Jdi na obsah Jdi na menu

JAKÝ BYL VÍKEND 1.-2.12.12

STARŠÍ ŽÁCI POSILUJÍ POZICI NA POSTUP, MUŽI "B" BEZ BODU, PŘÍPRAVKA SE NESEŠLA

NEDĚLE 2. PROSINCE 2012
 
Liga Vysočiny mužů - SH Třešť:
TJ Tatchenta Zhoř  -  PSKC Okříšky-Kněžice B 8:5
PSKC Okříšky-Kněžice B  -  Sklo Bohemia Světlá n./S. 6:8
 
Liga Vysočiny starších žáků - SH SŠTO Dačice:
dacice-sz-121202a.jpgPSKC Okříšky - SK JeMoBu 13:7 (3:3, 5:3, 5:2)
Branky: 4x Jan Dokulil a Milan Picmaus, 3x Patrik Barák, 2x Marcel Pospíšil. Asistence: 3x Patrik Barák, 2x Jan Dokulil, 1x Milan Picmaus, Jan Suchna, Filip Vaverka a David Koukal.
 
   Druhé derby v boji o čelo tabulky. Minulý zápas s JeMoBu jsme vyhráli a dala se čekat pořádná odveta. Navíc se nás ráno opět sešlo málo - pouze dva hráči na střídačce. Začátek zápasu naštěstí vyšel lépe nám, avšak JeMoBu obratem vyrovnalo. To se opakovalo v první třetině ještě dvakrát a o přestávce bylo o čem přemýšlet. My jsme sice byli po celý zápas techničtější a sehranější, soupeř byl zase rychlejší a lepší v pohybu na hřišti. Ve druhé třetině se však dopustil tří hrubých chyb v obraně, které jsme nekompromisně potrestali. To asi rozhodlo celé utkání. Na varování ze šatny, že budějovičtí se nevzdávají a dokáží otáčet i ztracené zápasy ale také došlo. Série dvou branek ve třetí části v naší síti byla důkazem. Když jsme však dokázali kontrovat, nápor se zlomil a my zápas v klidu dohráli.

dacice-sz-121202c.jpg

ZŠ Jaroměřice n./R.-SK JeMoBu B  -  PSKC Okříšky 8:17 (3:6, 2:4, 3:7)
Branky: 6x Jan Dokulil, 4x Milan Picmaus a Marcel Pospíšil, 3x Patrik Barák. Asistence: 6x Jan Dokulil, 4x Milan Picmaus, 3x Patrik Barák, 1x Marcel Pospíšil.
 
   V hodinové přestávce celý tým zašel na pizzu, což málem způsobilo pohromu. Dvoubrankové vedení jsme brzy ztratili a vůbec nebylo znát, že hraje první tým s předposledním. Rychle jsme sice začali hru kontrolovat a mít převahu, ale branek v naší síti končilo víc než je zdrávo. Malý počet hráčů a derby s JeMoBu sice mnohé omlouvá, adacice-sz-121202b.jpgle je vidět, že v obraně máme ještě řadu mezer a nelze podceňovat žádného soupeře. Šest bodů do tabulky upevnilo pozici v jejím čele, ale už za týden nás čeká další těžký soupeř - Sokol E.D. Havlíčkův Brod.
 
Sestava: Filip Vaverka - G, obrana: Marcel Pospíšil, Denis Tesařík, útok: Milan Picmaus, Jan Dokulil, Jan Suchna, David Koukal a Patrik Barák.
 
SOBOTA 1. PROSINCE 2012

v.losenice-prip-121201-0096.jpg

   V sobotu 1.12.2012 se hrálo první kolo miniligy přípravek ve Velké Losenici. Dali jsme dohromady šestičlennou výpravu a ..... ráno se u auta sešli pouze dva hráči. Zbytek byl nemocný, nebo odjel s rodiči na jinou akci. Co se dalo dělat. Doufali jsme, že na místě nějaké spoluhráče do týmu zlanaříme. Naštěstí i Spartak Pelhřimov přijel pouze se třemi hráči. Vzniklo tak perfektní společné družstvo, které nakonec celý turnaj pěti týmů vyhrálo. Porazili jsme kluky a holky z Velké Losenice, Juvenis Přibyslav i Hippos Žďár nad Sázavou. Jen s ASK Bystřice n.P. jsme remizovali díky nešťastné brance v posledních vteřinách utkání. Nutno přiznat, že "první housle" u nás hráli zástupci Spartaku Pelhřimov, kteří jsou spolu perfektně sehraní a kombinace se jim dařily radost podívat. A naši dva se snažili také, zlaté medaile za první místo si všichni zasloužili. Gratulujeme.
Fotoalbum z turnaje - klikni na obrázek nahoře nebo ZDE.
A ještě fotoalbum ze stránek oddílu SK Juvenis Přibyslav ZDE.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář