Jdi na obsah Jdi na menu

NA ZAČÁTKU ÚNORA MUŽI BEZ BODU, MLADŠÍ ÚSPĚŠNĚJŠÍ

SOBOTA 3. ÚNORA 2018
LIGA VYSOČINY DOROSTENCŮ – hala ZŠ TELČ, HRADECKÁ

PSKC OKŘÍŠKY - FLORBAL TELČ   6:6  (2:4, 4:0, 0:2)
Branky/asistence: Tomáš Kuchyňa 3/1, David Kučera 2/0, Adam Ampapa 1/0, Radek Korba 0/1, Matěj Brabec 0/1, Jakub Blažíček 0/1, Petr Pojer 0/1, Martin Noháček 0/1
V Telči nás čekaly zápasy s vysoce favorizovanými týmy. Telč to prokázala hned na začátku, kdy šla do vedení a měli jsme se co otáčet. Postupně jsme ale hru vyrovnali a přidali v nasazení. Začalo se dařit i střelecky a ve druhé třetině jsme již měli navrch, dokonce jsme dosáhli dvoubrankového vedení. Soupeř se nevzdal a ve třetí třetině využil své výrazné věkové převahy a tím i zkušenosti. Přesto jsme mohli tři body uhájit. Jenže pár minut před koncem jsme naprosto nesmyslně faulovali v útočném pásmu a šli do oslabení. Brzy získaný míček Tomáš Kuchyňa vyvezl až za soupeřovu branku, kde byl zfaulován, po ráně do krku zůstal ležet na ploše. Jenže rozhodčí nereagovali a Telč proti naší zbývající trojici vyrovnala. Velké rozčílení a zklamání, i to se stává.

PSKC OKŘÍŠKY - SPARTAK PELHŘIMOV   6:6  (2:3, 1:1, 3:2)dsc_0060.jpg
Branky/asistence: Topmáš Kuchyňa 2/1, David Kučera 1/1, Matěj Brabec 1/1, Martin Noháček 1/0, Jiří Uher 1/0, Adam Ampapa 0/1, Petr pojer 0/1  
Ještě rušnější a pohlednější zápas, hráči se navzájem dobře znají. Pelhřimov nás ničím nepřekvapil, začal ve vysokém nasazení, měl jasnou převahu a řadu šancí. Šel také zaslouženě do vedení, naším úkolem bylo udržet s ním krok, max. omezovat jeho šance. Postupně jsme se mu začali v rychlosti vyrovnávat, proti souhře a kombinační převaze jsme se uplatňovali více individuálně. Potřebné branky se včas dostavily. Dokonce jsme byli část zápasu i ve vedení! Remíza byla naším velkým úspěchem, doufejme, že kluci podají podobný výkon i proti příštím soupeřům.

NEDĚLE 4. ÚNORA 2018
REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – hala TJ SPARTAK MAS SEZIMOVO ÚSTÍ

s.usti-m-180204-032.jpg

s.usti-m-180204-052.jpg

PSKC OKŘÍŠKY - HIPPOS ŽĎÁR N./S.   4:5 (0:1, 4:0, 0:4)
Branky/asistence: 1/2 Petr Molák, 1/1 Pavel Trnka, 1/0 Ondřej Uchytil, 1/0 Denis Tesařík, 0/1 Jan Trnka
Zkopírovat sem komentář z prvního zápasu proti Hipposu, naprosto by platil a nebylo by na něm co měnit. Lepší nabídku tří bodů nám tentokrát soupeř nemohl nabídnout. Přijel pouze v osmi hráčích, po většinu zápasu jsme měli jasnou převahu, ve druhé třetině jsme dokonce vedli o tři branky a kromě toho spalovali jednu šanci za druhou. Zápas se dal v klidu dohrát. Jenže tentokrát slavila úspěch zkušenost oproti mládí. Jak jinak si vysvětlit třetí třetinu a kolaps v hlavách našich hráčů, jaký nastal po snížení soupeře na 2:4. Zřejmě ještě příliš živá vzpomínka na první utkání, ve kterém jsme vedli 6:1 a nakonec prohráli 9:11. Hipposu se i tentokrát podařilo vyrovnat a naše gólmanova vlastní branka byla již jen završením zmaru.

PSKC OKŘÍŠKY - FK SLOVAN JIDŘICHŮV HRADEC   5:6
Velice pěkné, rušné utkání s potřebným nasazením, bohužel se smutným koncem pro nás. Potvrdilo, že můžeme být velice vyrovnaným soupeřem i pro týmy na předních místech tabulky. Chybí k tomu jediné, trochu víc se sehrát, poctivěji se scházet na trénincích. Pak by naše hra nebyla tak zbytečně komplikovaná, rozehra z obrany by byla pohotovější, útočné akce jednodušší. V průběhu utkání jsme zpočátku prohrávali, pak bylo skóre vyrovnané, pak jsme se ujali vedení. Ale nakonec větší hradecká přímočarost slavila úspěch. Obrazu hry by odpovídala remíza, štěstí se k nám i tentokrát otočilo zády.
FOTOALBUM ZE ZÁPASŮ ZDE.

LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – hala BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM

PSKC OKŘÍŠKY - SNIPERS TŘEBÍČ   5:2 bystrice-mz-180204-010.jpg
PSKC OKŘÍŠKY - HIPPOS ŽĎÁR N./S.   2:14
Již od minulého turnaje je ve hře našeho společného týmu elévů a mladších žáků patrný posun, pomalu se zlepšujeme. V soutěži jsme jednoznačně nejmladší. Ale s přibývajícími zápasy přichází i zkušenosti a poctivá docházka na tréninky se začíná vyplácet. Odměnou byla druhá výhra v soutěži, porazit Snipers Třebíč se podařilo díky zrychlení pohybu a konečně i využití kombinací. Zápas kluky a děvčata vyloženě bavil a užívali si jej. Ve druhém utkání jsme narazili na Hippos složený ze zkušených hráčů, z nichž se většina připravuje do příští sezóny na starší kategorii. Ačkoliv jsme se snažili soupeře dobíhat a hráli s velkým nasazením, na jeho přehled a vzájemnou organizaci hry to nemohlo stačit. Krutá prohra, ale také příklad jakou cestou by se měl tým podle vzoru Hipposu ubírat.
FOTOALBUM ZE ZÁPASŮ ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář