Jdi na obsah Jdi na menu

ELÉVOVÉ V PELHŘIMOVĚ 23. 4. 2023 DRUZÍ A TŘETÍ

ashampoo_snap_2023.04.24_18h26m51s_008_.png

pelhrimov-e-230423-7.jpgAž do posledního turnaje sezóny tým PSKC držel neporazitelnost. Bohužel absence několika hráčů a silní soupeři byli důvodem jediných dvou proher roku. Tým musel nastoupit ke všem čtyřem zápasům pouze s pěti hráči včetně brankáře. Na střídání tedy zbyl jediný. To je při rovnocenných a pravidelně střídajících soupeřích hodně málo. Už jen z toho důvodu kluci předvedli dobré výkony, jen si trochu s novou situací nevěděli rady. Místo soustředění je ve vypjatějších situacích přemáhala lítost a tím i roztěkanost. Prostě i prohrávat se musí umět, v každé situaci hledat recept, jak utkání obrátit. Díky všem za max. nasazení a obětavost.

Sezónu tým ukončil se 40 vyhranými zápasy, 2 prohrami a úžasným skóre 292 : 34, tedy brankový rozdíl 258 gólů!

ashampoo_snap_2023.04.24_18h27m09s_009_.png

pelhrimov-e-230423-26.jpgTým KC do Pelhřimova cestoval v šesti hráčích, z toho pět prvním rokem elévové a jeden přípravkář. Skvělé druhé místo pro nás bylo oproti většině předchozích turnajů milým překvapením, které dokazuje, že se hráči zlepšují. Přitom i tentokrát byla patrná naše velká bolest, proměňování vyložených šancí. Jediné prohrané utkání se Spartakem Pelhřimov - girls bylo velmi bojovné. Nakonec zvítězila výšková převaha až o tři roky starších děvčat. Remízu s Pacovskými Honzíka jsme zachránili až těsně před sirénou. Bohužel jsme neuhlídali jejich nejlepšího střelce a museli pak dotahovat. Takové situace tým zvládal mnohem lépe než jejich spoluhráči z PSKC na druhém hřišti.

 

Tým KC jsme do soutěže přihlašovali dodatečně, proto odehrál jen 37 utkání. V 10 vyhrál, 5 x remizoval a proher bylo 22. Konečné skóre 91 : 158, tedy rozdíl -58 gólů.

Sestavy:
PSKC Okříšky – Bruno Brabenec, Adam Navrátil, Patrik Svoboda, Ondřej Žampa a Kryštof Ludmila
KC Okříšky – Štěpán Rymeš, Martin Papoušek, Samuel Jewell, Tadeáš Němec, Josef Zahajský a Šimon Hons

Fotoalbum z turnaje ZDE, video z nájezdů ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář