Jdi na obsah Jdi na menu

OPENGAME BRNO 2017

 

opengame2017-100.jpg

opengame2017-103.jpg

opengame2017-075.jpg

opengame2017-280.jpg

OPEN GAME BRNO 2017
 
Ty čtyři dny od čtvrtka do neděle 15.-18.6.2017 se nám vydařily po všech stránkách. Dobré herní výkony, skvělá parta, krásné počasí, vše, jak má být. Letošního devátého ročníku se od nás účastnili starší žáci a dorostenci, spolu se dvěma trenéry celkem 25 účastníků. Do Brna jsme cestovali ve třech skupinách – dvěma auty a vlakem. Ubytování již po několikáté na Lesné ve skautském srubu, který máme vždy celý pro sebe. Faktem je, že v něm vždy jen přespíme, posnídáme a pak už jsme celý den po Brně. Kromě florbalu byli kluci nejspokojenější, když dostali volno a mohli vyrazit do města. Z programové nabídky jsme využili v neděli koupaliště Riviéra a Jump Park, jak je patrné ve fotogalerii. Určitě si naše parta zapamatuje noční pochod pěšky z centra na Lesnou, když jim ujel poslední spoj, nebo tradiční zakufrování, kdy z tramvaje skočili rovnou do zápasu bez jakékoliv přípravy. Večeře jsme občas stíhali hodně pozdě večer, prostě program na doraz.
 
Výsledky starších žáků - ve skupině 3 místo za Vítkovicemi a Kunraticemi
PSKC Okříšky – FBŠ Olomouc 4:2
PSKC Okříšky – 1. SC TEMPISH Vítkovice  1:9
PSKC Okříšky – itelligence Bulldogs Brno Black 2:1
PSKC Okříšky – Start98 Kunratice  0:7
PLAY-OFF:
PSKC Okříšky – SKP Kometa Brno  3:1
PSKC Okříšky – FBC Říčany 7:3
PSKC Okříšky – ACEMA Sparta Praha Red 2:6

Vyřadil nás až finalista celé kategorie, kdy jsme se pro únavu těšili, až zápas s ním skončí. Nejhezčí a nejcennější pro nás byla výhra nad Bulldogs. Vítkovice se na nás pořádně takticky připravily a náležitě  nám oplatily remízu z mistrovství republiky. V zápase proti nim jsme nebyli kompletní,  Jáchym vypomáhal v souběžném zápase u dorostenců. Start několika starších žáků, kteří hráli až pět utkání denně (dvě kategorie), se podepsal na dalších zápasech, hlavně proti Kunraticím a pak Spartě.
 

opengame2017-043.jpg

opengame2017-070.jpg

Výsledky dorostenců - ve skupině předposlední čtvrté místo
 
PSKC Okříšky – Technology Mladá Boleslav  3:6
PSKC Okříšky – FBC Postřelmov 2:1
PSKC Okříšky – itelligence Bulldogs Brno Black 0:3
PSKC Okříšky – Tatran Střešovice 1:8
PLAY-OFF: 
PSKC Okříšky – Sharks Suchdol nad Odrou  8:7
PSKC Okříšky – TJ Sokol Královské Vinohrady 4:6
 
Dorostenci byli nalosováni do velice těžké skupiny, tři týmy z extraligových klubů, v čele s dorosteneckým mistrem republiky Tatranem Střešovice. Všechny zápasy pro nás byly velice náročné i užitečné. Nejkrásnější vyrovnaný zápas plný energie a soubojů jsme odehráli proti Vinohradům, se kterými jsme se střídali ve vedení i dotahovali. V konci však došly síly a koncentrace.
Turnaj na doraz, tak lze charakterizovat letošní Opengame. Velká porce zápasů se skvělými soupeři pro nás byla velkou školou. Oba týmy se dokázaly dát dohromady a vzájemně doplňovat. Dobrý příklad do dalších turnajů i do blížící se nové sezóny.
Odkaz na fotoalbum
ZDE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář