Jdi na obsah Jdi na menu

NABITÁ SOBOTA A NEDĚLE 13. A 14. 1. 2024

2. LIGA DOROSTENCŮ, SK. 5 – SOBOTA 13.1. 2024 – TŘEŠŤ

53462126689_faa73f1a53_c-vert.jpgDát dohromady tým dorostenců byl tentokrát velký problém, někdo na horách, jeden hráč na hostování, další nemocní. Nakonec se nás v Třešti sešlo jen osm včetně gólmana.

KC Okříšky-Telč  -  ASK Bystřice n. P.  12:5  (3:1, 5:2, 4:2)
Branky/asistence: Šimon Korba 5/4, Petr Pohanka 2/1, Tomáš Navrkal 2/1, David Vejmělek 1/2, Vojtěch Lojka 0/2, Michal Pacholík 0/1

Obdobně jako my i Bystřice přijela s neúplnou sestavou. Tomu odpovídal průběh utkání. Hrálo se bez většího nasazení v celkem poklidném tempu. Převaha byla od samého začátku na naší straně, jen v první třetině jsme museli odvracet důraznější útoky soupeře. Obrana však po celý zápas své úkoly zvládala a vepředu úřadoval Šimon Korba. Pozadu nezůstávali ani jeho kolegové.

KC Okříšky-Telč  -  Hippos Žďár n./S.   4:3  (1:0, 3:2, 0:1)
Branky/asistence: Petr Pohanka 2/1, Šimon Korba 1/1, Tomáš Navrkal 1/0

Druhé utkání již bylo rušnější, zejména Hippos se snažil využít našeho malého počtu a diktovat tempo. Rozhodla však větší zkušenost našich hráčů, kteří soupeři mnoho šancí nedovolili. Ty, které prošly, Hippos proměnil, výsledek proto zůstal těsný. Týmy se znají, Šimona Korbu si Žďár pečlivě hlídal, tak jeho roli převzal Petr Pohanka. 

Sestava: Šimon Korba, Petr Pohanka, Tomáš Navrkal, David Vejmělek, Vojtěch Lojka, Michal Pacholík, Bořek Poukar, Filip Dokulil

Fotoalbum ze zápasů ZDE.

LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – SOBOTA 13. 1. 2024 – OKŘÍŠKY

PSKC Okříšky - Snipers Třebíč   8:3
PSKC Okříšky - SK JUVENIS PŘIBYSLAV   11:2

Ligový tým mladších žáků v letošní sezóně dosud neprohrál žádný zápas. Na kontě má jen tři remízy. Dobře si vedl i tentokrát a s velkou převahou porazil silný tým Třebíče a Přibyslav. Jeho předností je zejména kvalitní obrana spolu s gólmanem. Útok pak má lehčí práci a daří se mu hlavně střelba. Naopak kombinaci křídel s centry ještě musíme hodně zlepšit. Tentokrát však všichni v domácím prostředí předvedli kvalitní výkony.

53464330678_de164ff5f0_c-vert.jpg

Sestava: Dominik Března, Ondřej Žampa, Adam Navrátil, Samuel Jewell, Jan Fila, Jonáš Hnízdil, Kryštof Ludmila, Tadeáš Němec, Jiří beránek, Martin Papoušek, Jiří Man, Petr Nováček

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – NEDĚLE 14. 1. 2024 – OKŘÍŠKY

KC Okříšky – SK JeMoBu  10:1
KC Okříšky – Snipers Třebíč modří  11:1
KC Okříšky – ASK Bystřice n.P.   9:7
KC Okříšky – OKNOPLAST SK Jihlava   3:6

V Přeboru Vysočiny získávají ostruhy hlavně hráči kategorie elévů. Tentokrát však zaúřadovala nemocnost a museli jsme doplnit několik chlapců z ligového týmu. Ti tak hráli druhý den po sobě a v závěru turnaje již byla patrná únava. První dva zápasy jsme zvládli bez problémů, ale proti Bystřici a hlavně SK Jihlava již byl výkon slabší. Obrana byla otevřenější a jihlavští nás přehráli hlavně přesnou střelbou z dálky. My naopak těžce proměňovali i ty nejnadějnější šance. Za neoficiální druhé místo v domácím turnaji kluci zaslouží pochvalu.

Sestava: Dominik Března, Ondřej Žampa, Adam Navrátil, Samuel Jewell, Jan Fila, Albert Šmarda, Jonáš Hnízdil, Kryštof Ludmila

Fotoalbum z turnaje ZDE.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – NEDĚLE 14. 1. 2024 – ŽĎÁR N./S.

PSKC Okříšky - Hippos Žďár n/S. modří  5:2                          PSKC Okříšky - ASK Bystřice n.P. Orlíci  5:1
PSKC Okříšky - TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  0:6       PSKC Okříšky – SK Jihlava lvíčata  0:1

53464431553_8b2e1819c2_c.jpgJestliže mladší žáky ovlivnila nemocnost, o přípravce to platí dvojnásob. Den před turnajem trenér obvolal všechny hráče, přesto se podařilo sestavit jen šestičlenný tým. A to si musel odbýt svoji premiéru i Víťa Ramach, kterému bylo teprve před dvěma měsíci pět let! Byli jsme tak spolu s Orlíky z Bystřice nejmladším týmem. Dvě výhry jsou pro nás skvělým výsledkem, ale i těsná prohra s Lvíčaty byla trochu smolná. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale gólman jihlavských zachytal skvěle. Nestačili jsme pouze na jediný tým z Havlíčkova Brodu. To je dobré vysvědčení pro naše malé přípravkáře.

Sestava: Jan Ramach, Jakub Vít, Matěj Ramach, Maxim Uher, Vít Ramach, Matěj Nováček

Fotoalbum z turnaje ZDE.