Jdi na obsah Jdi na menu

NADĚJNÉ VÝSLEDKY, DOBRÉ VÝKONY 11. A 12. 11. 2023

2. LIGA JUNIORŮ, SK 5 – TŘEBÍČ – SOBOTA 11. 11. 2023

trebic-j-231111-4-vert.jpg

 

PSKC Okříšky  -  Fbc Orel Nové Město na Moravě  8:6  (5:5, 3:0, 0:1)
Branky/asistence: Šimon Korba 4/0, Lukáš Spilka 1/1, David Bastl 1/1, Daniel Caha 1/0, Vojtěch Blecha 1/0, Jan Svoboda 0/1, Štěpán Ludmila 0/1, Tomáš Uher 0/1

Po první třetině by asi málokdo věřil v naši výhru. Jako už mnohokrát jsme obdrželi branku hned v první minutě. Soupeř se do nás zakousl a využíval své fyzické převahy. My ale k vyrovnání využili přesilovku pět na tři. Poté se hra vyrovnala a začali jsme se střelecky prosazovat. Dva dvoubrankové úniky však Nové Město obratem zlikvidovalo a první část skončila remízou. Prostřední třetina rozhodla zápas. Zejména jsme začali protihráče důsledněji obsazovat a hned přecházet do protiútoků. To nám pomohlo získat třígólový náskok rozhodující pro konečný výsledek. Závěrečná třetina byla hodně vyrovnaná, Nové Město o branku náskok snížilo, my se už střelecky neprosadili. Dramatizaci závěru zabránil Filip Dokulil v naší brance, když dobře pohlídal nájezd soupeře.


PSKC Okříšky  -  TJ Centropen Dačice  8:5  (2:0, 3:2, 3:3)
Branky/asistence: Tomáš Uher 3/1, Šimon Korba 2/2, Jakub Plunder 1/0, Tomáš Navrkal 1/0, Štěpán Ludmila 1/0, David Bastl 0/1, Tomáš Chadim 0/1, Vojtěch Blecha 0/1, Lukáš Spilka 0/1

trebic-j-231111-44.jpg

Dobrý výkon z prvního zápasu jsme zopakovali i proti Dačicím. Možná jej i trochu vylepšili ještě o něco kvalitnější souhrou. Od začátku jsme měli více ze hry. Tým z Dačic, i když měl do pole jen sedm hráčů, lehkým soupeřem nebyl. Každou příležitost dokáže využít k rychlým protiútokům. To byl také úkol, co si musíme pohlídat, jenže ouvej. Přesvědčivé vedení nás ukolébalo, na střídačce mezi druhou a třetí třetinou zavládla veselá nálada a koncentrace na hru polevila. Dva rychlé góly v naší síti nás rychle probraly. Celkem dlouho pak trvalo, než jsme se znovu prosadili třemi brankami až v závěru zápasu.

Sestava: Dokulil Filip, Bastl David, Plunder Jakub, Chadim Tomáš - jen 2. zápas, Blecha Vojtěch, Navrkal Tomáš - jen 2. zápas, Ludmila Štěpán, Hájek Lukáš, Korba Šimon, Uher Tomáš, Spilka Lukáš, Caha Daniel, Svoboda Jan

Fotoalbum ZDE, sestřih z utkání proti Fbc Orel N. Město n. M. ZDE a proti TJ Centropen Dačice ZDE.

LIGA STARŠÍCH ŽÁKŮ, SK. 5 – OKŘÍŠKY – NEDĚLE 12. 11. 2023

Toto kolo ligy jsme absolvovali pouze se dvěma staršími žáky ročníku 2010. Většinu týmu tvoří mladší žáci ročníků 2011 a 2012. Výsledky kola jsou pro nás z tohoto pohledu velice povzbudivé, s výkonem týmu jsme byli spokojeni.

PSKC Okříšky  -  SK Jihlava  1:3  (0:1, 0:0, 1:2)
Branka/asistence: Petr Nováček 1/0, Petr Beránek 0/1

SK Jihlava do tohoto turnaje spadla v minulém kole z druhého koše, byla tedy favoritem celého dne. Tým složený napůl z ročníků 2009 a 2010 měl nad námi velkou fyzickou převahu. Bylo obdivuhodné, jak dlouho se klukům dařilo držet nerozhodný výsledek. I když jsme dostali v osmé minutě jednu branku, dokázali jsme ubránit celou druhou třetinu. Důsledné obsazování protihráčů se nám vyplácelo. Teprve až ve třetí části bylo dobývání naší branky pro SK úspěšné. My však ještě dokázali mít poslední slovo.


okrisky-sz-231112-18-vert.jpgPSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč bílí  4:5  (2:1, 1:3, 1:1)
Branky/asistence: Petr Nováček 3/0, Bruno Brabenec 0/2, Petrik Chadim 1/0, Petr Beránek 0/1, Jiří Man 0/1

Velký úvodní tlak Snipers jsme zvládli pouze s jednou inkasovanou brankou. V polovině třetiny se nám podařilo hru vyrovnat a střelecky se také prosadit. Ve druhé třetině jsme byli hodně dlouho lepším týmem. Osudným okamžikem byly přesně v polovině utkání dva laciné góly v naší síti. Ty vrátily soupeře do hry a otočily skóre. Ve třetí části jsme sice ještě vyrovnali, ale i Třebíč dala gól. Závěr utkání jsme zvýšili tlak, ale přejít přes val obránců se nám už nezdařilo.


PSKC Okříšky  -  Orel Kněžice  4:5  (1:2, 2:1, 1:2)
Branky/asistence: Petr Nováček 3/0, Albert Šmarda 1/0, Petr Beránek 0/1, Patrik Chadim 0/1

Kněžičtí šli brzy do dvoubrankového vedení, nás povzbudila Bertova branka těsně před první sirénou. Ve druhé části se role otočily a bylo vyrovnáno.  Třetí třetina byla velmi rušná s šancemi na obou stranách. Nerozhodný výsledek jsme ztratili až minutu a půl před koncem, když jsme neuhlídali Maxe Rezka, autora čtyř branek z pěti, které orlové dali.

Sestava: Herynek Dominik, Šmarda Albert, Března Dominik, Man Jiří, Chadim Patrik, Beránek Petr, Fila Jan,  Navrátil Adam, Brabenec Bruno, Nováček Petr

Fotoalbum ZDE, záznam videopřenosu z celého dne ZDE.

IGA VYSOČINY ELÉVŮ – BYSTŘICE N. P. - SOBOTA 11. 11. 2023

V kategorii elévů startujeme se dvěma týmy, které jsou složené podle ročníků. Starší se tentokrát sešli v neúplné sestavě, pouze v pěti hráčích. Přesto se jim herně dařilo a všechny čtyři utkání přesvědčivě vyhráli díky vzájemné souhře. Věřme, že tak budou i nadále pokračovat a příště jich na zápasy pojede víc.

Mladší byli zklamaní, chtěli uhrát víc než jednu remízu. Výsledky jsou daní za nezkušenost a věk. do elévů teprve vstoupili z kategorie přípravky. Důležité je, že byla vidět snaha o přihrávky a bojovnost. Proti zkušenějším týmům bude ještě chvíli trvat, než se prosadí. Hlavně se nesmí vzdát.

PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice n.P. Zubři  6:2
PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice n.P.  4:0
PSKC Okříšky  -  Fbc Orel Nové Město na Moravě  9:0
PSKC Okříšky  -  KC Okříšky  15:0
KC Okříšky  -   ASK Bystřice n.P.  0:7
KC Okříšky  -   Fbc Orel Nové Město na Moravě  2:2
KC Okříšky  -   ASK Bystřice n.P. Zubři 3:8

Sestavy:
Tým PSKC: Ludmila Kryštof, Jewell Samuel Th., Beránek Jiří, Němec Tadeáš, Rymeš Štěpán
Tým KC: Bacher Marek, Bacher Rostislav, Lazárek Jakub, Doležal Lukáš, Beránek Štěpán, Ramach Jan, Kesner Dominik