Jdi na obsah Jdi na menu

NISAOPEN LIBEREC 2019

nisaopen_2019-040.jpgNěkteří naši hráči již znají liberecký turnaj velice důvěrně, někteří se jej účastní poprvé. Krásné dojmy ale zanechává ve všech. Nejinak tomu bylo i letos. První termín je určen pro nejmladší kategorie a hraje se systémem 3+1. Díky menší soupisce přijíždí o to víc týmů, na plochách je více hřišť a tím i zápasů. A tak jsme se měli po celé tři dny co otáčet. Naše dvě družstva odehrála po sedmi téměř půlhodinových utkáních. A tak jsme přebíhali mezi halou míčových sportů, tělocvičnou školy a Home Credit arénou ze zápasu k zápasu, abychom vše stihli. Jak jsme si vedli, je patrné z tabulky výsledků. Elévům doplněným o hráče z přípravky se v ostré nisaopen_2019-032.jpgkonkurenci podařilo uhrát dvě cenná vítězství a remízu. Určitě ještě musíme zapracovat na střelbě, aby byla pohotovější a přesnější. Z osmičlenné skupiny postupovala do play-off pouze první dvě družstva. Ale i tak jsme byli v neděli pěkně unavení.

Mladší žáci si vedli skvěle v základní části. Porazil je jen tým TJ Tlučná složený z většiny vysokých hráčů ročníku 2006, oproti kterému jsme byli příliš malí a
nisaopen_2019-065.jpgnedokázali jsme se prosadit. Ale v ostatních zápasech jsme si udrželi kontrolu výsledků ve svůj prospěch. Play-off bylo již náročnější. Tým TJ Turnova byl hodně napínavý a po většinu času vyrovnaný. Možná i díky našemu příliš vysokému sebevědomí. V závěru jsme se však probrali a zlepšeným výkonem výhru potvrdili. Zato osmifinále pro nás bylo školou rychlosti, pohotovosti a přesnosti střelby. Vlkům ze Skutče jsme nechávali příliš volného místa na střelbu, soupeř byl i sehranější a vždy se našel někdo volný, kdo mohl vypálit. Drobná korekce krutého výsledku z naší strany přišla až ve druhé části zápasu.
Volného času moc nezbylo, mezi zápasy jsme stačili akorát tak zajít na oběd nebo
nisaopen2019-167.jpgvečeři do blízké restaurace. Na prohlídku Liberce jsme se vůbec nedostali. Zpestřením byl fotbálek vždy v podvečer na tréninkové ploše velkého sportovního areálu. I do bazénu na koupání jsme zašli až v neděli těsně před odjezdem domů.

Pořadatelé na letošek připravili soutěž o startovné zdarma pro jeden tým v příštím ročníku. Měla se po areálech hledat písmena a z nich sestavit slovo. Díky hráčům a rodičům se nám podařilo úkol splnit a odpověď vhodit do osudí. Velkou třešinkou úspěšného pobytu bylo překvapení, že jsme byli vylosováni. A tak musíme určitě do Liberce za rok znovu! Už se těšíme.

ZDE najdete fotoalbum a ZDE pětiminutové video.
 

image-2.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář