Jdi na obsah Jdi na menu

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK A PŘEBOR MLADŠÍCH ŽÁKŮ 19. A 20. 11. 2022

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – NEDĚLE 20. 11. 2022 – TŘEBÍČ, HORKA DOMKY

trebic-p-mz-221119-20--002-vert.jpgTřetí účast elévů na turnajích mladších žáků. Vyšší a silnější soupeři, rychlejší tempo, větší zabíračka. V minulých dvou kolech jsme měli po třech utkáních, tentokrát nás čekaly čtyři.

PSKC Okříšky – Hippos Žďár n./S.  4:10
Začátek zápasu v režii soupeře. My hráli trochu ustrašeně a umožnili mu vytvořit si dostatečný brankový náskok. Postupně jsme se ale začali osmělovat. Ve druhé části již byla hra vyrovnanější jak po ploše hřiště, tak brankově. Proti vyšším protivníkům je těžké se střelecky prosadit.

PSKC Okříšky – SK JUVENIS PŘIBYSLAV  7:7
První třetinu jsme zvládli na jedničku, dařilo se i střelecky. Výsledkem byl pěti gólový náskok. Jenže ten nás trochu uspokojil. Navíc na hřiště po přestávce přišel herně zcela jiný tým. Nasadil na nás osobku a my si s ní nedokázali poradit. Ztráty míčků Přibyslav nekompromisně trestala a výhru jsme ztratili v poslední minutě utkání.

PSKC Okříšky – Snipers Třebíč modří 7:15
Snipers se ukázali jako hodni svého jména. Prosazovali se hlavně dobrou střelbou. Řadu branek jsme dostali jen z jejich vytočení nebo střel od půlky, kterým nechyběla přesnost. My se snažili dostat k jejich brance kombinací a těch sedm branek nás stálo hodně úsilí i bolestných střetů. 

PSKC Okříšky – Florbal Telč 3:3vysledky-mz3-1-221120.png
Náš nejlepší výkon dne. Zpočátku ani ne. Pokročilejší soupeř se do nás obul a my jej nestačili obsazovat. Na druhé straně jsme měli strašnou smůlu, všechny šance jejich gólman vychytal. A tak druhá část začínala za stavu 0:3. Konečně se po několika útocích Honzíkovi Filovi podařilo smůlu prolomit. Gól na 1:3 nám dodal síly a tým byl k nepoznání. Vyrovnání snad v posledních pěti sekundách bylo skvělou odměnou.

Fotoalbum z turnaje ZDE, video ZDE.

Sestava: Jan Fila, Adam Navrátil, Patrik Procházka, Jiří Man, Josef Zahajský, Kryštof Ludmila, Martin Papoušek, Samuel Jewell, Štěpán Rymeš a Jonáš Hnízdil

trebic-p-mz-221119-20--004.jpgLIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – SOBOTA 19. 11. 2022 – TŘEBÍČ, HORKA DOMKY

Trochu nás začala trápit listopadová nachlazení, o to víc si mohli zahrát nováčci v týmu. Jakub Procházka byl na svém prvním turnaji, bratři Dusíkové teprve na druhém. Ale do party všichni zapadli skvěle. V zápasech jsme se postupně zlepšovali a odměnou byla výhra v posledním proti jihlavským ježkům. Ale i ostatní utkání nebyla špatná, jen nám stále nejde střelba. A to ji pravidelně trénujeme. Před brankou soupeře se vždy zalekneme a spálíme řadu šancí. Jinak zápasy probíhaly v rychlém tempu a rodičům se líbily. Všichni se již těšíme na příště. V neděli 4.vysledky-p-221119.png prosince pořádáme turnaj doma a nastoupíme v něm poprvé se dvěma týmy. Jeden ze zkušenějších hráčů a druhý složený z mladších přípravkářů. Přijďte se na nás podívat. 

Sestava: Marek Bacher, Rosťa Bacher, Lukáš Doležal, Jakub Vít, Jakub Procházka, Matyáš Dusík, Štěpán Dusík a Samuel Čolakov

Fotoalbum z turnaje ZDE, video ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář