Jdi na obsah Jdi na menu

MLADŠÍ ŽÁCI 2. a 3. 12. 2023 BEZ ZTRÁTY

2. LIGA DOROSTENCŮ, SK. 5 – JIHLAVA – SOBOTA 2. 12. 2023

PSKC Okříšky-Telč – Snipers Třebíč B  3:14  (0:5, 1:6, 2:3)
jihlava-d-231202-3.jpgBranky/asistence: Tomáš Navrkal 1/1, David Vejmělek, 1/0, Šimon Korba 1/0

Snipeři začali zápas ve zcela jiném tempu než my. Zaspaný začátek nás stál celé utkání. Série dvou branek v úvodu třetiny a tří v jejím závěru ukázala velký rozdíl v pohybu a souhře týmů. Takový stav zůstal v podstatě i po zbytek utkání. Jen ve třetí části se tempo mírně snížilo. Snipeři nám uštědřili lekci v nasazení, kombinaci i efektivitě střelby.

 

PSKC Okříšky-Telč – Spartak Pelhřimov   4:8  (1:5, 0:2, 3:1)
jihlava-d-231202-8.jpgBranky/asistence: Tomáš Navrkal 0/2, Šimon Korba 1/0, Ivan Kalina 1/0, Petr Pohanka 1/0, Michal Pacholík 1/0, Vojtěch Lojka 0/1
Druhý zápas pravidelně odehráváme v lepší formě. Potvrdilo se to i tentokrát. Spartak byl jasný favorit, letos ještě s nikým neprohrál. Z tohoto pohledu je pro nás výsledek přijatelný. Hráli jsme s vyšším nasazením, ale na sehranost pelhřimovských hráčů to je málo. Sice jsme se ujali vedení, to však vydrželo necelou minutu. Pak už úřadoval soupeř. Teprve ve třetí třetině jsme se ke slovu dostali my a skóre zkorigovali.

Kde hledat problém posledních proher. Mohou hráči situaci týmu změnit? Bohužel jen částečně. Tím že jsou ze dvou klubů a nemají možnost společně trénovat, nedochází během sezóny k potřebnému rozvoji hry. Soupeři se naopak společnými tréninky posouvají vpřed. I proto jsme tentokrát nebyli úspěšní.

Sestava: Filip Dokulil, Bořek Poukar, Šimon Korba, Jakub Plunder, Jan Svoboda, Petr Pohanka, Michal Pacholík, Vojtěch Lojka, Ivan Kalina, Lukáš Spilka, David Vejmělek, Tomáš Navrkal

zdar-lmz-231203-15.jpg

LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – ŽĎÁR N./S. – NEDĚLE 3. 12. 2023

PSKC Okříšky – Hippos Žďár n/S.   2:8 
Po celý zápas naše převaha, většinou se hrálo na polovině soupeře. Ten se houževnatě bránil a nám se nedařilo vstřelit branku. Spousta nevyužitých šancí po pěkných kombinacích. Prosadili jsme se až ve druhé polovině utkání. Zasloužený výhra i když s malou střeleckou efektivitou.

PSKC Okříšky – TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  3:8

zdar-lmz-231203-63.jpg

První třetinu jsme prohráli. Soupeř na nás zvolil taktiku napadání již při rozehrávce a ta nám nesvědčila. Hrubé chyby znamenaly ztráty míčku a góly do naší sítě. Všechny inkasované branky padly v první části. Od druhé třetiny jsme zápas začali otáčet. Pozornější výkon a včasnější přihrávky stačili na ovládnutí hry. Draky jsme již do mnoha šancí nepustili a skórovali na protilehlé straně.  

Sestava: Kryštof Ludmila, Bruno Brabenec, Patrik Chadim, Adam Navrátil, Jan Fila, Petr Nováček, Jiří Beránek, Samuel Jewell, Ondřej Žampa, Štěpán Rymeš

Fotoalbum ZDE, video ZDE.

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – DAČICE – SOBOTA 2. 12. 2023

KC Okříšky – TJ Centropen Dačice   26:2
KC Okříšky – Orel Kněžice                15:7
KC Okříšky – Florbal Telč                  12:3

V posledních dnech hustě sněžilo nevyjímaje tuto sobotu. Cesta tak byla o trochu dobrodružnější. Ale vyplatila se. Šestice hráčů si na hřišti rozuměla. Dobrá souhra i střelba. Pochvala za jednoznačné výsledky. 

Sestava: Kryštof Ludmila, Tadeáš Němec, Bruno Brabenec, Patrik Chadim, Adam Navrátil, Jan Fila