Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI ZAKONČILI SEZÓNU, PŘÍPRAVKA V PŘIBYSLAVI

Regionální liga mužů, sk. 5 – Třebíč 19. 3. 2022

img_0665.jpgPrvní zápas mužský tým odehrál bez možnosti střídání pouze s pěti hráči a gólmanem. Na druhý přijel M. Pospíšil, aby alespoň po jednom mohli střídat.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Spartak Pelhřimov  2:5  (0:0, 1:2, 1:3)
Branky/asistence: Dominik Čech 2/0, Adam Ampapa 0/2

Statečný výkon naší pětice, za který zaslouží pochvalu. Proti vysoce favorizovanému týmu se dvěma kompletními pětkami si vedla statečně. Zvlášť první polovina utkání, kdy ještě byl dostatek sil, jsme pozorně bránili a vyráželi k rychlým protiútokům. Celý zápas se hrál ve svižném tempu, moc odpočívat se nedalo. Pelhřimovští se snažili o pohotové kombinace s častým zakončením. O výsledek se mohli přestat bát až od čtvrté minuty třetí třetiny, kdy se jim podařilo odskočit o dvě a pak tři branky. Nám ještě v sedmé minutě svitla naděje snížením, ale na víc jsme už nestačili. Rychlou hrou nás soupeř fyzicky odrovnal.

PSKC Okříšky-Rudíkov  -  Sabots Jihlava  2:19  (1:7, 0:10, 1:2)
Branky/asistence: Adam Ampapa 1/1, Petr Pojer 1/0

img_0636.jpgPochvala za první zápas, naopak ostuda z druhého. Ještě že byl hraný na hrubý a zkrácený čas. Od prvního hvizdu zapůsobily všechny negativní okolnosti, jaké mohly. Těžké nohy z předchozího utkání, málo hráčů a nemalou měrou i páteční maturitní plesy a akce. Prostě „deka“. Skórovali jsme sice jako první, ale poté spousta nevynucených chyb, kdy jsme soupeři míček servírovali přímo do střeleckých pozic. V desáté minutě tak odskočil na 4:1 a to byl náš konec na hřišti. V podstatě se již nedařilo nic a naše šestice utkání zcela vzdala. Spíše chození, než běh po hřišti, dávalo spoustu prostoru Sabots k přesné střelbě. 

Sestava: Vojtěch Novotný, Jiří Chalupa, Adam Ampapa, Dominik Čech, David Kučera, Petr Pojer, Marcel Pospíšil (pouze druhý zápas)

Jsme rádi, že sezóna skončila. Byla poznamenána obrovskou absencí hráčů. Přesto, že na jejím začátku byla soupiska více než plná, realita je odlišná. Postupně odešlo několik hráčů na hostování do vyšších soutěží, potkala nás řada zranění, i opakovaných, další hráči často cestovali do zahraničí, souběhy s fotbalovými zápasy. Velké poděkování klubu patří těm, kteří vydrželi a nedali se odradit. Čeká nás příprava týmu na novou sezónu. Věříme, že v ní dosáhneme lepších výsledků, než je letošní předposlední místo v regionální lize. 

Odkaz na fotoalbum pana Šulce z Pelhřimova ZDE.

Liga Vysočiny přípravek – Přibyslav 20. 3. 2022pibyslav-p-22_03_20-83.jpg

Turnaj v Přibyslavi byl velice vyrovnaný. Svědčí o tom výsledná tabulka. Vybočuje z ní pouze náš mladší tým, ale to není divu. Byl složený převážně z hráčů mini přípravky, která na Vysočině nemá vlastní soutěž. I porce šesti zápasů je pro něj velice náročná. V posledních utkáních již chybí potřebné soustředění. Naopak první zápasy kluci odehráli s velkým nasazením a větších protivníků se nebáli. Určitě jsou velkým příslibem do budoucna. 

Starší tým přípravkářů jel do Přibyslavi bez několika spoluhráčů díky souběhu s fotbalovými zápasy. Přesto odvedl velice dobrý výkon. Většina z nich bude hrát za přípravku ještě i v příští sezóně a již teď je vidět pokrok v technice hole, a hlavně zápalu do hry. Ten byl patrný ve všech utkáních. Když k tomu postupně přidáme i větší vzájemnou spolupráci, určitě se jim bude i na dalších turnajích dařit.

Turnaj v Přibyslavi byl skvěle zorganizován a všechny potěšila sladká odměna v jeho závěru.ashampoo_snap_2022.03.20_20h37m25s_004_.png

Sestavy:PSKC Okříšky - Kryštof Ludmila, Lukáš Doležal, Jonáš Hnízdil, Marek Bacher, Rostislav Bacher,  Martin Papoušek, Šimon Hons
KC Okříšky - Štěpán Beránek, Jaku
b Lazárek, Petr Příhoda, Jan Ramach, Jakub Vít, Tomáš Doležal

Fotoalbum z turnaje ZDE.

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář