Jdi na obsah Jdi na menu

NISAOPEN– LIBEREC 25.-27.5.2018

nisaopen180525-27-015a.jpg

nisaopen180525-27-071a.jpg

nisaopen180525-27-001a.jpg

 

nisaopen180525-27-102a.jpg

První termín libereckého turnaje je pravidelně určen pro nejmladší kategorie, které hrají systémem 3+1. Kromě zápasů si vždy doplňujeme program o návštěvu Babylonu, zajdeme do ZOO, nebo podnikneme výlet na Ještěd. Letos jsme ale nic z toho nezvládli, jen asi polovina hráčů se stačila zajít vykoupat do krytého bazénu v neděli těsně před odjezdem domů. Důvod byl jednoduchý. Během tří dnů naši elévové a mladší žáci odehráli celkem 18 zápasů! A tak na nic jiného čas nezbýval. Naštěstí jsme byli ubytovaní ve škole v těsné blízkosti hal i restaurace, kam jsme chodili na obědy a večeři. Hrálo se na třech místech – ve školní tělocvičně, v aréně míčových spotů a v Home Credit Aréně ve Sport parku Liberec, kde se nám líbilo nejvíc. Pořadatelé postavili celkem 11 malých hřišť!

Naše výprava byla celkem dvaceti pěti členná, z toho šestnáct hráčů tři trenéři a početná skupiny fanoušků z řad rodičů. Možná i to pomohlo, že se všichni hráči chtěli vytáhnout. Na mladších žácích byla touha po dobrých výkonech hodně znát a elévové nezůstávali pozadu. Obojí dosáhli výsledků, které byly milým překvapením. Nikdo by na začátku nečekal, že postoupíme do play-off. Hrálo se totiž v devítičlenných základních skupinách a postupovali vždy jen první dva. Mladší žáci dokonce svoji skupinu vyhráli, elévové byli druzí. Vše je vidět ve výsledných tabulkách. V play-off ale postihl mladší žáky kolaps, nezachytili nástup Black Angels I a na co sáhli, to pokazili. Větší šanci na postup do druhého kola měli elévové. Ještě sekundu před koncem nad Střelci Unhošť vedli, jenže těm se podařilo vyrovnat a vyřadili nás na nájezdy. I tak je umístění mladších žáků ve skupině 5. až 8. místo z 36 týmů a elévů ve skupině 9.-16. místo ze 70 týmů parádním výkonem.

Pěkné počasí, dobré jídlo v restauraci „V Ráji“, k tomu fotbálek a hlavně odpočinek na doskočišti skoku o tyči na venkovním atletickém stadionu doplňovaly pobyt hráčů. Právě doskočiště se stalo místem poznávání nových kamarádů a odpočinku, tam se všichni vyřádili a trávili většinu volného času laugh . Pro samé zážitky se všem jen těžko večer usínalo. Myslím, že nebyl nikdo, komu by se na Nisaopen 2018 nelíbilo.

Fotoalbum z turnaje najdete ZDE.

image-2.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář