Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI HRÁLI 12.1.2019 V SEZIMOVĚ ÚSTÍ

sezimovo-usti-m-190112-005-vert.jpgREGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ – SOBOTA 12. 1. 2019 – SEZIMOVO ÚSTÍ

PSKC Okříšky – Sokol Písek 3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Branky/asistence: Filip Rampír 2/0, Jan Vochyán 1/0, Denis Tesařík 0/1, Dominik Čech 0/1

Rušné utkání s nasazením na obou stranách. První třetina vyzněla co do skóre lépe pro Písek, ale herně byla vyrovnaná. Bohužel, naše střely soupeřovu branku dalece míjely. Na začátku druhé části se nám naskytla výhoda přesilovky, soupeře jsme v obranném pásmu zavřeli, ale to bylo vše, chyběla střelba. O chvíli později se vše otočilo a do oslabení šli my, a to dokonce dvakrát. Možná právě tyto minuty znamenaly základ pro naše vítězství. Obětavá obranná hra obou pětek nedovolila proniknout žádné nebezpečné střele. Odměnou bylo vyrovnání z hole Filipa Rampíra dvě a půl minuty před koncem druhé části. Kvalitní obrannou hru jsme potvrdili i při pětiminutovém oslabení Honzy Vochyána. Stálo nás dost sil, ale skóre zůstalo stejné. Honza svůj zákrok po návratu odčinil proměněním sezimovo-usti-m-190112-017-vert.jpgtrestného střílení. Na konečných tři dva skóroval sledovým klidem a přehledem.  Jenže v závěru, kdy nám už těžkly nohy a Písečtí usilovali o vyrovnání jsme šli opět do oslabení. Jenže obranu jsme opět zvládli s přehledem.

PSKC Okříšky – TJ Sokol Chýnov 8:4  (3:1, 2:3, 3:0)
Branky/asistence: Jan Vochyán 2/3, Denis Tesařík 3/0, Jan Račák 3/0, Dominik Čech 0/1, Filipn Rampír 0/1, Jan Dokulil 0/1, Lukáš Doležal 0/1

Začátek utkání vypadal naprosto jednoznačně. Ovládli jsme hřiště, dařila se kombinace a po jedenácti minutách vedení tři nula na naší straně. Soupeři navíc nezbývalo než faulovat a my tak byli čtyřikrát nastěhovaní v jeho obranném pásmu. Těžko říct, zda naše uspokojení, nebo podcenění chýnovských byly důvody obratu hry ve druhé části. Místo týmové hry nastoupil individualismus. Každý na své triko, držení míčku a snaha sám obejít soupeře znamenaly ztráty míčků a protiútoky. Po vyrovnání na tři tři navíc tak přišly dohady a zvýšené hlasy. Vrásky na čele nám ještě ke všemu dělal chýnovský gólman, který byl k nepřekonání. Vsítit branku a ujmout se zpět vedení se nám povedlo až v závěru druhé části. Přestávka pomohla. Po ní se tým vrátil ke své hře. Během deseti minut bylo další sérií branek rozhodnuto a s výjimkou druhé třetiny byl tříbodový zisk zasloužený.
 
Fotoalbum ze zápasů ZDE.
 

ashampoo_snap_2019.01.13_17h24m17s_001_.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář