Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI ODSTARTOVALI NOVÝ ROK NA VÝBORNOU

REGIONÁLNÍ LIGA, SK. 5 - NEDĚLE 14. 1. 2024 - HALA SK JIHLAVA

JSW BOHEMIA SK JIHLAVA B   2:4   PSKC OKŘÍŠKY
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 2/0, Jiří Uher 0/2, Daniel Caha 0/2, Adam Ampapa 1/0, David Kučera 1/0

Na první třetině se podepsala naše dvouměsíční zápasová pauza. Ke všemu jsme si zvykali na povrch v Jihlavě, který nám příliš nesedl. Jihlava začala na míčku a prvních 10 minut jsme byli horším týmem. Do hry se nám podařilo dostat až když Adam Ampapa dal svůj typický gól zpoza branky. Druhou třetinu už jsme začali na míčku a hra začala patřit nám. Bohužel naše produktivita byla otřesná, ale i tak jsme dokázali vyrovnat. Třetí třetinu jsme opět byli lepším týmem. Dokázali jsme se dostat do vedení. Dvě a půl minuty před koncem jsme odskočili do dvou brankového vedení. To už jsme si ale dokázali pohlídat.

Z tohoto zápasu se musíme poučit. Kdybychom proměňovali šance, tak by jsme se nemuseli tolik nadřít na toto vítězství.

PSKC OKŘÍŠKY   14:7   SNIPERS TŘEBÍČ B
Branky/asistence: Jan Horský 3/2, Tomáš Uher 3/0, Tomáš Kasper 2/1, Martin Noháček 1/2, Jakub Horský 1/2, Jiří Uher 0/3, Adam Ampapa 1/1, Zbyněk Doležal 1/0, Ondřej Vyskočil 1/0, David Kučera 1/0, Štěpán Ludmila 0/1

Druhý zápas jsme začali výborně. Už v páté minutě jsme vedli 3:0. Bohužel poté přišel náš první výpadek, kde jsme během 20 sekund dostali dva góly. Minutu před koncem první třetiny upravil skóre Tomáš Kasper na 4:2. Druhou třetinu jsme nezačali vůbec dobře, když jsme po 27 sekundách inkasovali. Po zbytek třetiny jsme opět byli lepším týmem. Přidali jsme dva góly a naše vedení bylo 6:3. Třetí třetinu jsme začali výborně, když po 4 sekundách Honza Horský vstřelil gól. Poté přišel náš další výpadek a Snipers opět dali dva góly v jedné minutě. Naštěstí jsme dokázali ihned odpovědět a opět jsme diktovali, jak se bude hrát. Během 6 minut jsme vstřelili 5 gólů a odskočili jsme tak do 7 gólového vedení. Po naší dobré pasáži bohužel přišel další výpadek a Snipers opět vstřelili dva góly během minuty. Naštěstí jsme na to zareagovali dvěma góly, a tak k vážnější dramatizaci už nedošlo. Snipers dostali 3 minuty před koncem přesilovku, kterou jsme ubránili. Třebíč šla do hry bez brankáře, ale naši svatyni už nedokázali ohrozit.

Výborný výkon od celého týmu. Musíme se, ale vyvarovat výpadků, které jsme v tomto zápase vytvořili.

Druhý zápas jsme naštěstí už začali být produktivní, což vedlo ke klidnějšímu průběhu utkání. Musíme zapracovat na soustředěnosti, jelikož první zápas nemusel být tak vyrovnaný kdyby jsme proměňovali šance. V druhém zápase jsme už dokázali trestat soupeřovi chyby, což mě těší. Naopak nám ukázali špatnou stránku naší hry, a to jsou výpadky. Těm se musíme vyvarovat, jelikož proti silnějším soupeřům by nás to mohlo stát zápas. Debut v Okříškách prožili čtyři nové posily Jan Horský, Jakub Horský, Ondřej Vyskočil a Tomáš Kasper. Kluci se ukázali v dobrém světle a máme se od nich, co učit. Opět musím také vyzdvihnout výkony našich gólmanů Radka Korby a Jirky Chalupy. Z chyb se poučíme a příště budeme silnější!

D.K.