Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI UHRÁLI PRVNÍ ČTYŘI BODY

V neděli 24. 9. 2023 jsme v Třebíči pořádali druhé kolo regionální ligy mužů. Po nevydařeném startu v Pelhřimově jsme se tentokrát mohli radovat z výhry a remízy.

trebic-m-230924-15-vert.jpgPSKC Okříšky – Spartak Třebíč B  5:4  (0:2, 3:2, 2:0)
Branky/asistence: Jiří Uher 1/2, Tomáš Uher 2/0, Jan Račák 1/1, Jan Koukal 1/1, Daniel Caha 0/1

Soupeř začal zápas ve svižném tempu, pouštěl se do hlubokého napadání a jeho hra nám příjemná nebyla. My byli o kus pomalejší, pozdní nepřesné přihrávky a ojedinělá střelba. Přes velký tlak se Sniperům podařilo skórovat až ve dvanácté minutě. Impulsem pro naše probuzení bylo, když před první sirénou přidali druhý gól, a navíc jsme šli do oslabení. Rozmluva o přestávce a do druhé třetiny tým vstoupil razantněji. Přesto obrat hry nebyl rychlý, zlepšovali jsme se postupně. Poměr sil se s přibývajícími minutami vyrovnával a přesně od poloviny utkání se nám dařilo korigovat náskok soupeřů. Do třetí části jsme vstupovali s jednogólovým mankem, ale s ještě větší iniciativou. Naše hra vypadala daleko lépe než na začátku díky většímu sebevědomí a zlepšení kombinací. Dvě rychlé branky v páté minutě otočily výsledek, který jsme udrželi do samého konce, i když to nebylo zdaleka jednoduché.

 

trebic-m-230924-23-vert.jpgPSKC Okříšky – JSW Bohemia SK Jihlava B  4:5pn (0:2, 3:2, 1:0, nájezdy 1:2)
Branky/asistence: Jan Račák 1/0, David Kučera 1/0, Jiří Uher 1/0, 1 branka vlastní, Tomáš Uher 0/1, Adam Ampapa 0/1

Utkání se stejným průběhem jako proti Snipers B, akorát s jiným výsledkem. Jako by na nás padla únava, začali jsme opět hodně vlažně. Soupeř toho brzy využil a po pěti minutách vedl o dva góly. Hrálo se většinou na naší polovině a jihlavští naštěstí spálili pár dalších šancí.  Druhá třetina ve znamení zlepšení, začali jsme soupeřům napadat rozehrávky, ten však dlouho držel náskok. Kontaktní gól se povedl Davidovi Kučerovi až v šestnácté minutě. Za úspěšným vyrovnáním byla hlavně změna systému hry. Místo nahazování míčků dopředu a snahu o rychlé útoky nebo brejky kluci přešli na postupné útoky, které z obrany připravovali zkušení hráči. Ve třetí třetině byla převaha na naší straně. Brzy jsme vyrovnali a připravili si několik dalších šancí. Bohužel bez efektu, a tak se šlo do nájezdů. V nich byl šťastnější soupeř, ale i jeden bod je cenný.

trebic-m-230924-28.jpg

 

Sestava: Radek Korba, Jiří Chalupa, David Kučera, Jan Račák, Marek Zezula, Jiří Uher, Tomáš Uher, Martin Noháček, Petr Pojer, Adam Ampapa, Daniel Caha, Jan Koukal (pouze 1. zápas) 

Fotoalbum ZDE, video ze zápasu proti Snipers B ZDE a proti SK Jihlava B ZDE..