Jdi na obsah Jdi na menu

FLORBAL V PROSINCI 2015

Fotoalbum z našich oddílových vánoc ZDE.
 
2. LIGA JUNIORŮ, SKUPINA C – NEDĚLE 6.12.2015 – HALA LITOMYŠL

 

dsc_0024.jpg
dsc_0052.jpg

PSKC Okříšky  -  FbC HRADEC KRÁLOVÉ A  6:6 (2:2, 2:1, 2:3)

Branky/asistence: Filip Rampír 1/2, Michal Kelbler 2/0, Denis Tesařík 1/1, Ondřej Uchytil 1/0, Jan Trnka 1/0 a Milan Picmaus 0/1

 

S výsledkem, který je bez pochyb úspěchem našeho týmu, jsme byli spokojeni. Hradec Králové má v této sezóně tým v optimálním složení a donutil nás sáhnout si až na dno sil. Zatímco on vynikal perfektní souhrou, my museli vše založit na obraně a využívání brejkových příležitostí. To se celkem dařilo, soupeř po dvě třetiny víc dotahoval než vedl a ve druhé části jsme dokonce odskočili o dvě branky. Jenže na začátku třetí třetiny přišla pohroma. Hradec dal během jedné minuty dva góly a my zůstali jak opaření. Naštěstí jen na chvíli. Hned padlo rozhodnutí jít na hřiště v maximální síle, s jedinou sehranou pětkou. Ta v podstatě zopakovala to samé, co soupeř před chvílí a v další minutě dvěma góly vrátila vedení na naši stranu. Jenže s jednou pětkou nelze hrát celou třetinu. I tak jsme museli střídání stáhnout pouze na osm hráčů. V té době naštěstí Lukáš Doležal předváděl pod trvalým tlakem soupeře v bráně fantastické zákroky a beze sporu byl nejlepším naším hráčem v zápase. Vyrovnání přišlo necelých pět minut před koncem, kdy jsme doufali, že vedení udržíme. Škoda jen střel Marcela Pospíšila a Pavla Trnky, které minuly prázdnou bránu. Celkově byla dělba bodů spravedlivá a oba týmy od sebe v tabulce dělí jediný bod.

 

PSKC Okříšky  -  FBC Peaksport Litomyšl  7:3 (2:1, 2:1, 3:1)

Branky/asistence: Marcel Pospíšil 4/1, Jan Trnka 2/0, Pavel Trnka 1/0, Milan Picmaus 0/1 a Filip Rampír 0/1

 

Utkání dvou naprosto stejně věkově složených týmů – přesně z poloviny junioři a z poloviny dorostenci na obou stranách. Dlouho nám trvalo, než jsme se do zápasu dostali. Krátký odpočinek po první remíze nestačil a hráči Litomyšle měli dlouho navrch. Ke kombinacím jsme jim ponechávali dostatek místa a tak v polovině první třetiny šli do vedení. Oproti zápasu s Hradcem se naštěstí prolomila střelecká smůla Marcela Pospíšila, který dvěma nekompromisními střelami ještě do konce první patnáctimituvky otočil vývoj zápasu. Litomyšl ještě ve druhé třetině vyrovnala, ale pak se již projevila naše větší herní zkušenost a postupně jsme soupeři odskočili až na konečný čtyřgólový rozdíl.

 

 

snap_2015.12.07-11.11.02_002.png

LIGA VYSOČINY ELÉVŮ - NEDĚLE 6.12.2015 – HALA ZŠ TGM MORAVSKÉ BUDĚJOVICE

 

Vystoupení společného týmu elévů s přípravkou bylo úspěšné, neboť sehráli naprosto vyrovnaná utkání. Svědčí o tom tři týmy se stejným bodovým ziskem, mezi kterými rozhodovalo pouze skóre.

 

Sestava: Marie Trnková, Ondřej Dosedla, Daniel Caha, Jiří Bacher, Roman Picmaus a Šimon Korba.