Jdi na obsah Jdi na menu

JUNIOŘI 13.11.2021 ÚSPĚŠNÍ Z PADESÁTI PROCENT

2. LIGA JUNIORŮ – TŘEBÍČ - SOBOTA 13. 11. 2021

teb-j-211113-13-vert.jpgPSKC Okříšky – FBŠ Jihlava   6:4  (1:1, 5:2, 0:1)
Branky/asistence: Jiří Uher 3/0, Štěpán Ludmila 1/1, David Kučera 0/2, Petr Pojer 1/0, Tomáš Uher 1/0, Adam Ampapa 0/1, Daniel Caha 0/1, Michal Pařízek 0/1

Utkání, ve kterém jsme nepodali příliš dobrý výkon. Náš vstup do první třetiny byl ospalý a plný nepřesností. Postupně jsme si sice mírnou převahu vytvořili, ale první vedení  soupeř obratem vyrovnal. Zatím co my těžce dobývali jeho branku, museli jsme často čelit rychlým brejkům hraným na leadera FBŠ s devítkou na zádech. Hned na začátku druhé třetiny jsme šli do vedení z pohotové akce Davida Kučery a skórujícího Jirky Uhra. Jenže opět brejk a srovnáno. Obrat v utkání se odehrál během pouhých dvou minut, během nichž s využitím jedné přesilovky skórovali dvakrát Jirka Uher a jednou Tom Uher a Štěpán Ludmila. Gólový příděl přerušil timeout FBŠ, po kterém se hra vrátila do původní podoby. Naše bezzubé útočení, tedy spíše hra za brankou soupeře a brejky, které jsme neuhlídali na konci druhé a začátku třetí části. Zbytek utkání již nic zajímavého nepřinesl. Hodnocení v šatně nebylo příliš veselé, ale užitečné v tom, že si kluci pár věcí, hlavně k přípravě na zápas, mezi sebou dokázali vyříkat.

PSKC Okříšky – Sklo Bohemia Světlá n./S.   2:4  (1:0, 0:0, 1:4)
Branky/asistence: Adam Ampapa 1/0, Štěpán Ludmila 1/0, Jiří Uher 0/1, Petr Pojer 0/1

teb-j-211113-30-vert.jpgVěděli jsme, že druhé utkání bude o dost těžší a s ohledem na výkon v prvním jsme favority nebyli. Odpovídala tomu úvodní porada s důrazem na koncentraci a zodpovědnost každého člena týmu. Utkání mělo opatrnější začátek, tempo narůstalo postupně. Hrálo se vyrovnaně na obou polovinách, gólmani však byli na svých místech. Ale v jedenácté minutě jsme poskytli Světlé výhodu přesilovky. Po jedné a půl minutě úspěšného bránění skvěle zasáhl do hry Štěpán Ludmila. Vystihl rozehrávku beků, míček jednomu z nich vydribloval a únik stoprocentně využil. Dalších 27 minut čistého času se skóre neměnilo. Pomalu narůstala převaha soupeře, který byl sehranější, než naše nesourodá sestava. Ale kluci si slova ze šatny vzali k srdci a hráli soustředěně. I když jsme šance na navýšení skóre měli, více jich spalovala Světlá. Jejímu soustředěnému tlaku jsme podlehli až v posledních šesti minutách, kdy brankostroj nabral obrátky. Během deseti vteřin Světlá otočila výsledek. My vyrovnali pěknou kombinací Jirky Uhra s Adamem Ampapou. Pak ale přišel faul a nájezd Světlé, který ji opět posunul do vedení. Po timeoutech z obou stran jsme se pustili do závěrečného tlaku, bohužel však rozhodla nepozornost před naším gólmanem a doťuknutí míčku pod jeho tělem z bezprostřední vzdálenosti.

Zhodnocení soboty by si měl každý hráč udělat sám. Dva zápasy, každý jiný. Ve druhém vyrovnaná hra se silným soupeřem, dokázali jsme hrát disciplinovaně, ustáli dvě oslabení, v jednom jsme dokonce skórovali. Proti tomu slabý výkon v prvním utkání, ale sranda při tom byla. Který přístup si vybereme?

Foloalbum z utkání ZDE.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář