jdi na obsah Jdi na menu

OREL CUP TELČ V SOBOTU 11. 5. 2019

 ashampoo_snap_2019.05.12_15h01m00s_004_.png

 

orel-cup-telc-2019.jpgSérii letních turnajů 2019 odstartovali starší žáci. V sobotu 11. května 2019 se zúčastnili regionálního turnaje osmi týmů v Telči. Po nepříliš podařené soutěžní sezóně jsme nečekali žádný výrazný úspěch, o to milejší bylo překvapení, když tým prošel turnajem bez porážky. První zápas proti Orlům Telč jsme vyhráli velice těsně. I když soupeř nebyl příliš nebezpečný, nedařilo se nám střelecky a sehranost naší obrany nebyla vůbec dokonalá. K mnohem lepším výkonům nás nastartovalo druhé utkání s velkou Bíteší. Fyzicky mnohem vyspělejší tým měl sice mírnou převahu, ale naši hráči jí čelili s velkou obětavostí. Odměnou jim byla vítězná branka ve druhé části zápasu, kterou jsme pak ubránili. Poslední vystoupení v základní skupině proti děvčatům Sk JeMoBu jsme rozhodli hned v úvodu a poté si již jen hlídali výhru.

V semifinále nás čekal tým Nové Říše z druhého místa A skupiny. Úvod patřil jemu, ujal se vedení brzy po zahájení poločasu. My naštěstí neznervózněli a trpělivě získávali převahu. Druhý poločas již byl v naší režii, když se i střelecky začalo dařit.

Ve finále jsme se opět sešli s rivalem ze základní skupiny Velkou Bíteší. Jestliže první zápas nebyl vůbec jednoznačný, tentokrát jsme jej vzali zcela do své režie. Nasazením a obratností jsme soupeře přehrávali a získávali tak postupně brankový náskok. Čestný gól do naší sítě nám už výhru ve finále a turnaji neohrozil.
 
Fotoalbum z turnaje ZDE.     Malé video ZDE.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář