Jdi na obsah Jdi na menu

MLADŠÍ ŽÁCI 25.3.2012 - JE NÁS STÁLE MÉNĚ

trebic-mz-120325-002.jpg S kategorií mladších žáků máme v oddílu stále větší trápení. Nejen že v ní máme málo hráčů, ale ani těch pár nebere turnaje příliš vážně a prostě nejezdí. Vše pak zůstává na jedné pětce, která samozřejmě čtyři utkání v tahu nemůže ustát. Nabízí se otázka, zda vůbec budeme schopni minimální počet dát dohromady na poslední turnaj do Pelhřimova. A ještě horší situace asi bude v příští sezóně.
 
PSKC OKŘÍŠKY - SK JUVENIS PŘIBYSLAV 7:7 (2:1, 4:4, 1:2)
Branky: 4x Marcel Pospíšil, 1x David Koukal, Pavel Kourek a Petr Lorenc.
 
PSKC OKŘÍŠKY - SNIPERS TŘEBÍČ 1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Branka: Marcel Pospíšil. Asistence: Ondřej trebic-mz-120325-006.jpgNováček.
 
PSKC OKŘÍŠKY - SOKOL E.D. HAVLÍČKŮV BROD 11:3 (5:0, 2:3, 4:0)
Branky: 8x Marcel Pospíšil, 2x David Koukal, 1x Pavel Kourek. Asistence: 2x Petr Lorenc, 1x David Koukal a Marcel Pospíšil.
 
Zápas o 3. místo: PSKC OKŘÍŠKY - SOKOL E.D. HAVLÍČKŮV BROD 8:3 (3:1, 1:1, 4:1)
Branky: 5x Marcel Pospíšil, 2x Pavel Kourek, 1x David Koukal. Asistence: 3x David Koukal, 1x Pavel Kourek.
 
Jako bychom si tuto skutečnost všichni uvědomovali i v Třebíči. Příliš nadšeně jsme do turnaje nešli, a tak více než jindy velká váha zápasů ležela na Marcelovi. Naštěstí se mu střelecky dařilo. Naopak naši útočníci zůstali daleko za svými předchozími výkony. I při tomto stavu ale byly možnosti týmu zřejmé. S budoucím vítězem turnaje Juvenis Přibyslaví trebic-mz-120325-008.jpgFVL jsme hráli více než vyrovnanou partii, stále jsme byli ve vedení. Ztratili jsme je až v závěru. První bod do tabulky nám dával šanci na postup. Proti Snipers Třebíč máme dosud dobrou bilanci. Také dnes jsme se ujali vedení, ale brzy bylo vyrovnáno. Na šance stejně, ale více štěstí měl na florbalkách soupeř. Možná i proto, že jsme hráli druhé utkání zasebou a ztráta sil se projevila. Necelou minutu před koncem dal soupeř branku z přímého úderu a na vyrovnání již bylo pozdě.

O postupu do finále se rozhodovalo v zápase mezi Přibyslaví a Třebíčí, výhra Třebíče by nám ještě dávala šanci. Ale ta nepřišla. Zbývající dva zápasy jsme proto hráli proti Sokolu Dragons Erupting Havlíčkův Brod. První byl do tabulky a druhý o konečné pořadí. Obě jsme zvládltrebic-mz-120325-011.jpgi celkem bez problémů a poprvé v sezóně obsadili i třetí příčku. Sbírku unístění tak máme zkompletovanou. Vrásky na čele, kolik se nás příště sejde zůstávají.
 
Sestava: Ondřej Nováček, Marcel Pospíšil, David Koukal, Pavel Kourek a Petr Lorenc.
 
KONEČNÉ POŘADÍ TURNAJE:
1. Juvenis Přibyslav FVL
2. Snipers Třebíč
3. PSKC Okříšky
4. Sokol Eruptinh Dragons H.Brod
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář