Jdi na obsah Jdi na menu

MUŽI DOVEZLI POPRVÉ ŠEST BODŮ

PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice n. P.   5:3  (2:1, 2:1, 1:1)
Branky/asistence: Tomáš Uher 1/2, Martin Noháček 2/0, Štěpán Ludmila 1/1, Jiří Uher 1/0, Marek Zezula 0/1

trest-m-231119-40.jpg

V první minutě jsme ihned inkasovali. Nazval bych to jako náš klasický úvod do zápasu. Zbytek první třetiny jsme ale byli více na míčku a tlačili jsme. Bohužel jsme nedokázali být dostatečně produktivní. Vyrovnání přišlo v půlce prvního dějství a devět sekund před koncem jsme se ujali vedení. Druhá třetina byla jako přes kopírák. Byli jsme více na míčku a také jsme více stříleli, než soupeř. Jeden nepohlídaný protiútok nás stál vedení. Naštěstí jsme si vedení vzali rychle zpátky. Martin Noháček na konci druhé třetiny dokázal náš náskok zvýšit o dva góly. Ve třetí třetině jsme opět rychle inkasovali, ale následné oslabení jsme ubránili dobře. Na konec třetiny přišla hra Bystřice v šesti. Musím pochválit Štěpána Ludmilu, který dokázal zaměstnat minutu a půl  Bystřickou dvojici na rozehrávce. Bystřice ze zoufalství nahazovala a míček odpálil Marek Zezula přímo do úniku Štěpánovi, který už neměl problém jej uklidit do prázdné brány. Nebýt našich chyb mohli jsme toto utkání odehrát v klidu s vysokým náskokem. Bohužel oslabenou Bystřici vždy gól nakopl a byla nepříjemným soupeřem i v osmi lidech.

PSKC Okříšky  -  Fbc Orel Nové Město na Moravě  8:5  (4:1, 3:3, 1:1)
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 3/1, Tomáš Uher 0/3, Jiří Uher 2/0, Zbyněk Doležal 1/1, David Kučera 1/0, Daniel Caha 1/0, Martin Noháček 0/1, Adam Ampapa 0/1

trest-m-231119-49.jpgPrvní dějství jsme začali slibně. Ze hry jsme měli víc. Soupeře jsme přehrávali.  Stav vedení 4:1 pro nás bylo zasloužené. Bohužel na začátku druhé třetiny spadli do naší branky dva smolné góly. Opět bylo zdramatizováno. Naštěstí jsme se vzchopili a předvedli to, co v minulém zápase. Tři góly během minuty a 15 sekund. Novému Městu se podařilo do konce druhé třetiny opět snížit. Třetí třetinu nastoupilo do zápasu úplně jiné Nové Město. Soupeř si vytvářel spoustu šancí. My jsme z toho ale mohli těžit brejky. Povedlo se nám jeden proměnit. Nové Město ale opět snížilo. Posledním hřebíčkem do rakve bylo oslabení Nového Města. Začali jsme hrát na míčku a podařilo se nám vstřelit první branku v přesilovce. Zbytek zápasu už byl pohlídaný. 

trest-m-231119-54.jpg

 

Ze zápasů jsme si odnesli, že můžeme hrát s každým a moc gólů nebudeme dostávat, pokud se budeme držet instrukcí a plánu. Určitě máme na čem pracovat hlavně na přesilovce. Musím pochválit celý tým, ale také musím vyzdvihnout naše gólmany, kteří zatím předvádí nadstandardní výkony a můžeme se na ně spolehnout. Doufám, že budeme pokračovat v takových výkonech i v druhé půlce sezóny.

Sestava: David Kučera, Jiří Chalupa, Radek Korba, Martin Noháček, Marek Zezula, Adam Ampapa, Jiří Uher, Tomáš Uher, Daniel Caha, Štěpán Ludmila, Zbyněk Doležal, Lukáš Hájek

David Kučera
Fotoalbum ze zápasu s Novým Městem
ZDE, video ZDE.