Jdi na obsah Jdi na menu

O PRODLOUŽENÉM VÍKENDU 28.-30.9.2012 HRÁLO PĚT NAŠICH TÝMŮ

O PRODLOUŽENÉM VÍKENDU 28.-30.9.2012 HRÁLO PĚT NAŠICH TÝMŮ

 
PÁTEK 28.9.2012 - HALA ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
3. LIGA MUŽŮ, DIVIZE V
 
PSKC Okříšky-Kněžice - Sokol Erupting Dragons Havlíčkův Brod 10:3 (2:1, 5:2, 3:0)
Góly (asistence): Kourek J. (Salák D.), Rychlý (Exner), Špinar, Svoboda (Špinar), Kourek J. (Exner), Špinar, Salák (Diviš J.), Exner (Kourek J.), Kourek J. (Exner), Svoboda (Špinar)
 
Do třetího zápasu sezony šel náš tým s cílem konečně bodovat a to se také povedlo. Nicméně hned po 40-ti vteřinách se prosadil rychlou akcí soupeř. Náš tým však po necelých třech minutách vyrovnal zásluhou juniorů, přihrávajícího Davida Saláka a zdar-a.jpgstřílejícího Jendy Kourka. Po zbytek zápasu se hra hrála stylem, hlavně nechybovat. Tuto opatrnou hru nabourala až akce ke konci třetiny, po které si připsal první gól v sezoně Kamil Rychlý. Druhá třetina začala náporem našich borců, gólově se prosadil, také poprvé v sezoně, Jiří Špinar. Čtvrtou branku přidal Petr Svoboda. Poté přišlo snížení soupeře na 2:4. To naše hráče zdravě naštvalo a před odchodem do „kabin“ soupeři nadělil během minuty 3 góly, tohle se nakonec stalo klíčové pro celé utkání, soupeř už nehrál naplno a góly stříleli už jen naši hráči, včetně smolného vlastního gólu. Závěrečnou třetí třetinu jsme ovládli 3:0. Na konci utkání výsledková tabule ukazovala stav 10:3 pro naše mužstvo. A první 3 body do tabulky.
 
PSKC Okříšky-Kněžice - FBC Písek 3:5 (2:1, 1:1, 0:3)
Góly (asistence): Svoboda (Špinar), Svoboda (Salák F.), Špinar (Salák F.)
 
V zápase proti týmu, který stejně jako my, postoupil, jsme opět nezačali nejlépe a počtvrté v sezoně jsme prohrávali. Srovnání stavu přišlo v 6. minutě akcí Špinara a zakončujícího Svobody. Poté následoval tlak mužů z Písku, proti jejich střelám však vždycky výtečně zasáhl brankář Vojtěch Neuwirth. 25 vteřin před koncem první třetiny se pak zaskvělo duo zdar-b.jpgSalák, Svoboda, druhý jmenovaný zakončil nádhernou akci blafákem a brankáři hostů nedal šanci. Druhá třetina se nesla ve znamení náporu našich hráčů, ten po rozehraném volném úderu zúročil Jiří Špinar. To ale byl náš poslední gól, opět se projevila naše největší slabina a tou je proměňování šancí. Místo našeho zvýšení skóre, jsme 23 vteřin před koncem druhé třetiny zaspali v obraně a soupeř využil rychlý brejk. Do třetí třetiny vstoupili lépe hráči Písku a po dvou minutách využili volného úderu a srovnali stav zápasu na 3:3. Naše smůla v zakončení pokračovala a hráči Písku se dostali psychicky na koně a toho využili 2 brankami v rozmezí dvou minut. Zápas se našim hráčům už nepodařilo otočit a tak díky nízké produktivitě už prohráli druhý zápas. Již nyní už však lze říct, že tým se otrkal, nově složení formace si sedají a do dalších zápasů již půjdeme s mnohem větší jistotou a touhou po vítězství.

snap_2012.10.01-22.32.48_004.png

Sestava: B - V.Neuwirth, O - Radek Coufal, Roman Plavec, Kamil Rychlý, Jakub Diviš, Lukáš Diviš, U - Petr Svoboda, Filip Salák, David Salák, Jan Kourek, Jiří Špinar, Vojtěch Exner
 
SOBOTA 29.9.2012 - HALA LITOMYŠL
1. LIGA DOROSTENCŮ - DIVIZE III
 
PSKC Okříšky - Sokol Erupting Dragons Havlíčkův Brod 5:11 (2:3, 1:3, 2:5)
Góly (asistence): PICMAUS M.; PICMAUS M.; PLOT M. (Žák M.); PICMAUS M.; RAMPÍR F.
 
Dorostenci začali svoji první sezónu v nejvyšší celostátní soutěži. Škoda, že se tento termín kryl s mezinárodním turnajem, konaným ve slovenské Stupavě a hlavní opory týmu se tak nemohli zúčastnit ligy. Navíc odjíždělo nalitomysl-a.jpg ligu pouhých 6 hráčů a ani jeden z nich nebyl brankář. Této role se nakonec statečně ujal obránce Michal Beneš, který předvedl v obou utkáních pěkné zákroky a byl po zásluze pochválen nejen svým trenérem, ale i trenéry ostatních družstev.
Zápas proti Havlíčkovu Brodu začal velmi vyrovnaně. Podařilo se nám se soupeřem držet krok a byli jsme individuálně lepší. Ale poměr hráčů byl 6 proti 13 (pozn. počítáno i s brankáři). Škoda, protože skóre po první třetině bylo 2:3. Bohužel jasné bylo, že i přes obranou snahu našich dorostenců nebude výsledek moc valný. Tomu odpovídal vývoj dalších dvou třetin. Na branky 1:3 a 2:5. V nich už byli naši hráči unavení a nestíhali obsazovat protihráče. Konečný stav tedy byl 5:11, což je ale slušný výsledek, vzhledem k počtu hráčů.
 
PSKC Okříšky - FBC Peaksport Litomyšl 1:12
Góly (asistence): Žák M.
 
litomysl-b.jpgKe svému druhému utkání nastoupili již značně unavení hráči. Instrukce byli podobné, jako v prvním zápase. Soustředit všechny síly na obranu a pokusit se z protiútoků překvapit soupeře. V první třetině ale skórovali pouze domácí, když se jim podařilo rozvlnit naši sít čtyřikrát. Ve druhé třetině naši hráči ještě zlepšili obranu a soupeři dovolili jediný gól. Ve třetí třetině už ale nebyly síly a soupeř dal 7 branek. Vstřelený gól Martina Žáka pouze kosmeticky upravil stav na 12:1.
 
snap_2012.10.01-22.31.18_003.png
 
Sestava: B - Beneš Michal, O - Žák Martin a Rampír Filip, U - Plot Miloslav, Suchna Jan a Picmaus Milan
 
SOBOTA 29.9.2012- HALA BYSTŘICE N.P.
LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ

bystrice-mz-120929-tabulka.png

Sestava: N.Vrzalová, H.Vybíralová, P.Kourek, P.Ferda, P.Lorenc, J.Vlna, F.Píša, O.Dvořák
 
 NEDĚLE 30.9.2012 - MÉSTSKÁ HALA TŘEŠŤ
LIGA VYSOČINY MUŽŮ
 
 PSKC Okříšky-Kněžice B - TJ Tatchenta Zhoř 5:4PSKC Okříšky-Kněžice B - Sklo Bohemia Světlá n./S. 9:9

snap_2012.10.01-22.28.46_002.png

 
STŘEDA AŽ NEDĚLE 26.-30.9.2012 - STUPAVA CUP - STARŠÍ ŽÁCIVítězství ve skupině B-14. Bude otištěn samostatný článek a fotogalerie. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář