Jdi na obsah Jdi na menu

JUNIOŘI SE SAMI PŘIPRAVILI O DRUHÉ MÍSTO V LIZE VYSOČINY

 

dsc_0061.jpg

LIGA VYSOČINY JUNIORŮ – SOBOTA 14.4.2018 – MĚSTSKÁ HALA TŘEŠŤ

PSKC OKŘÍŠKY - SKLO BOHEMIA SVĚTLÁ N./S.   7:6 (4:2, 0:2, 3:2)
Branky/asistence: Jáchym Hons 3/1, Vojtěch Novotný 2/0, Jan Trnka 1/1, Marek Zezula 0/2, Ondřej Uchytil 1/0, Petr Pojer 0/1, David Kučera 0/1, Dominik Čech 0/1
Výhra by dávala Světlé ještě šanci na vítězství v letošním ročníku Ligy Vysočiny, nám by zas umožnila bojovat o místo druhé. dsc_0026.jpgMožná i proto se během zápasu začalo stupňovat napětí. My začali dobře, v první třetině jsme šli do komfortního vedení 4:1 a byli lepším týmem. Jenže druhá třetina znamenala zbytečné polevení a iniciativu převzal soupeř. Zároveň se začaly projevovat i první známky nervozity na obou stranách, stížnosti na neodpískané fauly, různé vzájemné poznámky při hře a celkově se zápas přitvrdil. Tento stav vyvrcholil v šesté minutě třetí části, kdy byl vyloučen za komentář vůči rozhodčím na dvě plus osobních deset minut kapitán našeho týmu Honza Trnka. Dvě oslabení nás stály vyrovnání a toto druhé i ztrátu vedení v zápase v nejméně příhodné chvíli. I v menším počtu jsme se však nevzdali. Během chvilky se podařilo vyrovnat a rozhodl přímý úder před gólmanem Světlé necelou minutu před koncem. Dominik Čech jej rozehrál Jáchymovi Honsovi, který našel skulinku ve zdi a přesně skóroval.

PSKC OKŘÍŠKY - TJ SOKOL H. BROD ERUPTING DRAGONS   5:5  (1:3, 2:0, 2:2)
Branky/asistence: Jan Trnka 0/3, Lukáš Doležal 2/0, Jáchym Hons 1/0, Ondřej Uchytil 1/0, Marek Zezula 1/0, David Kučera 0/1
Po výhře nad Světlou jako by nic dobrému konečnému umístění nestálo v cestě. Po odpočinku se neměl nikdo ani potřebu dsc_0050.jpgpořádně rozcvičit, do zápasu jsme šli v přesvědčení, že si s Dragons lehce poradíme. Brzy jsme se nestačili divit. Laxní začátek, pár protiútoků a my prohrávali 1:3. Do druhé třetiny se už do zápasu šlo vážněji a převaha začala být na naší straně, většinou se hrálo na brodské polovině. Ti ale dobře organizovali obranu, všichni soustředění před vlastní bránou. Přesto jsme si vypracovali nespočet vyložených šancí, jenže to jen zvonily tyčky, nebo parádní zásahy gólmana. Štěstí se k nám otočilo zády a z ojedinělého útoku ještě navíc šel osm minut před koncem do vedení soupeř. Ostudu odvrátil při přesilovce, půl minuty před koncem Marek Zezula z nahrávky Jana Trnky. Nezbývá než konstatovat, vše se odvíjelo od přístupu do začátku utkání.
Malé fotoalbum ze zápasů ZDE.
 
Konečné pořadí Ligy Vysočiny juniorů 2017/2018
 

tabulka-junioru.jpg

 
LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – SOBOTA 14.4.2018 - TŘEBÍČ, HALA ZŠ HORKA – DOMKYdsc_0048a.jpg
 
PSKC OKŘÍŠKY - ASK BYSTŘICE N./P. ZUBŘI   7:1
Podobně jako minule, i poslední kolo sezóny začali mladší žáci dobře. Dosud byla Bystřice ve vzájemných zápasech vždy lepší, ale přece jen se pomalu zlepšujeme a na hřišti to bylo znát. Nasazení i souhra se nám dařily a s tím přišly i potřebné góly. Radost z výhry byla veliká, vždyť byla teprve čtvrtá v roce!
 
PSKC OKŘÍŠKY - SNIPERS TŘEBÍČ   2:10
Snipeři se do nás pustili pěkně zostra. Hned po prvních pěkných střelách z dálky šli do vedení, a my nedokázali odpovědět. Místo většího zápalu do hry naopak nastal útlum způsobený dohady na střídačce, kdo co zavinil. Útočníci se přestali vracet a obránci museli často čelit přesile ve trojicích. Místo spolupráce se řada hráčů snažila uplatnit samostatně, s tím si soupeř lehce poradil a naše ztráta narůstala. Snipeři ve skvělé formě, zasloužená výhra.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – NEDĚLE 15.4.2018 – PELHŘIMOV, ZŠ OSVOBOZENÍ

image-1.pngimage-2.png

dsc_0353a.jpg

dsc_0361a.jpg

dsc_0357a.jpg

dsc_0364a.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář