Jdi na obsah Jdi na menu

NABITÝ FORBALOVÝ VÍKEND 16.-17.12.2017

 
milevsko-da-171216-019.jpg
milevsko-da-171216-057.jpg

SOBOTA 16.12.2017
 
1. LIGA DOROSTENCŮ, SKUPINA C - HALA MILEVSKO
PSKC Okříšky - FbC Hradec Králové A   4:8  (1:3, 2:2, 1:3)
Branky/asistence: Tomáš Kuchyňa 1/2, Patrik Abaffy 1/1, Matěj Holobek 1/0, Milan Suchna 1/0
Hráčům nebylo co vytknout, odvedli výkon odpovídající svým možnostem. Prohra o čtyři branky s týmem usilujícím o postup do závěrečných turnajů mistrovství republiky je přijatelná. Po odchodu dvou našich hráčů do klubů hrajících vyšší soutěže se snažíme o udržení ve středu tabulky. Hradec s výrazně vyšším počtem hráčů měl dostatek sil na účinné napadání naší obrany, ze které se jen obtížně zakládaly útočné akce. Přesto jsme se snažili hrát zápas aktivně a větší ztrátu jsme nabrali až ve druhé polovině třetí třetiny, kdy docházely síly.

PSKC Okříšky - FBC Došwich Milevsko    2:6  (0:2, 0:2, 2:2)
Branky/asistence: Patrik Abaffy 1/0, Vojtěch Novotný 1/0, David Kučera 0/1, Tomáš Kuchyňa 0/1
Jestliže za první utkání zaslouží dorostenci pochvalu, za zápas s Došwichem je tomu přesně naopak. Utkání bylo určitě lehčí, soupeř hratelnější. Obranu jako Hradec Králové nenapadal, spíš poctivě bránil a čekal na naše chyby. A ty brzy přišly, dokonce mnohdy dost školácké. Jako bychom ztratili veškeré sebevědomí. Zbytečné branky z brejků a navíc i jedna když jsme měli přesilovku. Dílo zkázy dokonalo zranění Radka v brance a nájezd domácích v závěru.
FOTOALBUM ZE ZÁPASŮ ZDE.

LIGA VYSOČINY STARŠÍCH ŽÁKŮ – TĚLOCVIČNA ZŠ OKŘÍŠKY
PSKC Okříšky - Snipers Třebíč    6:9  (3:4, 1:2, 2:3) 
Lehkovážně odehraný zápas. Tak to vypadá, když všichni myslí na útok a obrana je nezajímá. Snipeři z této naší hloupé taktiky vytěžili maximum. Stačilo nás v útoku připravit o míček a cesta k brance byla otevřená. I když byl zápas herně vyrovnaný, prohru jsme si zasloužili.
PSKC Okříšky -  Florbal Telč    15:0  (7:0, 4:0, 4:0
)
ashampoo_snap_2017.12.18_23h26m52s_001_.pngHráči z Telče neměli svůj den. Oba své zápasy vysoko prohráli. Nechávali nám příliš místa na rozehrávku i střelbu, a tak padala jedna branka za druhou. Bohužel, takovéto zápasy nejsou ani pro jeden z týmů příliš užitečné.

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – TĚLOCVIČNA OREL KNĚŽICE
PSKC Okříšky - Orel Kněžice  4:6 a 3:5
PSKC Okříšky – Florbal Telč  5:2 a 5:3
PSKC Okříšky - KC Okříšky-Rudíkov  7:4 a 6:2
KC Okříšky-Rudíkov - Florbal Telč  4:3 a 6:0
KC Okříšky - Orel Kněžice    1:8 a 4:6
V blízkých Kněžicích si elévové zahráli po šesti pěkných zápasech. Sestavy našich obou týmů byly dost oslabené jednak nemocností a také souběžným fotbalovým turnajem, díky němuž nás bylo méně. Proto je konečné umístění určitě pěkné.

NEDĚLE 17.12.2017

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ, SK. 5 - HALA SKP STÁRNET ČESKÉ BUDĚJOVICE
PSKC Okříšky - TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons   19:3
Volnější utkání, neboť Havlíčkův Brod přijel pouze se šesti hráči a gólmanem. Navíc to bylo již jeho druhé utkání během dne. Není divu, že mu po první třetině začaly docházet síly a o lepší výsledek ztratil zájem.
PSKC Okříšky - Snipers Tŕebíč B   2:11
Naši soupisku do českých Budějovic ovlivnila nemocnost, zranění i souběžné zápasy juniorů. I když vstup do utkání byl
trebic-j-171217-004.jpg
trebic-j-171217-042.jpg
vyrovnaný jak co se hry, tak šancí týká, utkání rozhodlo naše pětiminutové vyloučení v první třetině. V něm jsme dostali čtyři branky. Navíc jsme inkasovali v dalších vyloučeních a tím pro nás bylo po zápase. V dané situaci se již týmu nastartovat k většímu výkonu nepodařilo.

LIGA VYSOČINY JUNIORŮ – HALA TŘEBÍČ, ZŠ VÁCLAVSKÉ NÁM.
PSKC Okříšky - ASK Bystřice n. P.   7:5   (3:2, 3:2, 1:1)
S posledním týmem tabulky mělo jít o jednoznačný zápas i když jsme nabyli v plné sestavě. Sice jsme si vytvořili dvoubrankový náskok, ale Bystřice jej vždy snižovala. Proto až do samého konce rozhodnuto nebylo. Za tři body jsme hodně rádi.
PSKC Okříšky - Hippos Žďár n./S.   4:8  (0:3, 2:5, 2:0)
Žďár byl pro nás oproti Bystřici daleko silnějším soupeřem. Ještě ke všemu nám v sestavě zbylo pouze osm hráčů, tak bylo úkolem dosáhnout alespoň přijatelného výsledku. To se příliš nepovedlo, i když obraz hry byl odlišný. Hlavně v první třetině my spálili i sebevětší šance, soupeř nás za to ztrestal třemi góly. Jeho brankář se po celý zápas vyznamenával. My jej dokázali překonat až ve druhé půli utkání, a to již bylo pozdě. Možná kdyby se hrály čtyři třetiny …
FOTOALBUM ZE ZÁPASŮ ZDE.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář