Jdi na obsah Jdi na menu

DOROSTENCI V BYSTŘICI N. P., PŘÍPRAVKA V TŘEBÍČI

2. LIGA DOROSTENCŮ – SOBOTA 18. 11. 2023 – BYSTŘICE N. P.

bystrice-d-231118-1.jpgPSKC Okříšky-Telč  -  ASK Bystřice n. P.   3:8   (1:3, 1:5, 1:0)
Branky/asistence: Šimon Korba 2/0, Vojtěch Lojka 1/1, Adéla Fuňáková 0/1, Tomáš Navrkal 0/1

Mrzí nejen prohra, ale i výkon. Vše ale nelze dávat za vinu hráčům. Dorostenecký tým je pro malé počty složený z hráčů dvou klubů, kteří nemají možnost spolu trénovat. Proto první zápasy většinou prohráváme. Také tentokrát jsme inkasovali jako první, nahrávky vázly, hráči se snažili prosazovat individuálně. To soupeři vyhovovalo. Zápas rozhodl vstup do druhé třetiny. Po zmatcích v obraně tři branky za sebou v naší síti a pětigólový náskok Bystřice. S přibývajícími minutami jsme se sice ve druhé polovině zápasu začali dostávat do hry, ale střelecky jsme se neprosadili. 

bystrice-d-231118-23.jpgPSKC Okříšky-Telč  -  Hippos Žďár n./S.   7:5  (2:0, 2:3, 3:2)
Branky/asistence: Šimon Korba 4/0, Vojtěch Lojka 3/1, Adéla Fuňáková 0/1, Petr Pohanka 0/1

Výkon ve druhém zápase již byl o mnoho lepší. Bylo znát, že se tým sehrál a od samého začátku nasadil vyšší tempo. To se mu vyplatilo a Šimon Korba jej dvěma trefami poslal do vedení. Úspěšný byl i vstup do druhé třetiny. Po necelých dvou minutách jsme dali třetí gól. Jenže soupeř se nevzdal a začal hru vyrovnávat, a to i brankově. Polevení nás stálo náskok, Žďár svým kontaktním gólem zápas zdramatizoval. Na začátku třetí části jsme opět odskočili, ale jen na chvíli, soupeř opět dotahoval. Tým naštěstí zachoval klid, zvláště když jsme bez újmy přečkali oslabení. Závěr vyzněl v náš prospěch, ve třech minutách tři góly, dva z nich dali naši hráči Šimon Korba a Vojta Lojka. Zasloužená výhra za dobrý výkon.

Sestava: Šimon Korba, Filip Dokulil, Dominik Herynek, Vojtěch Lojka, Jan Svoboda, Lukáš Spilka, Tomáš Navrkal, Ivan Kalina, Adéla Fuňáková, Petr Pohanka

Tým dorostenců je aktuálně na čtvrtém místě v osmi členné tabulce ligy.

Fotoalbum ZDE, video ZDE a ZDE.

 

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – NEDĚLE 19. 11. 2023 – TŘEBÍČ, HORKA DOMKY

trebic-p-231119-4.jpg

 

Sestava: Maxim Uher, Matěj Nováček, Tomáš Kourek, Matěj Ramach, Jakub Vít, Jan Ramach, Martin Mašek

PSKC Okříšky  -  SK Jihlava ježci                    0:5
PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n/S. modří      4:2
PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč modří           1:7
PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice n.P. Orlíci       2:4

 

trebic-p-231119-13.jpgDva zkušenější hráči a čtyři nováčci, to byla naše nedělní sestava v Třebíči. I když jsme vyhráli jen jeden zápas, kluci si turnaj užili. Dobrou zkušeností pro nás může být velká dravost a chuť do hry jihlavských ježků. Snipers Třebíč modří zase byli lepší v nahrávkách, a hlavně ve střelbě. Hodně vyrovnané zápasy jsme odehráli s ASK Bystřice n. P. a Hipposem Žďár, kdy o celkem těsných výsledcích rozhodovalo štěstí jednou na naší straně a jednou na straně soupeře. Hlavně se nesmíme bát zabojovat o míček a chtít s ním hrát místo jeho zbytečného odstřelování pryč do hřiště. Do příště určitě hru ještě zlepšíme a těšíme se na další utkání.

Fotoalbum ZDE, video ZDE.