Jdi na obsah Jdi na menu

FLORBAL V BŘEZNU 2016

 
 
 
HIPPOS CUP ŽĎÁR N./S. 24.3.2016

 

Videa ze zápasů našich starších žáků na Hippos cupu ve čtvrtek 24.3.2016 ve Žďáře nad Sázavou:

zápas PSKC Okříšky – Sokol Brno I Gullivers 6:1- klikněte ZDE
zápas PSKC Okříšky – Hippos Žďár n./S. 4:5 – klikněte ZDE
 

 

ÁČKO DOROSTENCŮ UDRŽELO STŘED TABULKY 1. LIGY, SKUPINY C
S O B O T A  19. 3. 2016
 
1. LIGA DOROSTENCŮ, SK. C - hala Stromovka České Budějovice
  
Různé zdravotní a jiné důvody způsobily, že ani tentokrát jsme podobně, jako juniorka minule, neodjížděli na zápasy kompletní. Sešlo se nás i s gólmanem jen devět, chyběli někteří klíčoví hráči.
 
FBC ŠTÍŘI ČESKÉ BUDĚJOVICE - PSKC OKŘÍŠKY   5:8 (2:0, 2:5, 1:3)
Branky/asist.: Vojta Novotný 3/2, Jan Trnka 2/3, Antonín Šabacký 2/0, Jáchym Hons 1/1, Jan Dobrovolný 0/1 a Libor Prudík 0/1
 
Početní převaha Štírů dávala tušit těžký zápas a začátek tomu odpovídal. Po první třetině jsme prohrávali o dvě branky, i když jsme se snažili o vyrovnanou hru. Do hry jsme se pořádně dostali až ve druhé části. Možná trocha uspokojení z vedení na straně soupeře, možná kontaktní branka, nás nastartovaly k lepšímu výkonu a postupně jsme ovládli zápas. Zlepšila se kombinace, na hřišti začali kluci víc přemýšlet a to bylo znát. Konečný výsledek odpovídá obrazu hry ve druhé a třetí třetině. Byli jsme rádi, že se nám podařilo uhájit konečné umístění přesně ve středu tabulky soutěže.
  
FK SLOVAN JINDŘICHŮV HRADEC  -  PSKC OKŘÍŠKY   18:3  (6:0, 5:2, 7:1)
 
JUNIORKA "NA BEDNĚ" - VELKÝ ÚSPĚCH (VÍKEND 12.-13.3.16)
 
 S O B O T A  12. 3. 2016
2. LIGA JUNIORŮ, SK. C - hala Hradec Králové, ZŠ Kukleny
 
Závěrečné kolo juniorky se již hrálo v období
capture1.jpg
vrcholící přípravy na fotbalovou sezónu. A tak naše výprava do Hradce Králové byla hodně malá – pouze gólman a sedm hráčů, z nich většina dorostenců. Přitom nás čekaly zápasy se silnými soupeři.
 
PSKC OKŘÍŠKY  -  FBC ŠTÍŘI ČESKÉ BUDĚJOVICE   4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
Branky/asistence: Marcel Pospíšil 2/0, Denis Tesařík 1/1, Ondřej Uchytil 0/1
V zápase se rozhodovalo, který tým skončí na bronzové příčce a který zaujme neoblíbené čtvrté místo. Favoritem byl určitě soupeř, který nastoupil téměř ve třech pětkách. Nám nezbylo než svoji taktiku založit na úporném bránění a brejkových protiútocích. Ale zpočátku byly síly vyrovnané, nebyli jsme ještě unaveni a mohli jsme si dovolit útočit. To se vyplatilo v podobě dvoubrankového vedení, které budějovičtí korigovali v závěru první třetiny. Ve druhé části jsme opět odskočili o jednu branku a uplatnili zamýšlenou taktiku. Dokonce se nám podařilo ustát i dvouminutovou přesilovku pět na tři! I když v třetí části opět došlo ke snížení, Denis proměnil nájezd nařízený za faul ve vyložené šanci. Štíři dokázali vstřelit kontaktní gól po dlouhém obléhání naší branky až těsně před koncem. Čas na vyrovnání jim už nezbyl. Toto vítězství nám zachránilo konečné třetí místo v soutěži.
 
FbC HRADEC KRÁLOVÉ A  -  PSKC OKŘÍŠKY   10:5 (3:0, 4:1, 3:4)
Branky/asistence: Densi Tesařík 3/0, Michal Kelbler 2/0, Milan Picmaus 0/2, Ondřej Uchytil 0/1
Jako by sedm hráčů bylo moc, tak hned v první minutě zápasu si zranil kotník ještě Máca Pospíšil a zbyl nám jen jeden střídající. Proti nám vedoucí tým tabulky v plné síle a my nastupovali ke svému druhému zápasu dne. Není proto divu, že převaha soupeře byla víc než jasná. Brzy to vyjádřil i gólově. Kluci se však nevzdávali, ale Mácův střelecký um nám přece jen chyběl. Přesto jsme si několik pěkných šancí vypracovali. Jenže ani dva nájezdy se nám nepodařilo proměnit. Výsledek jsme korigovali až ve druhé části třetí třetiny. Hradečtí si byli vědomi jasného vítězství a zkoušeli přečíslení v šesti pro gólmana. Moc se jim nedařilo a my toho patřičně využívali. Je jen škoda, že jsme si vlastním přístupem několika hráčů během sezóny sami pokazili možnost hrát o vítězství v soutěži. Tento zápas by určitě měl mnohem větší náboj a motivaci, i účast hráčů.
 
bystrice-e-160313-004.jpgN E D Ě L E   13. 3. 2016
LIGA VYSOČINY ELÉVŮ – hala Bystřice nad Pernštejnem
 
Tento turnaj naše elévy nezastihl v dobré formě. Na zápasy se nedokázali soustředit, byli roztěkaní, nedařily se nahrávky ani střelba. Pochvalu zaslouží jen Roman v brance a Šimon, který kromě dvou vstřelil všechny naše branky. Ostatní určitě dokáží hrát lépe. Brzy k tomu bude příležitost na dalším turnaji.
 
Sestava: Roman Picmaus, Adéla Novotná, Šimon Korba, Ondřej Bartoněk, Michal Pacholík, Jiří Bacher a Daniel Caha.
 
 
 

capture2.jpg

Fotoalbum z turnaje elévů v Bystřici n. P. ZDE.

FOTOALBUM Z TURNAJE PŘÍPRAVKY V DAČICÍCH 21.2.2016
 

dacice-p-160221-030.jpg

 

dacice-p-160221-033.jpg

Více fotografií - klikněte ZDE!
 
VÍKEND 5. - 6. 3. 2016 NABITÝ FLORBALEM
 
S O B O T A   5. 3. 2016
1. LIGA DOROSTENCŮ, SK. C - hala Předměřice nad Labem
PSKC OKŘÍŠKY  -  FBC HRADEC KRÁLOVÉ A   5:7
Po nedávné výhře nad Pardubicemi šel tým do zápasu s cílem vyhrát, cítil svoji šanci. Tomu odpovídal i jeho vstup do zápasu. Po úvodním vhazování byli všichni v pohybu a soupeř těžce hledal, jak nás přehrát. Podařilo se nám dvakrát skórovat z rychlých protiútoků a šli jsme do vedení 2:0. Hradec dokázal v první třetině už jen snížit na 2:1. Ve druhé třetině se nám přestalo dařit, nemohli jsme dát gól a naopak soupeř se trefil dvakrát. Pro nás typická situace. Ve třetí části jsme chtěli zápas otočit. Ale přišly hrubé chyby v obraně, kdy si hráči nedokázali ohlídat každý svého jednoho protivníka. Důrazná hra se Hradci vyplatila a skóre skočilo až na nepříjemných 3:7. Závěr pak sice patřil nám, ale na dotažení brankového manka již čas nebyl.
 
FBC SION - DDM NOVÁ GENERACE  -  PSKC OKŘÍŠKY  5:14 
Se Sionem jsme si věřili, že vyhrajeme. Soupeř nehrál tak, jak je u něj zvykem. Navíc mu chyběl brankář, takže chytal jeden z hráčů. Dařilo se nám kombinačně a výsledek tomu odpovídal.
 
2. LIGA DOROSTENCŮ, sk. 5 – hala ZŠ Osvobození Pelhřimov
PSKC OKŘÍŠKY B  -  SK JEMNICE  5:9  (1:4, 2:2, 3:3)
Branky/asistence: Dominik Čech 3/1, Lukáš Bartes 1/2, Adam Stojaník 1/0, Ondřej Dvořák 0/1
Bohužel se nám nepodařilo zvládnout začátek zápasu. Z řady dobrých šancí jsme nevytěžili celkem nic, naopak soupeř nekompromisně trestal každou chybičku na naší straně. Druhá a třetí třetina již byly vyrovnanější a hráči za svůj výkon zaslouží pochvalu.
 
FbC OREL NOVÉ MĚSTO NA NORAVĚ  - PSKC OKŘÍŠKY  8:4   (2:2, 4:1, 2:1)
Branky/asistence: Dominik Čech 2/1, Lukáš Bartes 0/2, Mirosslav Votínský 1/0 a Adam Stojaník 0/1
Zápas leadera tabulky s posledním týmem, kterým je naše dorostenecká záloha. Zpočátku vyrovnaný zápas, postupně se ale projevila větší herní vyzrálost novoměstských. Přesto jsme na naše možnosti podali dobrý výkon, který je příslibem do příští sezóny.
 
N E D Ě L E   6. 3. 2016
LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – hala ZŠ Osvobození Pelhřimov

pelhrimov-tab-160307-mza.jpg

pelhrimov-tab-160307-mzb.jpg

 

Mladší žáci v Pelhřimově předvedli kvalitní výkony. Zvlášť Lišákům se turnaj vydařil a trenéři byli mile překvapeni jejich hrou. Když nenašli žádného přemožitele, zaslouženě slavili vítězství. Naopak smíšenému týmu děvčat a kluků se hra podle jejich představ příliš nedařila. Přesto vydřeli skvělé druhé místo. Oběma týmům gratulujeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář